salonumdaki tipsiz böcekler

Bakliyatlarda böceklenmeyi önlemek için ya bez torbada saklıyacaksınız yoksa kavanozların içine birer avuç iri tuz koyacaksınız o zaman böcek gelmez.Sarı olan hamam bceğidir kara olan değil.Bu böcekler gece bulaşık bırakırsanız çöpü açık bırakırsanız gelir birde dışarıdan poşet karton çantalarla da taşınır.Karton gibi şeyleri kağıtları evde fazla bulundurmamak lazım.Çamaşır suyu ile silmek birde her silme suyuna az sirke de koyarsanız faydası olur.

Neden evde karton, kağıt falan fazla tutulmamalı? Ben bir odadaki bazanın içine kağıtları yığdım. Bir de odanın bir köşesine kolileri iç içe, üst üste yığdım. Lazım olurlar elbet diye. Odayı kullanmadığım için. Bunlar yüzünden orada böcek olur mu? Camı da yok havalandıramıyorum o odayı. Ama kapısı hep açık odanın.

evet yaa susam büyüklüğünde valla aynısı demekki bizdekilerin :1:

sonbaharda da olmuştu. alt katlarda oturanların daha çok oluyor.

Bu bahsettiğiniz kurt bazen mobilyalarda da oluyor. Ezince toz gibi oluyor mu ? kan sıvı çıkmaz bunlardan rutubet eski ahşap ya da aşırı sıcakla alakalaı da oluyor.İlaç şirketine sorun.Bu böcekler öbek öbek olur arkadaşımda vardı :40: koltuk minderlerini kaldırırdı avuç avuç ilaçlar çare olmamıştı eşyaları değişti evi de :52:

Neden evde karton, kağıt falan fazla tutulmamalı? Ben bir odadaki bazanın içine kağıtları yığdım. Bir de odanın bir köşesine kolileri iç içe, üst üste yığdım. Lazım olurlar elbet diye. Odayı kullanmadığım için. Bunlar yüzünden orada böcek olur mu? Camı da yok havalandıramıyorum o odayı. Ama kapısı hep açık odanın.
böceklerin en sevdiği şeylerdir yuvadır o açıdan dedim.Havasızsa karanlık ortamda uygun.Siz bilirsiniz sadece bilgi paylaştım.

böceklerin en sevdiği şeylerdir yuvadır o açıdan dedim.Havasızsa karanlık ortamda uygun.Siz bilirsiniz sadece bilgi paylaştım.

Yok hiçbir şey bilmem ben. Çok bilgisizim bu konularda. Eğer cesaret edebilirsem atayım o kolileri bari. Şimdi ben o odaya bile giremem ya. Kedimin kumu da o odada. Haliyle dışkı falan böceklere gel gel diyor. Teşekkürler bilgi için.

Back