Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonumun dekorasyonuna yardımcı olur musunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Canım haklısın aslında ama turuncu çok belirgin olmamalı bence bana da 1 ve 4 daha uygun gibi geldi .Yani çok sırıtmamalı hiçbir şey benim istediğim bu,bağırmamalı yani.Dediğin gibi gerçekte tablo canlı mı onu bilemiyorum tabii.Birde farklı bir ayna istiyorum aslında masanın olduğu duvara.

canım evın salonu cok hos olmus orta sehpanı nerden aldın acaba:26: bende yenı evlenıcem orta sehpa arıyorum pudra pembe agırlıkta bnım salonumdada

Çok beğendim. Tablosuz bile olur :) Ben genel olarak çok beğendim. Ferah cıvıl cıvıl olmuş. Ben o salondan çıkmam :)

Güle güle huzurla oturun.

canım evın salonu cok hos olmus orta sehpanı nerden aldın acaba:26: bende yenı evlenıcem orta sehpa arıyorum pudra pembe agırlıkta bnım salonumdada

Sağol canım ben Kayseriden aldım ama internette de görmüştüm sanırım adı dream sehpaydı

Tablonun boyutu iyiymis cok kücük degil. Canim sen bilirsin, nasil rahat edeceksen öyle yap. Eger turuncu takviyesi yaparsan siritmaz 2 numaradaki turuncu, aksine dengeler. Ama yok takviye yapmayacaksan, 4 numarayi al derim, tamamen uyumlu olur. Ya da 1 numara da cok hos stil olarak. Onu da tabloyu aldiktan sonra bakip dengelersin, mesela tablo soluksa dengelemene gerek bile kalmayabilir ekstra seylerle, ama daha oldugundan canli ise, orta sehpanin üzerine koyu pastel turuncu bir obje koyarsin tablodaki renkten dengeler.

Ama bence sen uyumu bozmaktan yana degilsin gibime geliyor, öyleyse 4 numara garanti olur.

canım salonuna bayıldım öncelikle bunu belirteyim. arkadaşların dediğine katılıyorum turuncu sarı kahve tonlarında bir tablo salonunu çok açacaktır.
ve daha şık bir görüntü katacaktır.

ben geçen ay satın aldım bir tablo. çok güzel durdu. senin salonunada yakışır bence.

5 parça kanvas tablo olarak aldım.
epey araştırmıştım fiyatları o zaman en uygun burada bulmuştum. tablo da geldiğinde gördüm çok kaliteli.
http://www.duguntablosu.com/tablo/yagliboya-gemi-5-parca-kanvas-tablo/

site de başka modeller de var, 2-3 model daha beğenmiştim ama buna karar kıldım ben, sen de araştırırsın.

Sagol Canim tabloyu siparis ettim.Cok sagol yorumlarin icin gelince hemen fotografini paylasacagim. :)

İnanamıyorum yaa günlerdir böyle bir kombin arıyordum :) Benim koltuklarım vizon sizinkine benziyor.. tam rengi vizon mu koltuklarınızın??Acaba turkuaz fon perde alsam nasıl durur, koltuklarımın ayakları siyah beyaz tv sehpası alsam olur mu diye düşünürken sizin salonunuza denk geldim..Ben size yardımcı olamıyorum ama sizin bana faydanız dokundu :)) benim koltuklarım da bunlar turkuaz kombiniyle iyi olur değil mi :)

Bir de halı ve perdenizi nerden aldınız? Halınızın marka ve modelini tam olarak nedir, yazabilir misiniz lütfen?

Son düzenleme:

Canim haliyi koyunlu halidan aldim.Benim koltuklarimda acik vizon bence sizede uygun olur.Perdeyi bulundugum ilde herhangi bir perdeciden alfim markali degil yani.

Canım turkuaz gayet güzel olur farklı bir hava katar kesinlikle tavsiye ederim :)

Canim sonunda tablom geldi ve astik.İyiki farkli renk konusunda cesarelendirdin vanimbeni tesekkurederim.Fotogragini telefondandan yuklemeye calistim beceremedim ama en kisa surede yiklemeue calisacagim.

Canim sonunda tablom geldi ve astik.İyiki farkli renk konusunda cesarelendirdin vanimbeni tesekkurederim.Fotogragini telefondandan yuklemeye calistim beceremedim ama en kisa surede yiklemeue calisacagim.

Gösterdiklerinden farkli bir tablo mu buldun????? Yoksa en son 4 tane eklemistin onlardan biri mi? Cok merak ettim simdi. :):):):):)
Merakla bekliyorum o zaman... :)

Gösterdiklerinden farkli bir tablo mu buldun????? Yoksa en son 4 tane eklemistin onlardan biri mi? Cok merak ettim simdi. :):):):):)
Merakla bekliyorum o zaman... :)

Yok canim resmini eklediklerimden telefondan goremiyorum venedik resmi olan vardi ya o.Telefondan resin ekleyemedim canim bilgisayarda da internet yok a en kisa zamanda yuklemeye calisacagim

Yok canim resmini eklediklerimden telefondan goremiyorum venedik resmi olan vardi ya o.Telefondan resin ekleyemedim canim bilgisayarda da internet yok a en kisa zamanda yuklemeye calisacagim

Simdi baktim tekrardan cok iyi yapmissin, eminim cok güzel durmustur. Güle güle kullan. :) Sorun degil daha sonra eklersin.
Icine sinmesi önemli cok sevindim. :)

canm konuya alakasız olacak ama bu evin devamı yokmu,onu da paylaşmalısın çok beğendim odayı.güle güle oturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…