- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
bi kuaför+hamam gerekli sana diyorum . kocan sonra sana bakacak bu nasıl kadın diyecekkişisel bakım derken kaş bıyık orman gibi oldu benm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kuaför+hamam gerekli sana diyorum . kocan sonra sana bakacak bu nasıl kadın diyecekkişisel bakım derken kaş bıyık orman gibi oldu benm
Al aynayı eline kendin al:))kişisel bakım derken kaş bıyık orman gibi oldu benm
bizde böyle gardaşş ne o begenmeedın miHem tehdit ediyor hem destek istiyor:))))
şıt ben varım burda bi kere yeni geline dokundurtmam _MAJESTE_bizde böyle gardaşş ne o begenmeedın mi
Kız öğle arası 5 dakika gidiver yakında varsa kuaföre .akşam adam karısını parlak görsün:)))))))bi kuaför+hamam gerekli sana diyorum . kocan sonra sana bakacak bu nasıl kadın diyecek
bugun alıyım bari ah ben bu hallere düşecek kadn mıdıydım be....Al aynayı eline kendin al:))
yani 4.30 da işten çıkıyor. gitse bi 5 10 yemin ediyorum kocası tanıyamaz : DKız öğle arası 5 dakika gidiver yakında varsa kuaföre .akşam adam karısını parlak görsün:)))))))
sattın muu la beni iki dakkikada beni beni bihterinişıt ben varım burda bi kere yeni geline dokundurtmam _MAJESTE_
sen böylede güzelsin bıyıklı bıyıklı dior daha seksi oluormusm ahahahhaayani 4.30 da işten çıkıyor. gitse bi 5 10 yemin ediyorum kocası tanıyamaz : D
Sen kimsin bacım benim avrat nerde der:)))))yani 4.30 da işten çıkıyor. gitse bi 5 10 yemin ediyorum kocası tanıyamaz : D
adam artık ümidi kesmiş senden olanla yetinelim bari diyorsen böylede güzelsin bıyıklı bıyıklı dior daha seksi oluormusm ahahahhaa
birazdan ogluşmla birlikte gelecekler buraya beni almayaSen kimsin bacım benim avrat nerde der:)))))
olanıda elden gitmesin dior hazar avatarıma iki dakkck beni eşimi oglumu koyacam hemen bakn geri kaldırıyımadam artık ümidi kesmiş senden olanla yetinelim bari diyor
Şener şen in bi film i var ya.kese kağıdı geçiriyor kafaya kadının:)))el mahkum adamın bıyıklı bıyıklı takılıyor:)))adam artık ümidi kesmiş senden olanla yetinelim bari diyor
Hadi koy bakalımolanıda elden gitmesin dior hazar avatarıma iki dakkck beni eşimi oglumu koyacam hemen bakn geri kaldırıyım
zuhaahahahahŞener şen in bi film i var ya.kese kağıdı geçiriyor kafaya kadının:)))el mahkum adamın bıyıklı bıyıklı takılıyor:)))
Ama ben senin o çirkin oğluuşunuuu yerimmm:))ama sizde koyun iki dakikacık bende sizi merak ediom
o resm 2 ay öncesi şimdi daha kocaman oldu ablasıAma ben senin o çirkin oğluuşunuuu yerimmm:))