benim çok hoşma gitti eksik biişey bulamadım ayrıcada ortadaki sehpa lar çok hoşuma gitti ya bayıldım renklerin uyumuda süper
Kızlar evime yeni taşındık salonumu döşedim renk gördüğünüz gibi turkuaz ağırlıkta.Sağdaki kemik rengi kanepenin arkasına tablo almayı düşünüyorum ama hangi renklerde nasıl bir şey almalıyım sizce?Turkuaz alsam bu sefer boğacak ama hangi renk olur başka bilemedim bir de parçalı tablolar mı uygun olur?Masanın arkasındaki duvara da ayna uyar mı sizce o konuda da bir fikir verirseniz çokkkk sevinirim.Şimdiden çok sevinirim.
Kızlar evime yeni taşındık salonumu döşedim renk gördüğünüz gibi turkuaz ağırlıkta.Sağdaki kemik rengi kanepenin arkasına tablo almayı düşünüyorum ama hangi renklerde nasıl bir şey almalıyım sizce?Turkuaz alsam bu sefer boğacak ama hangi renk olur başka bilemedim bir de parçalı tablolar mı uygun olur?Masanın arkasındaki duvara da ayna uyar mı sizce o konuda da bir fikir verirseniz çokkkk sevinirim.Şimdiden çok sevinirim.
Canım masanın üzerindeki ayna çok uygun olur karşısında pencere olacağı için içerisini daha aydınlık ve geniş gösterecektir
Parçalı tabloları ben çok güzel buluyorum Parçalı tablo tercih edebilirsinduvarın genişse Turkuaz alma ki boğmasın kırmızı sarı turkuaz tonlarında parçalı tablolar satılıyor Kırmızı ağırlıklı alırsan odaya tablon ile enerji katmış olursun Benim önerim sana bu şekilde =)
Ayna bence güzel olabilir ayrıca salonun kusursuz..
Bu tablo nasıl olur kızlar duvar rengine ok zıt değil ama hiç karar veremedim.
Canim yeni evlendiysen, dügünden güzel bir fotografini tablo seklinde yaptirabilirsiniz. Ben internette görmüstüm ve cok hosuma gitmisti
http://www.duguntablosu.com/tablo/size-ozel-5-parca-dugun-tablonuz/
Canım güzel bence ama salonuna ilkbahar havası vermek istiyorsan daha açık renklerin bulunduğu bir tablo tercih et
Canım güzel bence ama salonuna ilkbahar havası vermek istiyorsan daha açık renklerin bulunduğu bir tablo tercih et
Bir de ilk ve ikinci parçaları çok anlamlı bulmadım tablonun bütünlüğü açısından
Çok teşekkürederim canım yıllarca doğuda çalıştık bir salona kavuştuk sonundaDaha iyileri sizlerin olsun
Allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin inşaAllah.. 🙏🙏🙏
Canım çokk teşekkürederim ilgin için ama çok canlı olmamalı gibi düşündüm aslında :44::44: