Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
$03072011187.webp$03072011190.webp$03072011189.webp$03072011186.webp

biraz karanlk çıkmş ama arkdşlar salonum böle işte. düğüne 3 gün kaldı..

Çok güzel tatlım Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

halıda benim oturma oda halımın aynısıymış çok şık ama ayyy leke çok zor çıkıyo heberin ola canım:1::1:

Son düzenleme:
Çok güzel tatlım Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

halıda benim oturma oda halımın aynısıymış çok şık ama ayyy leke çok zor çıkıyo heberin ola canım:1::1:

hadi ya:( ama neyseki salonum çalışan bi bayan oldğm içinde okadrda kullanılmaz heralde.ama halı gerçektençok şık bencede herkes çok beğeniyor.teşekürler canm amin..

hadi ya:( ama neyseki salonum çalışan bi bayan oldğm içinde okadrda kullanılmaz heralde.ama halı gerçektençok şık bencede herkes çok beğeniyor.teşekürler canm amin..

tatlım bende çalışıyorum şimdilik sorun olmaz da benim kızım olunca sorun oldu 1 tane daha aldım birini yıkattım öbürünü serdim dönüşümlü

tatlım bende çalışıyorum şimdilik sorun olmaz da benim kızım olunca sorun oldu 1 tane daha aldım birini yıkattım öbürünü serdim dönüşümlü

oo durum baya vahim desene:S neyse aldık bikere şıklğndan dolayı zahmetne de katlancaz.insan yaşamadan bilemio bide hangi kullanşlı hangisi kullanşsz

gayet güzel çok beğendim,dilerim mutlu günlerde güle güle eskitirsin.buda bizim geçen ay aldığımız ve mağazada 10ay bekleyecek olan mobilyamız.nasıl acaba?değişim şansıda var ama gönlüm ondan yana:16:

$karizma-kltk-2 hülya.webp

gayet güzel çok beğendim,dilerim mutlu günlerde güle güle eskitirsin.buda bizim geçen ay aldığımız ve mağazada 10ay bekleyecek olan mobilyamız.nasıl acaba?değişim şansıda var ama gönlüm ondan yana:16:

Eki Görüntüle 228791

rengi biraz koyu gibi ama model hoş canım içine sindyse gerisini boşver.güle güle kullan.teşekrler bu arada;)

rengi biraz koyu gibi ama model hoş canım içine sindyse gerisini boşver.güle güle kullan.teşekrler bu arada;)[/QUOTE

Amin bende teşekkür ederim canım.salon takımı diye biraz ağır renkler seçelim dedik,yatak odasını bembeyaz aldık,oturma grubunuda köşe takım cıvıl cıvıl renkleri var:69: senin yatak odası ve oturma grubun nasıl acaba canım

harika harika
benim koltuklarımın bir kaç ton daha açığı
bayıldım tek kelimeyle
sana özel mesaj attım canım, cevap verirsen sevinirim

Back
X