Salonuma hoşgeldiniz... Peki nasıl buldunuz ? :) (Büyük fotoğraflarla)

gizemergin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
31
0
16
Bursa
Umarım bu kez yükleyebilmişimdir. Hoşgeldiniz tekrar :)

$DSC09784-002.webp$DSC09780-002.webp

Masa ve sandalyeler benimkinin aynı, konsol çıtaları farklı sadece, (gümüşlük almadım ben, bir de TV ünitesi var.)

Çok beğenerek almıştım hala da severek kullanıyorum.

Tek dez avantaj, masa çok büyük ve katlanmıyor.

İyi günlerde kullanın.

Güle güle kullan canım güzel bir uyum yakalamışsın mavi rengi hiç sevmem bana soğuk gelir ama sen güzel parçalarla birleştirmişsin mutlulukla otur içinde:16:

aksesuar eksiklerin var ,mesela o konsolun üzerine şık bir ayna yakışır ,mobilyan güzel güle güle otur..

ben halıya takıldım.diğerleri çok guzel.zemin de açık renk olduğu için biraz soluk bir hava vermiş sanki.koltuktaki kırlentlerin içindeki renklerden renkli bir halı benim tercihim olurdu

ya da el dokuması yörük felan da çok iyi olurdu

Son düzenleme:
kırlentlerin içindeki renklerden koyu bir halı
ya da el dokuması yörük de güzel olurdu

Mobilyalarınız ve renkleri güzel.
Ben de severim sadeliği ama aşırı sade sizin ki:)
Arkadaşların dediği gibi aksesuar eklemeleriyle daha şık olur bence.
Güle güle oturun.

çok beğendim salonunuzu mavi benim en sevdiğim renktir ama gerçekten konsolun arka duvarına şık bir ayna dahada güzelleştirir salonunuzu.

Güle güle oturun.
Çok sade,çok huzur veren bir salon olmuş.Renk seçimi çok güzel görünüyor.

Biraz aksesuarla daha da güzel olabilir.
Büfenin üzerindeki duvara şık bir ayna veya tablo asılabilir.
Sehpanın üstüne mum veya yapma çiçek konulabilir.
Vitrin çapraz durmak yerine,duvara yaslanabilir.Vitrin üstünü boş bırakmaktan yanayım.

Aksesuarda tek renk kullanmanın,mekana tekdüze görünüm verdiğini düşünüyorum.
Sizin salonunuza maviye ek olarak pembe veya mint yeşili uyabilir.
Bu renkler,zaten desenli kırlentinizde de var.

Pembe mavi düşünürsek :

$pm.webp

Canım koltuklarının rengine bayıldım ama perdenden pek hoşlanmadım açıkçası gerçi tarz meselesi birazda ben düz tülleri,storları tercih ederim. Bence senin salonunada düz krem bir tül ve japon perde çok güzel olur. Bir de aksesuara ihtiyacın var salonda kesinlikle.

koltukları ve yemek odasını begendım cok begendım ama bırbırlerıne hem renk hemde tarz olarak uymadıgını dusunuyorum :17:

sanırım salonun biraz dar o yüzden eşyalar çok sıkıştokuş olmuş gibi...özelliklede 2 camda kruvaze perdeler çok boğmuş katlamalı krem rengi aralarında kırlentlerin rengin puantiyeler olan bir stor perde daha güzel olurdu bence..onun dışında koltukların güzelmiş iyi günlere oturun..

Ben çok beğendim böyle sade soft renkli odaları çok seviyorum ama maviyi biraz daha arttırsan süper olacak bence
güle güle mutlulukla otur diğer odalarıda merakla bekliyoruz

koltuklarınıza ve kırlentlere ba-yıl-dım! hatta nereden aldığınızı sorabilir miyim:1: yemek odası takımı da değişik ve modern ama o gümüşlüğe kesinlikle gerek yoktu diye düşünüyorum hem o köşeyi kapatmış ve daraltmış hem de karanlık yapmış bari tamamen camlı olsaydı diye düşündüm:26: bir de konsolun üzerine bir ayna lazım eve derinlik katar ve büyük gösterir :34: güle güle oturun

genelde aksusuar eksikliğyle ilgili yorumlar yapılmış salonumda tv için başka uygun biyer olmadığı için konsolun üstünü tv ye ayırdık. gelmek üzere diye de bişey takmadık. ve 2 aylık evliyim henüz hergün bir eksik çıkıyor malum aksesuarlarıda yavaş yavaş tamamlıyoruz :) ama ben çok kalabalıktan yana değilim. sadece sehpanın üzerinin eksik olduğunu düşünüyorum. duvarlar içinde düğün fotoğraflarımızı bekliyoruz :)

Back
X