- Konu Sahibi destina0706
-
bende saçıma röfle yaptırınca o hale gelmişti fakat kerastase ın resistance serisindn saç maskesını kullandım halende kullanıyorum çok ıyı gledı tawsıye ederım
çikolata kahveyle ilgisi yok.renginide tutmadım. hatta dipler daha açık gibi... ankaradaki kuaförün dediği doğruysa 3 renk varsa saçınızda çok kötü gerçekten. bu saçı iyice kestirmelisiz ve bol bakım. kerastese falan kullanın.
Ben de 1-2 ay önce kuaföre gittim.Derdim saçımı inceltmekti.Her zaman ki abi benimle ilgilendi ne yapmak istiyorsun saçını dedi incelttircem dedim o da başka bi adama verdi benim saçı.Annem de gelmişti sonradan kuaföre.Dedim bir de kat attırıyım ama galba tam anlatamadım nasıl olacağını ya da o anlamadı.Saçımı küüüt kesti ben göremiyorum tabi başım eğik.Sanıyorum ki kat atıyo.Gerizekalı saçımı kesti hem de nasıl kesmek yamuk yumuk kesiyo.Değişik bir model yaptı.Aynaya bir baktım sanki kafamdan kaynar su dökülmüş gibi oldum.Ağlamamak için zor tuttum kendimi.Şeytan diyo dal adama o sinirle.Nasıl üzüldüm.Annem de kaldı öyle.Geldi yanımıza bu ne saç diye adama kızdı.Kestin madem düzgün olaydı.Bir taraf kesilmiş diğer taraf az kesilmiş..Annem adamla kavga ediyo.Adam dediysem gençti yani.Zaten onun saçında bir meymenet yoktu.Sonra usta geldi.Annem çocuğa kalfalık belgeni görcem senin diye bağırıyo.Sonra Allah razı olsun usta geldide saçımı düzeltti.Kasada ki adamda saçın güzel olmuş dedi ben de yaa tabi tabi diye bi bağırdımBu kuaförler bazen o kadar salak olabiliyor ki.Sizi çok iyi anladım...Tabi sonra hep topladım güvenemedim kendime ama şimdi beğeniyorum :))
Canımmmm... Tam 1 ay önce aynı olay benim de başıma geldi... Sana ilk tavsiyem, böyle konuşan bir kuaför seni daha da mahveder, bence o kuaförü bırak. İkincisi de, saçın ıslakken yün yumağı gibi uzuyor di mi.. Islakken kopuyor di mi ??? Bunun nedeni , kuaförün oryalin volümünü çok tutmuş..
Bak benim saçıma da aynısı oldu.. Sebebi ise, oryal denen illeti saçıma sürdürmemdi.. Oryal adi bir açıcıdır.. Sana tavsiyem, açılacağı zaman profesyonel açıcılardan kullan.. Daha doğrusu sen yapma, oryal olmayan, farklı bi krem açıcı kullanan kuaförlere gitmen.. Oryal denen illeti sakın bi daha saçına sürdürtme. Krem açıcı var BLONDOR diye.. Veya wella.. Benim şuanki kuaförüm bunu kullanıyor, ve o kadar da yıpratmıyor. HİÇ YIPRATMIYOR demiyorum, çünkü tüm açıcılar yıpratır.. ama emin ol en az yıpratanlar blondor dur...
Sana tavsiyem ; bir süre saçın ıslakken çok uğraşma. Islakken tarama. Dokunma hatta.. Sonra, haftada bir defa, 3 yumurtayı çırp içine zeytinyağı kat, saçına sür.. Faydasını gerçekten görürsün.. Birebir bunları ben yaptm ve faydasını gördüm.
gecmiş olsun cnm
merak ettiğim kuaforun neden açacagı sacı koyu kestaneye boyuyor anlamadım acıkcası rofle uzerine acıp istedigin rengi gene atabilirdi oyle boyayıp bekletmesi ne alaka ?
artı açacagı başarısız boyalı bir sacı neden bidaha boyadı ben buraya takılı kaldım kafamçokkarıştı
bu renge ulaşmak için sacını bu kadar yakıp yıpratmasına gerek yoktu :S olan olmus artık ne diyelim sıkma canını renk guzel ....
neden öyle oldu boyadı anlatayım sana mantıklımı değilmi siz karar verin
şimdi ben röfleli saçlarımın üstüne Palette fındık kahvesi aldım boyadım yani eşim boyadı saçım çok uzun ve gür olduğu için ve uzun....kendim yapamıyorum eşim boyadı.tabi benim ufaklık oğlandan bir saçı boyamamız kavga dövüş oldu renk güzeldi ama yıkanınca aktı röfle yerleri tutmadı.baktım gene alıp boyarsam röfle yerleri tutmaz heralde diye kuaföre gideyim dedim bir de çocuktan rahat vermedi iyi boyayamadık falan...
neyse kuaföre gittim dedi ki bana saçını kendin hiç boyamadan gelse idin hemen açar istediğin rengi tuttururdum
şimdi kendi boyayınca saçınında 5- 6 renk olmuş o yüzden saçını açıp boyasamda dalga dalga açıklı koyulu olur tutmaz dedi
(gerçi şimdi yazdıkca bile bana saçma geldi adamın ya )
ilkin saçını koyukestaneye boyayım o daha koyu kahve hem saçının gölgesini ancak o kapatır hemde saçın dinlensin çok yıpranmış gölge olan yerler her tarafı tek renk olur o nu açmak daha iyi olur dedi sonra 2 3 ay onu kullan akarsa iyice
fazla açmam ama akmazsa açar boyarım o zaman tutar dedi
saçımı koyu kestaneye boyadı saçım oldu simsiyah
eeeee dedim bu simsiyah oldu sen siyah mı boyadın bana diyorki bilmiyom siyah mı
karıştıki içine kendi de şaşırdı Allah Allah bu kadar siyah olmaması lazımdı
diyor aslında koyukestanenin siyah tan farkı yokmuş ben araştırdım öğrendim
o 10 küsür yıllık kuaförüm diyor gerçekten bilmiyormuydu yoksa beni söğüşlemek için mi böyle yaptı???????
tabi saçım 2-3 ay içinde açılmadı ve saçımı açtı.... öle boyadı...
artı saçım açılıp boyandıktan sonra da tutmadı renk bu 4.boya çikolata kahveye
her seferinde başka renkle karıştırıp denedi..şim di de
tutmadı renk ama diyor ki aha renk tam oturmuş dedim ki kullandığın boyamı iyi değil yo diyor İtalyanın en seçkin 1. sınıf boyası palavra hepsi benceÇok üzgünüm çoook
canım kusura bakmada bu bastan sona sacmalık !
keşke kullandıgı boyaların markalarını alsadında bir arastırsadık iyi mi kotu boyamı ...
şimdi bi kere sen her ne kadar kotu bir boya yapmış olsan bile kendin o iiyi bir kuafor olsaydı once sacına iyi bir bakım uygulardı ....
arkasından baska renge boyama aynı renk olsun uydurmasını yapmıcaktı hemen sacını acacaktı aslada golge golge olmazdı ...
ben bile rofleden platin sarıya dondum tabi arada kullandıgım baska renkleri saymıyom bile ...
yani dalga dalga olsaydı benim sac olurdu platin en acık renk ...
kaldıki sana koyu renk atacaktı aslada golge golge olmazdı ...
enteresan bi kuafore kurban gitmişin ...
ama işde iş işten gecti tatlım artık ...
renk guzel duruyor ama sac yıpranık tabiki...
şimdi sana bir onerim var cnm ...
swiss formula _keratin shampoo yazar bunu kullan sacların yavas yavas canlanıp guzelleşir oyle bir ton bakımdı maskeydi ugrasma bu başlı basına kendi bakım yapıyor ...
ben kendim kullanıyorum surekli orial vuruldugu için sacıma kurtarıom kece gibi olmuyor ...
birde şunu her saçla ilgili başlıkta soyluyorum sanada soleyim ...
sacını actırırken mutlaka actırmadan bakım yaptırın keratin bakımı o zaman yıpranma yanma olasılıgı en aza iniyo ... kuaforunuızden bunu yapmasını isteyin ..
yada kullanacagı acıcının içine bir kapak keratin mutlaka koydurun ...
a.s.
canım bu kuaforun daha mantıklı konusmus bencede istersen boyat dediği gibi ... en azından bu kadar yıpranık gozukmes koyu boyada sac ...
benim sana ismni verdigim şampuanda lorealın canım ... onuda belirtimde ...
battı balık yan going durumu varya artık bu sacı duzeltmek için artık bu kuaforede bi kulak ver bakalım belki daha guzel goruncek dediği işlem ...
geçmiş olsun cnm..Saçım da röfle vardı 1 seneyi geçkin kullandım.....Sonra saçımı kendim boyadım koyu kahveye tutmadı kuaföre gittim saçımı koyu kestaneye boyadı....
Simsiyah oldu.biraz dursun 2 -3 ay öyle açıp istediğin kahveye boyayalım dedi
öle yaptık neyse...saçımı açtı orialle tekrar kahveye boyadı 4.cü boyamada hala
tutmadı ama kuaföre göre bu son boya tuttu renk oturdu dedi
neresi oturduysa
şu saçım hiç çikolata kahveye benziyormu....Ankara ya gittiğimde Çankaya da bir kuaför saçınız yukardan aşağı 3 renk var dedi
bunun çikolata kahveyle ilgisi yok dedi....gerçekten de yokkk.
Saçım yün gibi oldu apağır kafamda taşıyamadım ya banyodan sonra kurumuyor
kalıp şeklinde hareket ediyor ve uçları tiftik gibi uçuşuyor....
tailde havuza denize girdim 3 gün eve geldiğimde banyo yaptım inanırmısınız saçım
avuç avuç küvete düştü aklım çıktı eşimi çağırdım nasıl korktum.......:1shok:tararken fırça saçtan gözükmedi
hemen o boyayan kuaföre gittim gösterdi bişey olamaz röfle vardı ya onlar kopmuş saçının röflesi kötü idi dedi...eeeeeee dedim röfleli yerlerin çoğunu kesip aldın:umursamaz:
röfle saçımın heryerinde mi vardı.benim saçımın heryeri yün gibi dedim baktı yok diyo rengide iyi nasıl iyi ya renk gitti saçımda.....
başka kuaföre giitim o sinirle canım uzun saçlarımı
katkat kestirdim oda b...k gibi kestikötükedihüso.en azından saçıma hareket geldi
saçım kendine geldi artık elim giriyor yünlük bayağı gitti.
çok uzun yazdım bu sinirlekötükedihüso işte saçımın rengi ve kesilmiş hali.bir daha kuaförde saç maç açtırmam..klava:.ooff ya ne güzel uzatmıştım saçlarımı şimdi gene kısa
..............................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?