Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonumun dekorasyonuna yardımcı olur musunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

fcanan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
386
51
Kızlar evime yeni taşındık salonumu döşedim renk gördüğünüz gibi turkuaz ağırlıkta.Sağdaki kemik rengi kanepenin arkasına tablo almayı düşünüyorum ama hangi renklerde nasıl bir şey almalıyım sizce?Turkuaz alsam bu sefer boğacak ama hangi renk olur başka bilemedim bir de parçalı tablolar mı uygun olur?Masanın arkasındaki duvara da ayna uyar mı sizce o konuda da bir fikir verirseniz çokkkk sevinirim.Şimdiden çok sevinirim.

benim çok hoşma gitti eksik biişey bulamadım ayrıcada ortadaki sehpa lar çok hoşuma gitti ya bayıldım renklerin uyumuda süper

benim çok hoşma gitti eksik biişey bulamadım ayrıcada ortadaki sehpa lar çok hoşuma gitti ya bayıldım renklerin uyumuda süper

Çok teşekkürederim ama duvarlar boş yazdığım gibi tablo almak istiyorum.Renk konusunda çok kararsız kaldım.

Canım masanın üzerindeki ayna çok uygun olur karşısında pencere olacağı için içerisini daha aydınlık ve geniş gösterecektir

Parçalı tabloları ben çok güzel buluyorum Parçalı tablo tercih edebilirsinduvarın genişse Turkuaz alma ki boğmasın kırmızı sarı turkuaz tonlarında parçalı tablolar satılıyor Kırmızı ağırlıklı alırsan odaya tablon ile enerji katmış olursun Benim önerim sana bu şekilde =)

Bu arada güle oturun

Ayna bence güzel olabilir ayrıca salonun kusursuz..

Çok teşekkürederim doğru diyorsun camın karşısına koyarsak odayı daha geniş gösteririr bunu düşünmemiştim Peki bir tablo buldum sonunda o nasıl olur sence?

Bu tablo nasıl olur kızlar duvar rengine ok zıt değil ama hiç karar veremedim.

Eklentiler

• $Image.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 128
Bu tablo nasıl olur kızlar duvar rengine ok zıt değil ama hiç karar veremedim.

Canım güzel bence ama salonuna ilkbahar havası vermek istiyorsan daha açık renklerin bulunduğu bir tablo tercih et

Bir de ilk ve ikinci parçaları çok anlamlı bulmadım tablonun bütünlüğü açısından

Son düzenleme:

Evet ilk 2 parçayı bende eşime dedim aynı şeyi farketmişiz

Yuvanızda huzur eksik olmasın inşallah.
Salondaki tek rahatsız eden şey, berjerlerin kapıya sırtına dönmesi geldi bana.
Oturma bölümünü çevrelemiş ama yinede kapıdan girildiğinde, koltugun sırt kısmı gözükmese daha güzel olucak.
ünitenin yan tarafına berjer yerleştirilebilirse.giriş kısmı ferahlar.

yemek masası ise,duvar kağıtlı duvara paralel konabilirse.sandalye oturum işlemide rahatlaşabilir.
eğer yemek masan mevcut yerinde kalıcak ise,kapının yanına ayna olabilir.

renk uyumu güzel.duvar kağıdın uyumlu.halın sade güzel. ayna ile ferahlat bence.
genel itibariyle çok güzel herşey.

Canım çokk teşekkürederim ilgin için ama çok canlı olmamalı gibi düşündüm aslında :44::44:

tabii ki o senin bileceğin iş =) Gözünde canlandır tabloların nasıl durabileceklerini ama bence çok da kullandığın renklerden seçme ki iyice boğmasın tablo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…