Salonuma bakar misiniz

güzel seçim ama biraz renk vermek için renkli kırlentler nasıl olur mesela mavi yada pembe ama ben bu halini de ok beğendim güle güle oturun.

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim kizlar, aslinda evim oldukca aydinlik ama resimlerde karanlik cikmis, konsolun ustune kolona tv de konuldu, son halinide paylasacagim

hep aynı tonda seçmişsiniz.keşke perdelerinizi fonlu yaptırsaydınız.renkli aksesuarlarla biraz renk verirseniz çok daha güzel olur.güle güle oturun

Arkadaslar merhaba 1 hafta once yeni evime tasindim, tabi eksikler cok, simdilik salonumu paylasmak istiyorum, butun elestirilere acigim, yardimlarinizi bekliyorum

Resimler ters yuklendi, nedenini anlayamadim, kusura bakmayin kizlar, birde beyaz sehpa ve cerceveler oturma odasinin, malum cocuktan dolayi simdilik oraya koydum, konsolun ustunede duvara tv monte edilecek daha sonra..
Gayet güzel çok beğendim çok aydınlık tek sevmediğim store perde

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim kizlar, aslinda evim oldukca aydinlik ama resimlerde karanlik cikmis, konsolun ustune kolona tv de konuldu, son halinide paylasacagim

Tekli koltuğu,desenli kırlentleri ve yemek masasındaki bankı canlı koyu bir turkuaz rengine kaplatırsanız çok şık olur bence.

X