• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salvosona varis kremi

ZuZuu

kelebeğimm koynumda
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
7.352
112
363
kızlar hamilelik sonrası ayak bileklerimde ince kılcal warisler çıktı..rengarenk pek bi desen desen oldu bileklerimm..ohaoldumsmilehatta bacaklarıın muhtelif yerlerinde..sitede reklamı çıkan bu varis kremini kullanıp memnun kalan warmı ...

bende dedim ki olsa olsa bu bizim KK da olur.. kesin alıp deneyenler vardır.. sinir oluyorum yanda reklamı çıkıyo ya hani güzel güzel bacaklı bi kız... hey allahım alacam şunu artık neyse ne diyip duruyordum ama baktım hiç kullanan yok henüz..........
ama olmadı ama.... hani KK yenilikçiydi.. yok mu ki bizden başka dizinin arkasında benimki gibi yeşil yeşiiiiilllll varisleri olan gencecik hanımlarrrrrrrrrrr, nerdelerrrr haniiiiiiiiiii

ben kullandım iyi geliyor benim de varis problemim vardı yandaki reklamdan gördüm vimjo.com dan varis kremi aldım kullandım çok iyi geldi görüntüyü azalttı ve şişliği giderdi yeniden bu ayın başında yeniden alcam

bende öle büyük ve sorunlu varis yoktu küçük kılcal ve az vardı 1 ay kullandım görüntüsü tamamen kayboldu varise göre değişiyor yani ama ürün etkili fiyatınıda sormuşsun fiyat normalde 54 lira ben sürekli alışveriş yaptığım için o siteden 10 liralık kupon indirimi var bundan yararlanıp 44 liraya almıştım

kullanan varmı bende çok merak edeyirum buraya güveniyorum memnun kalan kişiler lütfen paylaşın uzun süre ayakta olmamdan kaynaklanan varisim var kurtulmak istiyorum :(

Variflex aldim internetten bir haftadır kullanıyorum hiç bir değişiklik yok hatta resim çektim belki farkı ayirdedemem diye ama yok yani aynı duruyor kilcallar

Back