Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence beyazı yada kremi yoğun olan halı da tercih edersen daha iyi olur bunun için çok model var bu halı biraz koyu kaçmış halıda ben burdayım demeli bence
bencede açık renk çok daha güzel duruyor ama benim şu anki halılarım beyaz ve temizliği çok zor olduğu için koyu renge dönmek istedim. ama bir yandanda boğarmı dedim. yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu arada salonumun resmi.
bencede açık renk çok daha güzel duruyor ama benim şu anki halılarım beyaz ve temizliği çok zor olduğu için koyu renge dönmek istedim. ama bir yandanda boğarmı dedim. yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu arada salonumun resmi ekte.
birde resimleri açık olarak nasıl koyuyorsunuz? bir türlü beceremedim.:kedi:
resmi gördükten sonra diyorumkii sakinn simdikinii degistirmee bütün özelligini kaybederr mobilyalarin.. zor mor temizle anam walla muhtesem gözüküyorr
gerçekten bu hali çok güzel. değiştirmene gerek bile yok. ama değiştirmek istersen illa ki açık renk olsun. birde eğer halı kaliteliyse problem olmuyor.benim mutfğım,oturma odam,holüm açık renk bir leke oldumu hemen ıslak bezle siliyorm geçiyor.birde halıyı zaten sehpa kapatıyor.
ben sağa demiştim tatlım heleki salonunu görünce doğru düşündüğümü anladım yerlerde koyu olduğu için bu halı çok mat gösterir modernlikten de çıkar koltukların çünkü çok hoş şuanki halın süper illa değiştireceksen bu beğendiğin olmasın başka bir alatarnetif koy yine yardımcı oluruz beyaz kahve karışımı bişey de olabilir beyaz koltuklara daha sonra kahverengi kırlentlerde koyarsan bir bütünlük oluşabilir bence
cnm begendın halı hos bı halı ama salonunla uyumlu olacagını pek dusunmuyorum acıkcası.arkadasların dedıgı gıbı salonunun su ankı halı cok hos.zaten lamınantlarında koyu renk o halı orda kendını gostermez.ıllakı halı almayı dusunuyorsan bence zemın renkını krem secmelısın...