• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Durum vahimm ! Oyy ben nerelere gidemm !!

aynen katiliyorum cikolata kahve sacini cok koyu yapar. Eger mümkünse sacini boyuyan kuaföre kullandigi rengi sor. Diplerim ciktiginda boyamak icin soruyorum dersin :) hahaha

yada arkadaslarin dedigi gibi bal köpügüde fena olmaz. hata koyu sariyla karistirip boyuyabilirsin koyu olmasini engelemek icin. Asadaki boya palettenin bal kahvesi fazla koyu durmuyor. Cok hosuma giden bir ton.

Eki Görüntüle 1349027
Buda güzelmiş gerçekten ayy hepsi çok güzel hepsi benim bebeklerim ama kutuda durduğu gibi kafamda da dursa ya :D şuan altın parıltılı karamel boyadım çok kapama sağlamadı ama birdahaki aya yeni arayışlara gireceğim ve bu konu çok yardımcı olacak bana :)

Kızlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum saçlarımı palette altın parıltılı karamele boyadım pek bir değişim olmadı bayada kötü şuan rengi ben de bu akşam palette sıcak çikolataya boyamayı düşünüyorum kapansın artık şu lanet renk. yarın nişanlımla buluşacağım ve bu halde mümkün değil gitmek istemiyorum. şuan saçlarım kurudu evet ama çok aşırı bir yanıklık yok şu 1 hafta içinde 4. ye boyamış olacağım . Boya öncesi yağ bakımı yapsam sonra boyasam sizce çok bişey olur mu ?

Bunun neresi ombre balyaj yahu ,

Senin kuaförün işi bilmiyor bence acilll değiştir ,

Bunun neresi ombre balyaj yahu ,

Senin kuaförün işi bilmiyor bence acilll değiştir ,
Senelerdir kuaföre gitmedim hep kendi işimi kendim hallettim korkudan arkadaşımın tavsiyesiyle bu kuaföre gittim başıma gelen bu işte gördüğünüz gibi.

Senelerdir kuaföre gitmedim hep kendi işimi kendim hallettim korkudan arkadaşımın tavsiyesiyle bu kuaföre gittim başıma gelen bu işte gördüğünüz gibi.

Karamel bence hiç hoş bir renk değil ,

1-2 hafta iadere edin bu saçla , hemen boyamayın kş yıpranmasın ,son komple sıcak kahve tonlarında bir renge boyatın , bir kaç ton açığınada ombre attırın .,

Aslında iyi bir kuaför ne rengin yakışacağını bilir aslında ama en yakın zamanda yeni kuaför keşfedin derim ben :)

Röfle yapmış gibi duruyor ....

Karamel bence hiç hoş bir renk değil ,

1-2 hafta iadere edin bu saçla , hemen boyamayın kş yıpranmasın ,son komple sıcak kahve tonlarında bir renge boyatın , bir kaç ton açığınada ombre attırın .,

Aslında iyi bir kuaför ne rengin yakışacağını bilir aslında ama en yakın zamanda yeni kuaför keşfedin derim ben :)

Röfle yapmış gibi duruyor ....
1-2 hafta daha katlanamayacağım bu renge ben sanırım :KK35: Bu akşam hindistan cevizi yağı ve zeytin yağını karıştırıp 2-3 saat saçımda tutayım diyorum. Sonra ise palette sıcak çikolataya boyasam kapatır mı dersiniz saçlarım kopmaz değilmi.. nişanlımla buluşacağım ve bu şekilde görmesini istemiyorum da pek

1-2 hafta daha katlanamayacağım bu renge ben sanırım :KK35: Bu akşam hindistan cevizi yağı ve zeytin yağını karıştırıp 2-3 saat saçımda tutayım diyorum. Sonra ise palette sıcak çikolataya boyasam kapatır mı dersiniz saçlarım kopmaz değilmi.. nişanlımla buluşacağım ve bu şekilde görmesini istemiyorum da pek

zannetmiyorum , fakat hiç riske atmadan direk koyu kahveye boyayın derim :)
Sıcak çikolatanın ilk seferde katacağını düşünmüyorum , değişik bir renk olur .

zannetmiyorum , fakat hiç riske atmadan direk koyu kahveye boyayın derim :)
Sıcak çikolatanın ilk seferde katacağını düşünmüyorum , değişik bir renk olur .
Tamam canım teşekkür ederim öyleyse direk kahve boya alayım ben yok çikolataymış bilmemneymiş karıştırmayayım hiç ;)

Kızlar
Şuanda bildiğiniz kafama sarı sarı samanları yığmışlar ama aralarda da inek pisliği kalmış gibi duruyor ya tövbeler olsun çok kötü çok !
Şöyle ki bir kuaföre gittim dedim ki karamel rengi istiyorum uçlara da karamelle uyumlu ombre.
Kadın kendine pek bir güvende hemen yaparız dedi karamele boyadı benim saçımı colorin marka bir boyayla.
Sonra zaman yetmedi yarın gel ombreni de yarın yapalım dedi tamam dedim ben de dün ombre için kuafördeydim.
Uçlara krepe balyaj yaptı işte ama sonucu bir görseniz bildiğiniz leş gibi bir sarı ya uçlar.
Dipler nasıl tatlı bir karamel, uçlar üvey evlat gibi.
Kızlar şimdi ben diplerdeki tatlılığı çokta bozmamak adına saçıma komple çikolata kahve boyayayım diyorum bu akşam.
Diplerle uçlar arasında illaki fark olacak ama hoş bir renk geçişi elde eder miyim sizce ?
Kuaförlerle zaten yıldızım hiç barışamadı
Bir daha da adım atmam o kadar !

Yardım edin banaaa :cry:
Meraba canm aynı kuaföre git bence diplerde ki beğendiğin karamele boyat tamamını beğenmedim Uçlar güzel olmadı de boyat bi dahada uğrama oraya üzüldüm yazık olmuş ombre ye verdiğin parayada:KK43:

Tamam canım teşekkür ederim öyleyse direk kahve boya alayım ben yok çikolataymış bilmemneymiş karıştırmayayım hiç :KK66:
Canim benden soylemesi koyu kahve alma sakin koyu kahve deniyor tamamen siyah oluyor bldgmz sonra donmesi zor olur istersen baska bi renge

Meraba canm aynı kuaföre git bence diplerde ki beğendiğin karamele boyat tamamını beğenmedim Uçlar güzel olmadı de boyat bi dahada uğrama oraya üzüldüm yazık olmuş ombre ye verdiğin parayada:KK43:
Merhaba canım evet gerçektende parayada yazık oldu saçlarımada .. Yıprandı falan ama şuanda koyu kestaneye boyadım tamamen kapandı keyfim yerinde :)

Canim benden soylemesi koyu kahve alma sakin koyu kahve deniyor tamamen siyah oluyor bldgmz sonra donmesi zor olur istersen baska bi renge
Evet canım koyu kestane aldım ben de siyah oldu ama Allahtan kapandı o renktense siyah çok çok iyi çok memnunum şuan :)

Merhaba canım evet gerçektende parayada yazık oldu saçlarımada .. Yıprandı falan ama şuanda koyu kestaneye boyadım tamamen kapandı keyfim yerinde :)
Sevindim senin adına Güle güle kullan ozaman mutluysan sorun yok:KK9:

Back