- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
dün çok yorulmuşlar herhalde3 kişimiyiz:) gerçekten şimdiye kaynıyor olurdu burası:) kimse yok
nazar ettinz benm topiğime nazar nazar3 kişimiyiz:) gerçekten şimdiye kaynıyor olurdu burası:) kimse yok
:)))demek kiii hala kendilerine gelemediler:))dün çok yorulmuşlar herhalde
kem gözlüler nolcekdün çok yorulmuşlar herhalde
ahahahkem gözlüler nolcek
kocalar evde olunca gece ekşınlı gecti hazaar
Gelirler birazdan tek tek:)))ahahahgelirler belki
aman ben takip etmeyin bıraktımBdv de ne değişik konular açılıyor yaaa
Bi takip ettiğim konu var onu merak ediyorum.:)) bi de yeni açmış bi kız 1.5 yıldır mi ne ilişkisi varmış sürtünme yolu bekaret vs yazmış birşeyler allahım ya. Ne yazsamda konu açsam diye uğraşıyor milletaman ben takip etmeyin bıraktımçok 2 çocukla boşanacağım yok hamileyim doğurup babasına bırakacağım bence doğru olan konu sayısı çok azdır
hanginiz nazar değdirdi hı:)))demek kiii hala kendilerine gelemediler:))
ne yaptın kızlarıma dogru söyle banaahahahgelirler belki
Benim nazarim değmez:))) kimin acabaaaa:)) renkli gözlüler in değer diye bi inanıs var ordan yola çıkarsak renkli gözlü var mi:)))hanginiz nazar değdirdi hı
kesin hamiledir benceBi takip ettiğim konu var onu merak ediyorum.:)) bi de yeni açmış bi kız 1.5 yıldır mi ne ilişkisi varmış sürtünme yolu bekaret vs yazmış birşeyler allahım ya. Ne yazsamda konu açsam diye uğraşıyor millet
bak şimdi böyle deynce seni merak ettim haBenim nazarim değmez:))) kimin acabaaaa:)) renkli gözlüler in değer diye bi inanıs var ordan yola çıkarsak renkli gözlü var mi:)))
Bende okuyup kendimi tutuyorum yazmamak için.çünkü ne yaparsam ban yerim bilmiyorum:)) dün bi konu okudum resmen roman gibiydi:)) bi an kitap okuyorum sandım kızın başına gelenleri.:)kesin hamiledir benceben bdv ye pek ugramıyorum yoksa ban yiyorum
Ayy malesef ne face ne instgram hiçbirşeyim yok kullanmıyorum:))bak şimdi böyle deynce seni merak ettim ha
face book adresn var mı tazze gelin senin varsa ekleyim ben senibi bakym gelin gözelmiymiş cirkinmiymiş
bazı konular zaten fake oluo orada yaBende okuyup kendimi tutuyorum yazmamak için.çünkü ne yaparsam ban yerim bilmiyorum:)) dün bi konu okudum resmen roman gibiydi:)) bi an kitap okuyorum sandım kızın başına gelenleri.:)
bi tek ben mi kullanıom yaAyy malesef ne face ne instgram hiçbirşeyim yok kullanmıyorum:))
Ben oldu bitti sevmedim onları ya. Sadece whatsap onu da çok zaman sonra yükledim:)) bide buraya takılıyorum internet ortamı olarak:))bi tek ben mi kullanıom ya
Güzel olduğum söylenemez:)orta halli:))))bak şimdi böyle deynce seni merak ettim ha
face book adresn var mı tazze gelin senin varsa ekleyim ben senibi bakym gelin gözelmiymiş cirkinmiymiş