- Konu Sahibi destina0706
-
cnmmmm aynen bende senin gibi oldummm...saçlarımın banyodan sonraki hali aynen böyle uçları falanda..ama ben süreklii bu görüntüsüne tahammülüm olmadıgı içinnn saç düzleştirmesiyle ya düz yapıyorum yada dalgalıı yoksa igrenç duruyorrr.iyicene maffediyorum amaaa neyapim pskolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi..eski saçlarımı özledim banyodan sonra hiç bşy yapmasdım kendiliginden kuruyup çok hoş şekli olurduu..ah ahhh aklı olannn sadece evde kendii düz bi renge boyar...
canım bence rengi gayet hoş görünüyor
dikkat et canım seninde aynı olduysa aman havuza dikkat özellikle benim kalıp kalıp döküldü valla..canım yazını okuyunca saçlarıma baktım ağlayasım geldi. aynı şey geçen cuma benim başıma geldi.saçım hamur gibi resmen kurumuyo kalıp gibi tiftik tiftik napıcağımı ne ediceiğimi şaşrdım 4 gündür her akşam ağlıyorum güzelim saçlarımı nasıl bu hale getrdim diye..hemen bonacure acil kurtarma serisini aldım 2 gündür kullanıyorum umarım zamanla faydasını görürürüm. sende sık sık bakım yapmayı ihmal etme...keşke bundan hemen kurtulmanın bir yolu olsa(saçı kestirmeden)...bunalımdayım((tatile gidicem cuma günü umarım deniz havuz dahada kötü yapmaz offfffffff offfffffffffffff
ewet haklısın canım ama öle kestirmeye cesaret edemiyorum aslında kısa modellerde yakışıyor ama uzun saç sevdiğimden belki 2 ay sonra tekrar kestiricem yavaş yavaş diyomcnm çok kestirmemişsin saçlarını zaten uzun yeterince.nacizane tavsiyem biraz daha kestir çünkü yıkandıkça o yıpranmış saçlar morelini bozcak.şöle önlere doğru uzun modelli bir kesim yakışcaktır bence
zaten saf zeytin yağı sürüyorum artık ama o dediğinede bakarım tabi alıcam zaten bir saç maskesi piyasada satılıyormu ki o dediğin?canım kuaför saçını epey yıpratmış. bence biraz toparlanmasını bekle. internette bıldırcın yumurtalı zeytinyağlı bir saç bakım kürü var çok iyi geliyor saça mutlaka uygula. kestirdiğin iyi olmuş daha fena olurdu. renge gelince fena durmuyor bence en azından açık bir renk saçın toparlanınca üzerine ne boyasan tutar. kolay gelsin...
renk bence çok hoş olmuş..o kadar boyadan sonra böle yıpranması doğal inş eski haline çabuk döner
yaa ben rengınee bayıldım cnm zeytınyagı falan halledrsın yıpranmayıı üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?