Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonuma koltuk takımı alacağım acil yardım fikirlerinizi bekiyorum..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

camfistigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
31
1
86
İstanbul
Salonuma 3 lü 2li ve iki adet tekli koltuk takımı alacağım .. kolçak kısımlarının derimi kumaşmı olacağına bir türlü karar veremiyorum.. 3.5 yaşında bir çocuğum var hangisi daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur..deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..

Salonuma 3 lü 2li ve iki adet tekli koltuk takımı alacağım .. kolçak kısımlarının derimi kumaşmı olacağına bir türlü karar veremiyorum.. 3.5 yaşında bir çocuğum var hangisi daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur..deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..

öncelikle hayırlı olsun yeni alacagınız koltuk takımları genellikle çevremdeki insanlar deriyi pek tavsiye etmiyorlar çabuk yırtılıyormuş ve çocuk varsa işiniz daha zor kalem ile oyanları bile şahit oldum ben olsam kumaş alırdım tabikii karar sizin :6: :6: :6:

öncelikle hayırlı olsun yeni alacagınız koltuk takımları genellikle çevremdeki insanlar deriyi pek tavsiye etmiyorlar çabuk yırtılıyormuş ve çocuk varsa işiniz daha zor kalem ile oyanları bile şahit oldum ben olsam kumaş alırdım tabikii karar sizin :6: :6: :6:

yorumunuz için teşekkürler.. evet deriden özellikle tükenmez kalem çıkmıyormuş..

derili eşyalardan nefret ediyorum hakikaten deriyi sevmiyorum en güzeli kumaş mis gibi sil sil tertemiz asla almayacağım bir ürün çeşididir deri :50::50:

Deri rahat değil ve evde kullanmak için soğuk bir malzeme.
Gerçek deri,bakım yapmazsanız çatlama ve matlaşma yapıyor.
Suni deriler de en ufak tırmıklama veya düğme-fermuar sürtmesinde soyuluyor.

Derinin modası gecmekle beraber kullanışsız temizlemesi kolay gorunsede yipranma cok ve cok çabuk yirtiliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X