salonumdaki tipsiz böcekler

feflnta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
105
1
26
Diyarbakır
Merabalar..arkadaslar salonumda kucuk koyu kahve yuruyen bocekler cikti..iki gunde bir evimi supurur silerim..yani kirintidan filan gelmedikleri belli..bi arkadsm isiga gelir ve acik cam balkondan girer dedi..ben de sinek ilaci aldm sktim supurdum..sonra bi iki tane daha gordum ve ben cok huylaniyorum napmayilim sizce..inanki balkonu mu bile acamiyorum

Dun gece bir de nobetci eczaneye gittik esimle sinek ilaci almaya :)) eczaci cocuk bizim yerde de var onlardan mi bi bak dedi..egildim baktim aynisi ama bizdekiler biraz daha hormonlusu dedim :)) yani onlara da girmis..ilaclamislar gene geliyormus kapi acik oldugndan dolayi

başlığı görünce aklımdan şu geçti; konu sahibinin güzellik salonu var o salona hiç istemediği garip adamlar geliyor onu da rahatsız ediyor falan sandım..

ne bilim biz böcekleri tipli-tipsiz, yahuşuklu-vasat diye ayırmıyoruz..misal ben genelinden tırsarım gördüğüm yerde sandalye duvar vb.. ne varsa tepesine çıkarım :30:

yaz mevsiminde tipli tipsiz çok böcek gelir ama bir süre sonra giderler..bu normal yani.böcek ilacına devam edin..

Son düzenleme:
başlığı görünce aklımdan şu geçti; konu sahibinin güzellik salonu var o salona hiç istemediği garip adamlar geliyor onu da rahatsız ediyor falan sandım..

ne bilim biz böcekleri tipli-tipsiz, yahuşuklu-vasat diye ayırmıyoruz..misal ben genelinden tırsarım gördüğüm yerde sandalye duvar vb.. ne varsa tepesine çıkarım :30:

yaz mevsiminde tipli tipsiz çok böcek gelir ama bir süre sonra giderler..bu normal yani.böcek ilacına devam edin..

Aynen ilacliycam bu gecede bakalim

Ay hiç güleceğim yoktu :9: :9:
Tipsiz ve hormonlu böcekler :27:
Eğer tarif ettiğin gibiyse bunlar susama da benziyorlar, annem sabahları evin içinde dolaşarak yeme şu simitleri deyince çözmüştük olayı :1: :1:

camlarınıza sineklik taktırın ya da yapışkanlı olanları varmış onlardan kendiniz takın .Sonrasında da gel ilaçla ilaçlayın sağlığınıza yazık öbürlerini kullanmayın

Cok sagol iste tam susam dedigin gibi..sonra ne yapti anneniz

Çoğunluk mutfaktan çıkıyordu tam bitti sanıyorduk yine görüyorduk temizleye temizleye bitti ilaç fayda etmedi onlara :44:

Tipsiz böcek yoktur bakımsız böcek vardır. :27:

Detan max var ben onu kullanıyorum ne kadar etkili bilemem ben zaten korkudan etrafa bakmıyorum evde. Denemekte fayda var etkisi uzun süre devam ediyor tabi evi viledaladığınızda gider. 6 ay falandı galiba etkisi tam hatırlamıyorum. Hem de kokusuz fıs fıs sık her yere. Ayrıca her an elinizde bir tane anında etkili böcek ilacı da olsun ki gördüğünüz anda imha edin. Tabi ki sineklik çok önemli sineklik taktırmadan önce evim havasızlıktan küf kokacaktı neredeyse cam falan açmıyordum korkudan. :)) Şimdi en azından uçan böceklerimiz yok. Yaşadığın yere bağlı tabi. Nemli ortamda çok fazla böcek oluyor. Ah ben ne çektim onlardan. Az mı rezil olmuşumdur böcek korkum yüzünden. :17:

Valla başlığı okudum 10 dkdır tipli böcek var mı acaba diye düşünüyorum:9:

o bahsettiginiz böceklerden bizim evde de var bizde ilacladık evi. ben etkilendim onlara bişe olmadı daha :( ama bi cok kişiden duydum sanirim bu mevsime özel bişe:(((

Tipsiz böcek yoktur bakımsız böcek vardır. :27:

Detan max var ben onu kullanıyorum ne kadar etkili bilemem ben zaten korkudan etrafa bakmıyorum evde. Denemekte fayda var etkisi uzun süre devam ediyor tabi evi viledaladığınızda gider. 6 ay falandı galiba etkisi tam hatırlamıyorum. Hem de kokusuz fıs fıs sık her yere. Ayrıca her an elinizde bir tane anında etkili böcek ilacı da olsun ki gördüğünüz anda imha edin. Tabi ki sineklik çok önemli sineklik taktırmadan önce evim havasızlıktan küf kokacaktı neredeyse cam falan açmıyordum korkudan. :)) Şimdi en azından uçan böceklerimiz yok. Yaşadığın yere bağlı tabi. Nemli ortamda çok fazla böcek oluyor. Ah ben ne çektim onlardan. Az mı rezil olmuşumdur böcek korkum yüzünden. :17:

Ben de sizin gibi korktum gozum hep sagda solda...koselere bocekler icin koyulan seyler var onlardan aliyim diyorum hani etrafta bi kirinti bisey olur anlarim..e o da yok pinti pinti yuruyorlar

Back