- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi punchlinee
canım bayıldım o süslü eşyalarına çok hoşlar ne gzl becerikli ve yaratıcısın çok hoş cnm halında çok hoş ii günlerde kullan cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım saol..insan hem ekonomik hem de gösterişli olmasını istiyosa becerikli olmak zorunda..baktım ki abajurun süslüleri pahalı; sade bir abajur alıp süsleyim dedim..iş güçte yok nasılsa ...ama senin abajur daha ekonomik olmuştur herhalde..oo ggüvercin sen ne marifetliymişsin de haberimiz yokmuş sırnaşık şey harikasın gerçekten, ellerine sağlık:) abajur olayını çok tuttum ben, yapması da kolay sanırım, denemeye değer.. .
su takımı cok hos gerçekten acep bende senden mi çalsam evin nerde cnm
canım teşekkürler beğendiğiniz için... valla nasıl temin edilir bilmiyorum.. çünkü yurtdışından bi ürün... maalesef bardakların bi tanesinin de kenarı kırıldı... o yüzden onu yan yatırarak kamufle ettim... -tatlicadiarzu-
bu arava lyre canım beklerim evime.. zaten sen de istanbuldasın sanırım.. ben aydında .. 9-10 saatlik yol yani... su takımı için değer :roflol:
çok hoş opjeler değişik şeylere bayılırım çok güzel ayrıca ellerine saglık saat hoş olmuş
çok güzel güle güle otur..birşey sorucam bende halından oturma odama almak istiyorum acaba ölçüleri nasıl bilginiz varmı..tek tipmi yani bunlar..