- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
senceniye kız?
baba cocuga bakarsa öyle olur halı batmş kahvaltı sofrası ortada kıyafetler ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senceniye kız?
Unutmuşsun evet o yüzden ışte hıhh...seni unutmuşmym ama sen fosur fosur uyuyodn
İyi olmuş sana gidince toplarsin:))))))))))sence
baba cocuga bakarsa öyle olur halı batmş kahvaltı sofrası ortada kıyafetler ortada
ama ben seni sordmm nerde o yeni gelin gelse bi dedim tamm mıUnutmuşsun evet o yüzden ışte hıhh...
iyi mi olmuş sende mi heidi senden hiiç beklemezdm bunuİyi olmuş sana gidince toplarsin:))))))))))
Bananeekkkama ben seni sordmm nerde o yeni gelin gelse bi dedim tamm mı
Ya deliii güldürme beni:)))iyi mi olmuş sende mi heidi senden hiiç beklemezdm bunu
totomdan vurdun beni
bende küstüm sanaYa deliii güldürme beni:)))
hadin küstük olmaz barışın :)
diğer kızceler nerede bugun ben varm ya kimsecikler gelmior
yoksa siz beni begenmiomısunuz
giidom bak son sozun bu mu
Öpersen ve bida yeni evliler i de unutmazsan barışırim.tükkani kapatıyoruz heralde geç saatte:))giidom bak son sozun bu mu
tamam tamam gl hadi gel yamacma taze gellinimÖpersen ve bida yeni evliler i de unutmazsan barışırim.tükkani kapatıyoruz heralde geç saatte:))
yeni gelinleri üzmeyelim eve felan yansır bak :)tamam tamam gl hadi gel yamacma taze gellinim
dippp nooot :)))
hırsız girerse sorarm amma sana o ayrı
sen sus karışma ordan kara fettanyeni gelinleri üzmeyelim eve felan yansır bak :)
millet nerede ya bu saate kadarda uyunmaz kisen sus karışma ordan kara fettan
bugun nie böyle oldu bilmiyorummillet nerede ya bu saate kadarda uyunmaz ki
3 kişimiyiz:) gerçekten şimdiye kaynıyor olurdu burası:) kimse yokmillet nerede ya bu saate kadarda uyunmaz ki