- Konu Sahibi melikefarukk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e güzelim biz şimdi boş eve ne diyelim.kimi klasik döşer kimi spor kimi avangard. sen önce isteklerini, tarzını, sevdiğin renkleri söyle.milletin tarzına göre değil ancak milletin bi kaç önerisine göre evini düzersen o ev seni yansıtır.
salonum için mobilya ve dekarosyon önerileri bekliyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz kararsız kaldım kendnizin olsa nasıl dekore ederdinizz. herhangi bi fikir yardımcı olacaktır. fotograflarını ekliyorumm.şimdiden teşekkürler :)
Eki Görüntüle 611581 Eki Görüntüle 611582 Eki Görüntüle 611583 Eki Görüntüle 611584
süpersinnnnnn :)Merhabalar ben kendi salonum için herzaman beyazlı grili düşünmeme rağmen sizin salona uygun renklerin kremli kahveli olduğunu düşünüorum. Sizin salonunuzu boyutlarını bilmiyorum ama paintte üstten görünüşünü yaklaşık olarak çizdim:) Eğer bu şekildeyse
Eki Görüntüle 615758
Sağ tarafa bi köşe koltuk ve tam camın önüne tekli berjer, balkon kapısının önünede yemek masası yemek masasının yan tarafınada tv sehpası olabilir tabi salonun şekline göre tv sehpasını hafif çapraz veya direk duvara dayalı düşünebilirsiniz ben tahmini bişey çizdim.
Eki Görüntüle 615753 Eki Görüntüle 615754 Eki Görüntüle 615755 Eki Görüntüle 615756