Saç Rengi ve Saç Boyama Sam boyattm ne istediim renk oldu, art sam kestirmek zorunda kaldm. Resimli

destina0706

HAYATIMIN 3 ANLAMI
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
2.217
2
316
Antalya
Saçım da röfle vardı 1 seneyi geçkin kullandım.....Sonra saçımı kendim boyadım koyu kahveye tutmadı kuaföre gittim saçımı koyu kestaneye boyadı....
Simsiyah oldu.biraz dursun 2 -3 ay öyle açıp istediğin kahveye boyayalım dedi
öle yaptık neyse...saçımı açtı orialle tekrar kahveye boyadı 4.cü boyamada hala
tutmadı ama kuaföre göre bu son boya tuttu renk oturdu dedi
neresi oturduysa
şu saçım hiç çikolata kahveye benziyormu....Ankara ya gittiğimde Çankaya da bir kuaför saçınız yukardan aşağı 3 renk var dedi
bunun çikolata kahveyle ilgisi yok dedi....gerçekten de yokkk.
Saçım yün gibi oldu apağır kafamda taşıyamadım ya banyodan sonra kurumuyor
kalıp şeklinde hareket ediyor ve uçları tiftik gibi uçuşuyor....
tailde havuza denize girdim 3 gün eve geldiğimde banyo yaptım inanırmısınız saçım
avuç avuç küvete düştü aklım çıktı eşimi çağırdım nasıl korktum.......:1shok:tararken fırça saçtan gözükmedi
hemen o boyayan kuaföre gittim gösterdi bişey olamaz röfle vardı ya onlar kopmuş saçının röflesi kötü idi dedi...eeeeeee dedim röfleli yerlerin çoğunu kesip aldın:umursamaz:

röfle saçımın heryerinde mi vardı.benim saçımın heryeri yün gibi dedim baktı yok diyo rengide iyi nasıl iyi ya renk gitti saçımda.....
başka kuaföre giitim o sinirle canım uzun saçlarımı
katkat kestirdim oda b...k gibi kestikötükedihüso.en azından saçıma hareket geldi
saçım kendine geldi artık elim giriyor yünlük bayağı gitti.
çok uzun yazdım bu sinirlekötükedihüso işte saçımın rengi ve kesilmiş hali.bir daha kuaförde saç maç açtırmam..klava:
.ooff ya ne güzel uzatmıştım saçlarımı şimdi gene kısa
..............................................................

Son düzenleme:
cnmmmm aynen bende senin gibi oldummm...saçlarımın banyodan sonraki hali aynen böyle uçları falanda..ama ben süreklii bu görüntüsüne tahammülüm olmadıgı içinnn saç düzleştirmesiyle ya düz yapıyorum yada dalgalıı yoksa igrenç duruyorrr.iyicene maffediyorum amaaa neyapim pskolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi..eski saçlarımı özledim banyodan sonra hiç bşy yapmasdım kendiliginden kuruyup çok hoş şekli olurduu..ah ahhh aklı olannn sadece evde kendii düz bi renge boyar...

ewet çok kötü oldu ama düzleştirici aletim var ama kullanmaya cesaret edemiyorum o kadar dökülmeden sonra...
canım bence rengi gayet hoş görünüyor

renk hoşmu bilmiyorum yada bu yıpranmadan sonra psikolojik olarak bana kötü geliyor
aslında flaşla çekildiği için daha parlak cıkmış onun biraz mat hali gibi
ama sorun birde bu rengin çikolata kahveyle ilgisi yok.....CADIARZU

canım yazını okuyunca saçlarıma baktım ağlayasım geldi. aynı şey geçen cuma benim başıma geldi.saçım hamur gibi resmen kurumuyo kalıp gibi tiftik tiftik napıcağımı ne ediceiğimi şaşrdım 4 gündür her akşam ağlıyorum güzelim saçlarımı nasıl bu hale getrdim diye..hemen bonacure acil kurtarma serisini aldım 2 gündür kullanıyorum umarım zamanla faydasını görürürüm. sende sık sık bakım yapmayı ihmal etme...keşke bundan hemen kurtulmanın bir yolu olsa(saçı kestirmeden)...bunalımdayım((tatile gidicem cuma günü umarım deniz havuz dahada kötü yapmaz offfffffff offfffffffffffff

cnm çok kestirmemişsin saçlarını zaten uzun yeterince.nacizane tavsiyem biraz daha kestir çünkü yıkandıkça o yıpranmış saçlar morelini bozcak.şöle önlere doğru uzun modelli bir kesim yakışcaktır bence

canım kuaför saçını epey yıpratmış. bence biraz toparlanmasını bekle. internette bıldırcın yumurtalı zeytinyağlı bir saç bakım kürü var çok iyi geliyor saça mutlaka uygula. kestirdiğin iyi olmuş daha fena olurdu. renge gelince fena durmuyor bence en azından açık bir renk saçın toparlanınca üzerine ne boyasan tutar. kolay gelsin...

renk bence çok hoş olmuş..o kadar boyadan sonra böle yıpranması doğal inş eski haline çabuk döner

dikkat et canım seninde aynı olduysa aman havuza dikkat özellikle benim kalıp kalıp döküldü valla..
ewet haklısın canım ama öle kestirmeye cesaret edemiyorum aslında kısa modellerde yakışıyor ama uzun saç sevdiğimden belki 2 ay sonra tekrar kestiricem yavaş yavaş diyom
zaten saf zeytin yağı sürüyorum artık ama o dediğinede bakarım tabi alıcam zaten bir saç maskesi piyasada satılıyormu ki o dediğin?
renk bence çok hoş olmuş..o kadar boyadan sonra böle yıpranması doğal inş eski haline çabuk döner

inşallah canım....:Saruboceq:

çikolata kahveyle ilgisi yok.renginide tutmadım. hatta dipler daha açık gibi... ankaradaki kuaförün dediği doğruysa 3 renk varsa saçınızda çok kötü gerçekten. bu saçı iyice kestirmelisiz ve bol bakım. kerastese falan kullanın.

renk güzelmiş ama yapağı gibi olması çok büyük sıkıntı tabi.üzülmeyin kökü sizde yine uzar ama kuaför seçiminde dikkatli olmak gerek.hiç değiştirmem kuaförümü ben onun neler yapabileceğini bilirim o da benim ne istediğimi.kuaför çok önemli.

saçınızın rengi aslında çok doğal duruyor
ben sizi çok iyi anlıyorum
ben 16 yaşımdayeken saçımı sarıya boyamıştım halbuki saçım çok güzeldi rengi ama boyamaya mecbur kalmıştım.sonra çk dikkat çekiyor diye mavi saiyaha boyattım hemde ertesi günü...sonra 1 sene durdu bu sefer saçım kızıllaşmıştı mavi siyah boya aktıkça bu hali almıştı :1shok: sonra annemle saçımı kahverengine boyadık ve lise 3 te o şekilde dolaştım saçım iyi dayanıklıymış.sonra liseyi bitirdim.bal rengi balyaj yaptırdım çok riskliydi saçımı açtılar falan ama saçlarım yıprandı çitik çitik oldu son zaman :a015::a015: en sonunda üniversiteyi kazanınca kestirdim güzel bir şekil verdim saçım düzeldi...
ama şimdi inanırmısınız saç boyatma hevesimi lisede aldım ve bitirdim...
zaten saçlarımın boyatma sebebim vardı rehber hocama anlatmıştım:teselli:

bende saçıma röfle yaptırınca o hale gelmişti fakat kerastase ın resistance serisindn saç maskesını kullandım halende kullanıyorum çok ıyı gledı tawsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…