- Konu Sahibi Kelebekalbi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimler görünmüyor...
hay maşallahhh, köşk salonu gibi, iyi cesaret doğrusu da bacım sen bunun temizliğiyle nasıl başa çıkıyorsun::)
Güzel ama daha kombinlenmemiş gibi eksikler varr
o duvarın içinden çıkan borular nee
yatak odasında da vardı
SALON TAKIMIN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE OTUR İÇİNDE.YALNIZ AKSESUAR OALRAK HEM ALTIN RENGİ HEMDE GÜMÜŞ RENGİNİ KULLANMIŞSIN BANA KALIRSA O GÜMÜŞ RENKLİ OLAN AKSESUARLARI KALDIR HEM ÇOK KALABALIK OLMUŞ HEMDE UYUMSUZ GÖRÜNÜYOR.SADECE ALTIN RENKLİ OLAN AKSESUARLARIN ODANA ÇOK YAKIŞMIŞ MASANIN ÜZERİNDEKİ GÜMÜŞ RENKLİ OLANLARI KALDIRIRSAN ÇOK ŞIK OLACAK ODAN CANIM![]()
çok tşk. ederim
şimdi tam senin istediğin gibi ilk zaanlarda bizim burda eve bakmaya gelirler sergi gibi gezerler annemde saolsun ne var yok ortaya koydu görsünler diye ..... ilk günlerde bişey diyemiyosun büyüklere istediği gibi yapsınlar sonra ben bildiğimi okurum :) öylede oldu
Masanın üzerindeki altın renkli vazonun içine koyduğun uzun dalları çıkar bence çünkü masan zaten yüksek ve yüksek yere daha da uzun çiçek dal tarzı şeyler hoş olmaz vazonun içini boş bırak ve sanırım yere koyduğun ince uzun vazon dan iki tane kullanmışsın kırmızı beyaz çiçekli olan tasarım olarak çok güzel ama bir odaya iki tane fazla ki odan çok büyük deil ancak eşyalarının alabildiği boyutta o nedenle yere koyduğun ve konsolun yanındaki vazonu bence çıkar odadan böylece odan daha ferah görünecektir canım .ayyyy bende ne yazmışım öyle![]()
MESAJINII ŞİMDİ GÖRDÜM CANIM DEDİĞİN GİBİ İLK GÜNLER HERŞEY ORTAYA KOYULUR .AMA ŞU AN BENİM DEDİĞİM TARZDAYSA İNAN SÜPER OLMUŞDUR Kİ TAHMİN EDEBİLYORUM.GÜLE GÜLE SAĞLIKLA OTUR İÇİNDE![]()
çok beyendim salonunuzu.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah iyi günlerde....
müsaitsen bide yatak odası bölümündeki yatak odama bakarmısın fikrini almak isterim.