• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonumun uyumlulugundan şüphe ediorum:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

EsReDmAaL

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
193
0
296
37
Çorum
Salonumun duvar rengi beyaz
Oturma grubum Siyah-gümüş
Yemek odası takımım Siyah kahve
sehpam kahve

henüz evime yerlesemedim daha evim insaatdaydı ben evlendigimde ve mobilyayıda 6. ayda 2 hafta icinde aldık perdeler halılar eksik.keske simdi almasaydımda evlendikten sonra yavas yavas alsaydım diorum ama son pısmanlık fayda etmior ve salona takıldı benım aklım yardımcı olun lütfen ve acık acık yorumlarınızı beklıorum... daha güzel bi uyum icinde olması ıcın ne yapabilirim dekorasyonda ne kullanabilirim...

ben kahverengi pullu yastıklar varya onu düsündüm ama bilmiorum cok kararsızım... yada kahverengi bı duvarstickeri yada hicbisi yapmasamda herseyin dekorunu siyah gümüsmü yapsam ve kahverengi hic göze batmazmı acaba... cıldırcaaam:) yardımcı olun lütfen kızlar.

hiçbirşey anlamadım.
sadece kahverengi yastıkk çıldırcamm diye bir yazı
koy kahverengi yastığı gitsin.
her yeri kahverengi yap.kahve krem karıştır.

Canım kafanı hiç kahverengiyle filan karıştırma. mademki koltuğun siyah gümüş aksesuarlarını da siyah gümüş hatta beyaz tercih et. mesela beyaz halı, siyah beyaz gümüş objeler hoş olur. ayrıca mobilyan kahve diye illa koltukta da kahve kullanman gerekmiyor. mobilyan kahve olsa da koltukları bir kenara koyarsın yemek odanı bir kenara. böylece tezatlık oluşturmaz.

Canım kafanı hiç kahverengiyle filan karıştırma. mademki koltuğun siyah gümüş aksesuarlarını da siyah gümüş hatta beyaz tercih et. mesela beyaz halı, siyah beyaz gümüş objeler hoş olur. ayrıca mobilyan kahve diye illa koltukta da kahve kullanman gerekmiyor. mobilyan kahve olsa da koltukları bir kenara koyarsın yemek odanı bir kenara. böylece tezatlık oluşturmaz.

saol canım ya... zaten salonum agırlıklı sıyah beyaz gümüs renginden olusuyor sadece yemek oda takımımda kahverengi var iste o benim kafamı karıstırdı.halımı ve perdemi gümüs beyaz siyah alayım yani hic kahveyi karıstırmayım dimi?

Benim evde de aynı durum var, hatta daha vahim diyebilirim...
Koltuklar siyah kadife (siyah beyaz zebra desenli kırlentleri var), ama yemek odası takımı kahverengi koyu değil üstelik!!! kiraz ahşap dediklerinden....onları bir köşeye koysam bile salonda beyaz gri siyah hakim...Paravan yapmak istesem tuhaf olabilir, hem nasıl paravan olabilr...
Sen naptın Esredmaal? 1.5 ay olmuş sonuçta?

bence altın rengi siyah beyaz gümüşe de uyar kahverengiye de uyar bir düşün istersen

Canım merhaba...ben siteye yeni üye oldum...Benim de salonumda oturma grubum beyaz yemek odası takımım yani masa konsul falan kahve rengi...eğer salon genişse ayrı yerlere koyarak değerlendir...arkadaşında belirttiği gibi...

Back
X