Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonumun Yeni Hali Nasıl Olmalı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pogacaayak

2012- ∞
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
8.838
1.110
Merhaba kk sakinleri.
Salonda kullandığım takımı bekarken geçici olsun veya ilerde küçük odam olursa oraya koyarım diye almıştım. Şu an yaşadığımız ev geçici olduğu için de yeni bir şey almadık.
Dekorasyonla ilgilenmeme rağmen zevkli değilim sanırım, sonradan aldığımı beğenmiyorum çoğu zaman :)

Şimdi bu yemek odası takımının yanına nasıl bir takım almalıyım? Takımın yatak olabilen özelliğe sahip olması benim için önemli. Zira ekstra bir misafir yatak odası oluşturmam zor.
Yemek odası takımı alırken sadeliğe dikkat ettim. Kataloglarda gördüğüm ve beğendiğim farklı tip sandalyeler, mudo home vari ahşap, masif masalar vs maalesef onlara ulaşmam imkansızdı.
Yeni ev için hayli zamanım var ama şimdiden fikrim olsun istedim.
Toprak tonlarında, yatak olabilen bir takım istiyorum.
Biraz salaş, ferah, sade ve sakin bir salon istiyorum. Her şeyin yeni olduğunun belli olmadığı, köy evi tarzı bir salon, hafif dağınık objeler...
Yanlış bilmiyorsam bohem tarzı dekorasyon deniliyor istediğim tarza.
Ruhumu yormasın salon istiyorum.
Umarım mümkündür.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Neler yapılabilir, nasıl bir şey almak lazım?

Eklentiler

• $DSCF0025.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 146
  • $DSCF0146.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 125
  • $DSCF0147.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
canım, yemek takımını çok beğendim, sandalyelerle masan uyum içinde
buraya sütlü kahve tonlarında bi takım gider bence, arasında kahve ya da toprak tonları olabilir, dediğin gibi çok sakin, rahat ve ferah bi ortam yaratmana yardımcı olur

mesajı yanlış yere açmışım. yönetimden bu yerdeki konumu silmesini talep ediyorum.

ben daha ikea tarzı sıcak, samimi evler seviyorum. Senin yerinde olsam o şekilde bir düzenleme yapardım. Eşya kalabalığından çok rahatlık ön planda olmalı ve insan odaya girince hemen ortama uyum sağlayabilmeli. Bazı evler oluyor mesela katalog sayfası gibi çok güzel ama kendini içinde iyi hissedemiyorsun. Dekorasyonu kafanda canlandırmada zorlanıyorsan aşağıdaki video belki yardımcı olur. Ikea tarzıyla döşenmiş küçük odalar var

woisio - world is yours - Evinizi Yenileyin - Ikea Fikirleri - Öncesi&Sonrası

esyalar bence koyu renkte bırde yerde halılar dıp dıbe onları ayarabılrwısn yada tek bır halı sersen super olur evın renk ı cok hosş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…