Saç Rengi ve Saç Boyama Sam boyattm ne istediim renk oldu, art sam kestirmek zorunda kaldm. Resimli

ewet ilgisi yok ama çok sinir oldum kuaförüm hah renk güzel oturmuş diyor sanki çocuk kandırıyorbenneyaptımki

cnm bence saçlarına daha boya sürme.bu saça siyah bile sürsen tutmaz.bu saçtan ancak kestire kestire kurtulabilirsin.daha sonrasında saçın aylar sonra kendine gelsin dipleri çıksın güsel bi kahve tonu alırsın kendin evde boyarsın sonrasında fıstık gibi olur.

bende şu an saf zeytin yağı uyguluyorum zaten daha saç bakım kremi alamadım
zeytinyağını hergün mü? ya da haftada bir mi? ya da gün aşırı mı yapsam?
yapanlar nasıl uyguladı acaba fikir verseniz sevinirim??

Ben de 1-2 ay önce kuaföre gittim.Derdim saçımı inceltmekti.Her zaman ki abi benimle ilgilendi ne yapmak istiyorsun saçını dedi incelttircem dedim o da başka bi adama verdi benim saçı.Annem de gelmişti sonradan kuaföre.Dedim bir de kat attırıyım ama galba tam anlatamadım nasıl olacağını ya da o anlamadı.Saçımı küüüt kesti ben göremiyorum tabi başım eğik.Sanıyorum ki kat atıyo.Gerizekalı saçımı kesti hem de nasıl kesmek yamuk yumuk kesiyo.Değişik bir model yaptı.Aynaya bir baktım sanki kafamdan kaynar su dökülmüş gibi oldum.Ağlamamak için zor tuttum kendimi.Şeytan diyo dal adama o sinirle.Nasıl üzüldüm.Annem de kaldı öyle.Geldi yanımıza bu ne saç diye adama kızdı.Kestin madem düzgün olaydı.Bir taraf kesilmiş diğer taraf az kesilmiş..Annem adamla kavga ediyo.Adam dediysem gençti yani.Zaten onun saçında bir meymenet yoktu.Sonra usta geldi.Annem çocuğa kalfalık belgeni görcem senin diye bağırıyo.Sonra Allah razı olsun usta geldide saçımı düzeltti.Kasada ki adamda saçın güzel olmuş dedi ben de yaa tabi tabi diye bi bağırdım Bu kuaförler bazen o kadar salak olabiliyor ki.Sizi çok iyi anladım...Tabi sonra hep topladım güvenemedim kendime ama şimdi beğeniyorum :))

Son düzenleme:

Banamı Böle Denk Geliyor Diyordum Demekki Kuaförlerin Çoğu Çığrından Çıkmış Ben De Hep Topluyorum Canım YawÇok üzgünüm çoook

öncelikle geçmiş olsun...a.s.aynı şey geçen yaz benim başıma geldi ve 5 yıllık kuaförümü değiştirdim olay sonrasında...kendisi halihazırda röfleli olan saçımın üzerine tekrar röfle atarak neredeyse diplerine kadar yaktı saçlarımı...tararken ağlıyodum canımın acısından...
bana saçımı adam etmek için kerastase ürünlerini önerdiler ama alamadım ben de kısacık kestirdim saçlarımı erkek gibi...sabırla uzattım ve şu an maşallah çok çok iyi durumdalar evde kendim boyuyorum çikolata kahveye; o da mecburiyetten saçım çok beyazlıyo çünkü

kısacası benim tecrübe ettiğim tek işe yarayan yöntem, malesef saçı kestirmek, bir daha da oryalin yanından bile geçmemeklmaz:

Üzüldüm canım, inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur saçların.. Bir şanssızlık gelmiş başına belli ki, insan güvenemiyor valla kuaförelere de..

gecmiş olsun cnm
merak ettiğim kuaforun neden açacagı sacı koyu kestaneye boyuyor anlamadım acıkcası rofle uzerine acıp istedigin rengi gene atabilirdi oyle boyayıp bekletmesi ne alaka ?
artı açacagı başarısız boyalı bir sacı neden bidaha boyadı ben buraya takılı kaldım kafamçokkarıştı
bu renge ulaşmak için sacını bu kadar yakıp yıpratmasına gerek yoktu :S olan olmus artık ne diyelim sıkma canını renk guzel ....

canım saçının rengi güzel ama dediğin gibi çikolata kahveyle alakası yok benimde saçım röfleli yıllardır röfle kullanıyorum ama bende çikolata kahveye boyatıcam şimdi seni görünce korkmaya başladım ya off bu bayanların saç yüzünden nedir çektikleri..

Canımmmm... Tam 1 ay önce aynı olay benim de başıma geldi... Sana ilk tavsiyem, böyle konuşan bir kuaför seni daha da mahveder, bence o kuaförü bırak. İkincisi de, saçın ıslakken yün yumağı gibi uzuyor di mi.. Islakken kopuyor di mi ??? Bunun nedeni , kuaförün oryalin volümünü çok tutmuş..

Bak benim saçıma da aynısı oldu.. Sebebi ise, oryal denen illeti saçıma sürdürmemdi.. Oryal adi bir açıcıdır.. Sana tavsiyem, açılacağı zaman profesyonel açıcılardan kullan.. Daha doğrusu sen yapma, oryal olmayan, farklı bi krem açıcı kullanan kuaförlere gitmen.. Oryal denen illeti sakın bi daha saçına sürdürtme. Krem açıcı var BLONDOR diye.. Veya wella.. Benim şuanki kuaförüm bunu kullanıyor, ve o kadar da yıpratmıyor. HİÇ YIPRATMIYOR demiyorum, çünkü tüm açıcılar yıpratır.. ama emin ol en az yıpratanlar blondor dur...

Sana tavsiyem ; bir süre saçın ıslakken çok uğraşma. Islakken tarama. Dokunma hatta.. Sonra, haftada bir defa, 3 yumurtayı çırp içine zeytinyağı kat, saçına sür.. Faydasını gerçekten görürsün.. Birebir bunları ben yaptm ve faydasını gördüm.

[/B][/COLOR]
ewet canım tam tarif ettiğin durumda saçım ıslakken yün yumağı gibi uzuyor kuruyken ve ıslkken kopuyor.Bende dedim açıçın kalitesi kötümüydü diye hayır en iyisini kullandım dedi yok bir daha o kuaföre gitmem zaten canım peki sen saçını bu olaydan sonra kestirdinmi?yoksa bu yumurtalı zeytinyağlı kürlemi düzelttin.
tavsiyen için teşekkürler.

neden öyle oldu boyadı anlatayım sana mantıklımı değilmi siz karar verin
şimdi ben röfleli saçlarımın üstüne Palette fındık kahvesi aldım boyadım yani eşim boyadı saçım çok uzun ve gür olduğu için ve uzun....kendim yapamıyorum eşim boyadı.tabi benim ufaklık oğlandan bir saçı boyamamız kavga dövüş oldu renk güzeldi ama yıkanınca aktı röfle yerleri tutmadı.baktım gene alıp boyarsam röfle yerleri tutmaz heralde diye kuaföre gideyim dedim bir de çocuktan rahat vermedi iyi boyayamadık falan...
neyse kuaföre gittim dedi ki bana saçını kendin hiç boyamadan gelse idin hemen açar istediğin rengi tuttururdum
şimdi kendi boyayınca saçınında 5- 6 renk olmuş o yüzden saçını açıp boyasamda dalga dalga açıklı koyulu olur tutmaz dedi
(gerçi şimdi yazdıkca bile bana saçma geldi adamın ya )
ilkin saçını koyukestaneye boyayım o daha koyu kahve hem saçının gölgesini ancak o kapatır hemde saçın dinlensin çok yıpranmış gölge olan yerler her tarafı tek renk olur o nu açmak daha iyi olur dedi sonra 2 3 ay onu kullan akarsa iyice
fazla açmam ama akmazsa açar boyarım o zaman tutar dedi
saçımı koyu kestaneye boyadı saçım oldu simsiyah
eeeee dedim bu simsiyah oldu sen siyah mı boyadın bana diyorki bilmiyom siyah mı
karıştıki içine kendi de şaşırdı Allah Allah bu kadar siyah olmaması lazımdı
diyor aslında koyukestanenin siyah tan farkı yokmuş ben araştırdım öğrendim
o 10 küsür yıllık kuaförüm diyor gerçekten bilmiyormuydu yoksa beni söğüşlemek için mi böyle yaptı???????
tabi saçım 2-3 ay içinde açılmadı ve saçımı açtı.... öle boyadı...
artı saçım açılıp boyandıktan sonra da tutmadı renk bu 4.boya çikolata kahveye
her seferinde başka renkle karıştırıp denedi..şim di de
tutmadı renk ama diyor ki aha renk tam oturmuş dedim ki kullandığın boyamı iyi değil yo diyor İtalyanın en seçkin 1. sınıf boyası palavra hepsi benceÇok üzgünüm çoook

canım kusura bakmada bu bastan sona sacmalık !
keşke kullandıgı boyaların markalarını alsadında bir arastırsadık iyi mi kotu boyamı ...
şimdi bi kere sen her ne kadar kotu bir boya yapmış olsan bile kendin o iiyi bir kuafor olsaydı once sacına iyi bir bakım uygulardı ....
arkasından baska renge boyama aynı renk olsun uydurmasını yapmıcaktı hemen sacını acacaktı aslada golge golge olmazdı ...
ben bile rofleden platin sarıya dondum tabi arada kullandıgım baska renkleri saymıyom bile ...
yani dalga dalga olsaydı benim sac olurdu platin en acık renk ...
kaldıki sana koyu renk atacaktı aslada golge golge olmazdı ...
enteresan bi kuafore kurban gitmişin ...
ama işde iş işten gecti tatlım artık ...
renk guzel duruyor ama sac yıpranık tabiki...
şimdi sana bir onerim var cnm ...
swiss formula _keratin shampoo yazar bunu kullan sacların yavas yavas canlanıp guzelleşir oyle bir ton bakımdı maskeydi ugrasma bu başlı basına kendi bakım yapıyor ...
ben kendim kullanıyorum surekli orial vuruldugu için sacıma kurtarıom kece gibi olmuyor ...
birde şunu her saçla ilgili başlıkta soyluyorum sanada soleyim ...
sacını actırırken mutlaka actırmadan bakım yaptırın keratin bakımı o zaman yıpranma yanma olasılıgı en aza iniyo ... kuaforunuızden bunu yapmasını isteyin ..
yada kullanacagı acıcının içine bir kapak keratin mutlaka koydurun ...
a.s.

canım benim öncelikle tavsiyelerin çok sağol. bugün ilk gittiğim eski kuaföre gittim.
bu saçımı açıp mahveden kuaförün saçımı açtığındaki resmini çekmiştim onu gösterdim
bu kadar açmasına şaşırdı oda.kahve boyayacaktı neden bu kadar açmış napmış dedi
canım birde saçımı kökten uca kırıklarını temizlemişti.oda saçımı yüzde yüz inceltmiş
yani saçım fiyasko anlayacağın onda bu gün gittiğim kendi
ilk kuaförümde lorealin saç bakım maskeleri vardı ama saçın kökten uzayana kadar kullanman gerekiyor
maskeyle bakımla kurtalıcak saç değil dedi. yani saçımın düzelmesi için kökünden uzayıp çıkması bu saçın aşşağı inmesi şart ancak saçını geçi rahatlık sağlamış
hissi olur dedi. saçın normal bu kadar açılsa bile boya tutardı akmazdı kullandığı boyayı sordu
dedim çomiyi bir boya falan dedi italyanın 1. sınıf dedi.Ama maalesef
o boya dandik dedi Antalya daki tanıtımı zaten bizim kuaför salonumuzda oldu dedi.eşantiyon bir sürü bıraktılar biz hepsi başkalarına
dağıttık bir denedik çok kötü idi.sokmadık dedi.Lorealden şaşma dedi.en iyi boya bu.
bana saçının boyası daha akacak açıcı var dipte çünkü dedi iyice fiyasko olmadan
gel Lorealin orta kestane türüne boyayalım daha koyu olsun saçı besler koyu boya dedi
onları ph seviyesi 5.5 üstünde olmadığı için bu kadar kötü olmaz hem akmazda
saçın uzayana kadar saçını korur dedi bilmem ne yapacam
ketane renginin lorealin ketane bakır diye bir renk koyu gördüm hoş tu.???

canım bu kuaforun daha mantıklı konusmus bencede istersen boyat dediği gibi ... en azından bu kadar yıpranık gozukmes koyu boyada sac ...
benim sana ismni verdigim şampuanda lorealın canım ... onuda belirtimde ...
battı balık yan going durumu varya artık bu sacı duzeltmek için artık bu kuaforede bi kulak ver bakalım belki daha guzel goruncek dediği işlem ...

ewet canım banada öle gibi geldi ama genede korku var kuaförlere karşı
saçımın boyası hala akıyor gitgide açılıyor kuaförümde dedi ki alt tabanda saç açılmış olduğu için o orial rengi belli zaman sonra ortaya çıkacak.o noktaya gelmeden koyu tona boyayalım saçını korusun dedi gerçi aynı demi kökünden uzamasını böle bekleyeceğime
düzgün boyalı beklerim senin dediğin gibi battı balık yan gider.

merhaba arkadaşlar , bende sizlerle saçlarım ile ilgili bişeyler paylaşmak istyrm , 2 hfta önc saç rengimi değiştirdim daha önceki saç rengim siyahtı ,

istediğim saç rengi : bakır kumral dı , saçlarımın bikaç defa açtılar boyadılar ama altı kızıl bakır üztü ise çok açık renk oldu , kuaför 2. boyamada oturacağını söyledi bikaç hafta sonra gel 2. boyayuı yapalım deidler..

gittim , bu sefer saçlarımın altındaki boyanın rengine boyayalım deidler alttaki renk kızıl ozaman ben saçlarımı boşa açtırım yıprattım , dedim kuaföre çünkü farklı birenge dönüş olmayacak ,

ozaman keselim alttalarını tekrar açıp istedin renge boyayalımd eidler bende kesimi istemedim .. istedikleri yerden keselerse saçlarım kulaklarımda filan olcak ,
sizce ne yapmalıyım fikir verirmisiniz...

geçmiş olsun cnm..
bu kadarı olmasa da memnun değilim ben de kuaförlerden hem de hiç..
o yüzden boyamı kendim yapıyorum daha da bi fiyasko falan olmadı
kestirmeyi de hep erteliyorum
işini iyi yapan hakkını veren sözüne güvenilen kuaför o kadar az ki...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…