Canımmmm... Tam 1 ay önce aynı olay benim de başıma geldi... Sana ilk tavsiyem, böyle konuşan bir kuaför seni daha da mahveder, bence o kuaförü bırak. İkincisi de, saçın ıslakken yün yumağı gibi uzuyor di mi.. Islakken kopuyor di mi ??? Bunun nedeni , kuaförün oryalin volümünü çok tutmuş..
Bak benim saçıma da aynısı oldu.. Sebebi ise, oryal denen illeti saçıma sürdürmemdi.. Oryal adi bir açıcıdır.. Sana tavsiyem, açılacağı zaman profesyonel açıcılardan kullan.. Daha doğrusu sen yapma, oryal olmayan, farklı bi krem açıcı kullanan kuaförlere gitmen.. Oryal denen illeti sakın bi daha saçına sürdürtme. Krem açıcı var BLONDOR diye.. Veya wella.. Benim şuanki kuaförüm bunu kullanıyor, ve o kadar da yıpratmıyor. HİÇ YIPRATMIYOR demiyorum, çünkü tüm açıcılar yıpratır.. ama emin ol en az yıpratanlar blondor dur...
Sana tavsiyem ; bir süre saçın ıslakken çok uğraşma. Islakken tarama. Dokunma hatta.. Sonra, haftada bir defa, 3 yumurtayı çırp içine zeytinyağı kat, saçına sür.. Faydasını gerçekten görürsün.. Birebir bunları ben yaptm ve faydasını gördüm.