• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sam artk dklmyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xxzeynepxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
71
0
86
50
İstanbul
arkadaşlar saç dökülmesi için çok çaba harcadım ve sonunda buldum bunu sizlerle paylaşmak istiyorum
aktara gittim bana 9 çeşitten oluşan bir yağ karışımı önerdi ve kullandım şimdi artık saçlarım dökülmüyor ve çok mutluyum kaydirigubbakcemile4

saça yağ sürmek bazı insanlara iyi gelmediği gibi gözenekleri tıkar ve daha çok dökülmesine sebebiyet verir
doktor önerisidir
bilginize...

karışım . susam yağı,zeyzinyağı,ceviz yağı,badem yağı,defne yağı,karafil yağı,jojoba yağı, buların hepsi karışacak bn ce bir sakıncası yok bn çok memnunum

xxzeynepxx sana bir sorum olcakti.. su yagi aktardan aldin ama markasi olan bir karisim degilmiydi bu saydigin yaglar mecitefendi sac bakim yaginin icerdigi yaglar sanirim.. meciftefendinin sac bakim yaginimi kullandin ? bide dökülmen durdu yeni saclarida cikarmada etkisi varmi sorularii cevablarsan cok memnun olurum sırnaşık şey:sm_cool:

mecitefendinin yağ karışımını şampuanı ile birlikte bende kulladım önceden avuç avuç dökülen cansız saçlarım şimdi 2-3tel dökülüyor ve saçlarım da gürleşti.ben karımının içine yılan yağıda kattım 1ay kullanmama rağmen çok hızlı uzadı ;)

Slm arkadaslar,

Bende uzun yillardir sac dokulmesinden sikayetciydim. Yaklasik 3 gundur sacimi Daphne (defne) sabunu ile yikiyorum ve 1 tane sarimsak yutuyor vede iki defa sacima sarimsagi ikiye bolup suruyorum. Allaha sukurler olsun sacim gercektende cok az dokuluyor artik ve canli ustelik cok daha saglikli gorunuyorlar. kisa bir donem olmasina ragmen cok memnunum!

alphan_nisa tecrübelerine paylastigin icin cok saolsırnaşık şey defne sabunu bende cok seviyorum ama banyoda saclari yikarkensanki kurutuyor gibi sanki saclari yasken tarasam acilmiycak dökülcek diye korkuyorum :çok üzgünüm: ondan bir türlü tamamiyla defne sabuna gecemedim :çok üzgünüm: bebe sampuani ve defn sabunu bazen kullaniyorum. sarimsagi ortadan bölüp sürüyormussun acimiyormu??? benimde annem sürmeye calismisti sarimsak sert ve fazla sulu olmadigi icin bide annem bastirarak sürdü acidi:çok üzgünüm: 2 defa yazmissin sen sarimsagi haftada 2 keremi sürüyorsun ve o kokudan nasil kurtuldun lütfen aciklarsan cok sevinirim :teytey: :nazar:degmesin saclarna :enbuyukkk:

Back