salonumdaki tipsiz böcekler

Ben hala tam anlayamadım hangi böcek bu. Miniciki zeytin çekirdeğinden daha küçük sırtı rugan kaplama gibi mi? Ama bizdekiler siyah. Sokakta hep görüyorum. Evde de gördüm bir iki kere. Onlar olmasın artarlarsa ben deliririm. :)) Böcek ilacı öldürüyor mu peki? Siz yime iyisiniz bir ara bizde öyle bir böcek vardı ki kanatlı kahverengi tipsiz ne kelime bildiğin ucubeydi. Yüzsüzlük desen alası onda böcek ilacının fayda etmediği tek böcek olsa. Az daha ben zehirleniyordum. Ama bir süre sonra kayboldular. Sanırım yaz gelince bir bastırıp sonra gidiyorlar. Kış aylarını sırf böcekler yüzünden seviyorum.

Ben hala tam anlayamadım hangi böcek bu. Miniciki zeytin çekirdeğinden daha küçük sırtı rugan kaplama gibi mi? Ama bizdekiler siyah. Sokakta hep görüyorum. Evde de gördüm bir iki kere. Onlar olmasın artarlarsa ben deliririm. :)) Böcek ilacı öldürüyor mu peki? Siz yime iyisiniz bir ara bizde öyle bir böcek vardı ki kanatlı kahverengi tipsiz ne kelime bildiğin ucubeydi. Yüzsüzlük desen alası onda böcek ilacının fayda etmediği tek böcek olsa. Az daha ben zehirleniyordum. Ama bir süre sonra kayboldular. Sanırım yaz gelince bir bastırıp sonra gidiyorlar. Kış aylarını sırf böcekler yüzünden seviyorum.

Canim ilacladm olmusler supurdum sildim...deminden beri tek tuk gene goruyorum ama ilaclamadan once daha fazlaydi..benimkiler koyu kahve siyaha da cok yakin..dedigin gibi mevsimsel..insallah bir an once terkederler evimi..anlamiyrm kapi pencerede acmadm bugun bu tek tukler nerden geliyor

Hamamboceginin orumcegin kenenin bi adi var..bendeki bocegin adi bile yok...demin bi arkadas dedi ama susama benziyor diye aynen oyle :)

Eger susama benzıyorsa onlar kesın hamm bocegıdır neredenmı gılıyorum benımde evımde tamda susama benzer bocekler vardı ne yaptıysam gecmedı et etkılı ılacları bıle sıkıp ıkı gun eve gırmıyorduk bır turlu basedemedım en sonunda cagırdım. Ilaclama sırketınden geldıler ılacladılar cok gecmeden yoknoldu gıttı dahada 2 yıl olacak o zamandır yok o kısıler demıstı hamam boceklerıde cınse ayrılır kendı aralarında sızınkı alman cınsı hamam bocegı en ınancıdındandır dmstı

başlığı görünce aklımdan şu geçti; konu sahibinin güzellik salonu var o salona hiç istemediği garip adamlar geliyor onu da rahatsız ediyor falan sandım..

Ne bilim biz böcekleri tipli-tipsiz, yahuşuklu-vasat diye ayırmıyoruz..misal ben genelinden tırsarım gördüğüm yerde sandalye duvar vb.. Ne varsa tepesine çıkarım :30:

Yaz mevsiminde tipli tipsiz çok böcek gelir ama bir süre sonra giderler..bu normal yani.böcek ilacına devam edin..

ne yazdın ha:9::9::9::9:

Eger susama benzıyorsa onlar kesın hamm bocegıdır neredenmı gılıyorum benımde evımde tamda susama benzer bocekler vardı ne yaptıysam gecmedı et etkılı ılacları bıle sıkıp ıkı gun eve gırmıyorduk bır turlu basedemedım en sonunda cagırdım. Ilaclama sırketınden geldıler ılacladılar cok gecmeden yoknoldu gıttı dahada 2 yıl olacak o zamandır yok o kısıler demıstı hamam boceklerıde cınse ayrılır kendı aralarında sızınkı alman cınsı hamam bocegı en ınancıdındandır dmstı

Canim asiri bir sekilde olmadigi takdirde esim ilaclattrmaz diye dusunuyorum o yuzden kendim aksamlari ilacliycam..sineklik filan taktrcam artik bunlara ragmen bitmezse cagrirtirim artik

tatarcık mı acaba ? ben de görürüm bazen evde offf huylandım şimdi...

Merabalar..arkadaslar salonumda kucuk koyu kahve yuruyen bocekler cikti..iki gunde bir evimi supurur silerim..yani kirintidan filan gelmedikleri belli..bi arkadsm isiga gelir ve acik cam balkondan girer dedi..ben de sinek ilaci aldm sktim supurdum..sonra bi iki tane daha gordum ve ben cok huylaniyorum napmayilim sizce..inanki balkonu mu bile acamiyorum

evinin altında pastane falan mı var aynı böcekler bendede vardı kahverengi küçük küçük alt katım pastane ben tablet ilaçlardan koydum koltukların altına mutfağa heryere geçti şükür tertemiz sende yapsan işe yarar bence ama evin heryeri,ne koyacaksın banyo dahil dağılıyo çünkü onlar

susama benziyor demişsin bence mutfaktaki kuru gıdalarına iyice bi bak
eğer doğru tahmin ediyorsam kuru gıdalarda sıcaktan veya bayatlamış olmasında dolayı oluşan küçük kahverengi minnacık susama benzeyen bitlerden bahsediyorsun
mutfakta makarnalarda dahil olmak üzere ne varsa bi bak
çekmecelerde kuru gıdalar bitkiçayları ne varsa hepsini bi güzel kontrol et eminim nerden çıktığını bulacaksın...

Canim adini bilmiyorum hamamboceginin cok cok kucugu bi de susama benziyor ayni

tarifi ettiğine göre ondan bendede vardı bir ara
bende böyle dert yanarken bir arkadaşıma bana ısrarla ,evdeki ya un ya bulgur ya pirinç kesinlikle bunların birinin içinden geliyordur diyordu
bende inatla yok diyordum.
herşeyi kontrol ettim ne unda ne pirinçte içinde hiç bişey yok
ama unun altında pirinç poşetinin altında çekmecede birçok tanesini gördüm
yani demem o ki,çekmecelerine iyi bak kesin oralarda biryerlerde birşeyin içindedir o yada altıdadır,ekmekliğe bak varsa kurumeyvelerin altına üstüne bak.

Back