Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonum için yardımcı olur musunuz??? :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

melikefarukk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
22
0
16
İstanbul
salonum için mobilya ve dekarosyon önerileri bekliyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz kararsız kaldım kendnizin olsa nasıl dekore ederdinizz. herhangi bi fikir yardımcı olacaktır. fotograflarını ekliyorumm.şimdiden teşekkürler :)
$2012-08-14 13.29.34.webp$2012-08-14 13.29.41.webp$2012-08-14 13.29.50.webp$2012-08-14 13.30.01.webp

e güzelim biz şimdi boş eve ne diyelim.kimi klasik döşer kimi spor kimi avangard. sen önce isteklerini, tarzını, sevdiğin renkleri söyle.milletin tarzına göre değil ancak milletin bi kaç önerisine göre evini düzersen o ev seni yansıtır.

e güzelim biz şimdi boş eve ne diyelim.kimi klasik döşer kimi spor kimi avangard. sen önce isteklerini, tarzını, sevdiğin renkleri söyle.milletin tarzına göre değil ancak milletin bi kaç önerisine göre evini düzersen o ev seni yansıtır.

tabki öyle yalnızca bi çıkmaza girdim köşe takımmı almalıyım evime yoksa 3 2 1 1 koltuk mu almalıyım.Fransiz camı nasıl degerlendirebilirim diye düşünüp duruyorum.ev capraz bi yapıya sahip cunku. biçok fikir belirtilebilir belki diye düşündüm acıkcası tabi ev beni yansıtacak ama yardımı olabilir:)

otur odanda spor bi takım veya köşe kullanıcaksan kesinlikle klasik takım derim..herzaman sadelikten yanayım ama avangart takımları çok beğeniyorum

Köşem koltuk, fransız balkonun oraya tekli koltuklardan (kahve içme köşesi yani:ssz:) Tvnin olacağı yerin duvarını taş duvar görüntüsünde duvar kağıtları var ya onlarla kaplatırdım.

$koltuk.webp

bu köşe takımı(yada buna benzer yuvarlak formlu bir köşe takımı)

$halı.webp

bunun gibi bembayaz ve daha büyüğü yumuşacık bir halı tercih ederdim.

mobilyalarım beyaz olurdu.

aksesuarlarım da turkuaz olurdu.

kocaman şöyle bir tablo:

$taablo.webp

ayrıca tek duvarım da böyle taş görünümlü olurdu (tv ünitesinin olacağı duvar olabilir.):
$duvar.webp

ayrıca turkuazla çok uyumlu olan ve ortama sıcaklık katan yeşil renkli bitikiler kullanırdım:

$images.webp

:49::49::49:

Son düzenleme:
Güzelim senin tarzına göre binlerce seçenek var. Sen mesela nasıl mobilyalar seviyorsun. Duvarlarına ne düşünüyorsun nasıl aksesuarlar düşünüyorsun bize yaz biz sana yardımcı olalım burdan:)) Böyle kuru kuru boş eve ne yazsak boş gibi geliyor bana..

Tarzima göre dösersem:)

Fransiz camin önüne karsilikli su tarz birseyler koyardim:

cicekli-tekli-koltuk.jpg

cicekli%2Bkoltuk%2Bmodeli.jpg

Tarziniza göre birseyler secebilirsiniz, ortalarina da sehpa sandalye ya da koltuklara uyumlu bir sehpa ben simdi tam bulamadim bunun gibi birsey:

Piecrust+Tilt+Top+Table.jpg

Sonra uzun duvarin oldugu yere zaten uzun klasik bir masa gelir.

Öte tarafta petek var o yüzden köseli koltuk takimi hakkinda kararsizim. Fransiz camin önüne sehpali bir atmosfer yaratildigindan aslinda köseli takim iyi olurdu oraya. Eger petegin ora bosluk kalacak sekilde biraz öne koltuk sigarsa, köseli koltuk olabilir. Ne kadar alan kaliyor kestiremiyorum fotolardan.

Tarz olarak bu demiyorum ama petegin oldugu tarafa böyle uzununa yatak misali bir kisim gelebilir, böylece petegi engellemez belki.

contemporary-corner-sofa-bed-57634-2080083.jpg

Merhabalar ben kendi salonum için herzaman beyazlı grili düşünmeme rağmen sizin salona uygun renklerin kremli kahveli olduğunu düşünüorum. Sizin salonunuzu boyutlarını bilmiyorum ama paintte üstten görünüşünü yaklaşık olarak çizdim:) Eğer bu şekildeyse
$Adsız.webp

Sağ tarafa bi köşe koltuk ve tam camın önüne tekli berjer, balkon kapısının önünede yemek masası yemek masasının yan tarafınada tv sehpası olabilir tabi salonun şekline göre tv sehpasını hafif çapraz veya direk duvara dayalı düşünebilirsiniz ben tahmini bişey çizdim.

$lizbon1-.webp$cupon-berjer-b.webp$azra_can_yemek_odasi_takimi_10b.webp$azra_can_yemek_odasi_takimi_7b.webp

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 89
  • $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Spor , klasik nasıl bi tarzın var ya da renk nasıl secersin bilemiyorum ama ben senın yerınde olsam o boydan camın önüne kesinlikle 2 koltuk ve bi sehpa koyardımmm keyifle cay kahve içmek için:) huzurla oturun inşallah...

Merhabalar ben kendi salonum için herzaman beyazlı grili düşünmeme rağmen sizin salona uygun renklerin kremli kahveli olduğunu düşünüorum. Sizin salonunuzu boyutlarını bilmiyorum ama paintte üstten görünüşünü yaklaşık olarak çizdim:) Eğer bu şekildeyse
Eki Görüntüle 615758

Sağ tarafa bi köşe koltuk ve tam camın önüne tekli berjer, balkon kapısının önünede yemek masası yemek masasının yan tarafınada tv sehpası olabilir tabi salonun şekline göre tv sehpasını hafif çapraz veya direk duvara dayalı düşünebilirsiniz ben tahmini bişey çizdim.

Eki Görüntüle 615753 Eki Görüntüle 615754 Eki Görüntüle 615755 Eki Görüntüle 615756
süpersinnnnnn :)

merhaba ben leyla bence sana en iyi yardımcı olabilecek kişi benim diye düşünüyorum neden dersen bende çok düşündüm salonumu kurarken kafayı yiyecektim nasıl yaparım diye düşünmekten ama nette gezerken bi sayfa buldum odanın resmini veye ölçülerini veriyorsun sonra beyendiğin ürünü söylüyorsun onlar sizin odanızı 3 boyutlu resmini çiziyor ve ürünüde yerleştiriyor hiç ürün almadan sanki koltuk takımı salonda gibi görüyorsun ve cok güzel birşey harika cok şeker birsey ve o çizimi ücretsiz yapıyorlar sizden ücret talep etmiyorlar mobilyasayfasi.com bi sor danış fikir al derim bence eger hala ne almakta krar veremediysen

fransız camın önüne 2 adet berjer ( ama hantal olmayanlarından ) ve ortalarınada küçük bir sehpa çok güzel olur. oranın önünü kocaman koltuklarla kapama derim ben manzarası çok güzel çünkü. güle güle oturun inşallah :)

Back
X