• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları samimi bir mektup

klebek

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
5
1
18
İstanbul
En yakin arkadasima bir mektup yazmam gerek arkadaslar yardimlarinizi sevgi dolu sözlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

En yakin arkadasina senin sevgi sozcuklerin lazim, bizimkiler degil...
İcinden ne geliyorsa yaz, illa suslu puslu seyler olmasina gerek yok.

Hasretle ilgili mi arkadaslikla mi neyle ilgili..

klebçok yak post: 37299541 .!.:
Hmm benimde cok yakin bi arkadasm var ben ona mektup yazsam hayatima girdiği ilk andan bahsederdim sonra onunla birlikte gelen iyiliklerden guzelliklerden bahsederdim daha sonra surda sunu yapmistik burada sunu yemistik su yağmurda islanmistik sunun için aglamistin aglamistim su gün yağmurda islanmistik birini takip etmiştik gibi anilardan bahsederdim uzun uzadiya en sonunda ise kalbimdeki ve hayatimdaki yerini ve omur boyu benimle olmasini iyi günümde kotu gunumde bebegimin en güzel teyzesi olucaksin derdim mesela gibi...:)

Hmm benimde cok yakin bi arkadasm var ben ona mektup yazsam hayatima girdiği ilk andan bahsederdim sonra onunla birlikte gelen iyiliklerden guzelliklerden bahsederdim daha sonra surda sunu yapmistik burada sunu yemistik su yağmurda islanmistik sunun için aglamistin aglamistim su gün yağmurda islanmistik birini takip etmiştik gibi anilardan bahsederdim uzun uzadiya en sonunda ise kalbimdeki ve hayatimdaki yerini ve omur boyu benimle olmasini iyi günümde kotu gunumde bebegimin en güzel teyzesi olucaksin derdim mesela gibi...:)

coook teşekkür ederim ama okul odevi oldugu icin cok samimi olamiyorum maalesef

[QUOanladım ebek, post: 37299635, member: 384010"]coook teşekkür ederim ama okul odevi oldugu icin cok samimi olamiyorum maalesef[/QUOTE]
Hmm anladm canm ben de özel bi mektup yazicaksn zannettm:) yaş kaçtı ki

[QUOanladım ebek, post: 37299635, member: 384010"]coook teşekkür ederim ama okul odevi oldugu icin cok samimi olamiyorum maalesef
Hmm anladm canm ben de özel bi mektup yazicaksn zannettm:) yaş kaçtı ki[/QUOTE]
[QUOanladım ebek, post: 37299635, member: 384010"]coook teşekkür ederim ama okul odevi oldugu icin cok samimi olamiyorum maalesef
Hmm anladm canm ben de özel bi mektup yazicaksn zannettm:) yaş kaçtı ki[/QUOTE] 17 :))

Back