Salonum için perde ve halı önerileri istiyorum...:)

cilerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
38
6
28
35
Merhaba fotolarda gördüğünüz takımları seçtim. Ama koltuklarda berjerler kırlentteki yeşil tonunda döşendi. halı ve perde konusunda fikre ihtiyacım var teşekkürler :) $ADONÝS SALON TK.webp$ADONÝS YEMEK TK.webp

Benim salon perdem sari cicekli salon oturma grubu icin hangi renkleri tavsiye edersiniz

Merhaba fotolarda gördüğünüz takımları seçtim. Ama koltuklarda berjerler kırlentteki yeşil tonunda döşendi. halı ve perde konusunda fikre ihtiyacım var teşekkürler :)Eki Görüntüle 1011332 Eki Görüntüle 1011333

Merhaba öncelikle seçimleriniz çok romantik ve zarif bu sebeple tebrik ederim. Yeşil tonları, açık mavi , gri mavi karışımı da olabilir bej olabilir halı seçimleriniz. Sizin için bir kaç öneride bulunabilirim. Perde seçimini de sadece renk olarak kullanmanızı tavsiye ediyorum desen olmayan düz ve koltuklarınız ya da halınızda bulunan bir tondan seçebilirsiniz. Çok açık mavi griye yakın olan tonundan, veya berjerlerde kullandığınız yeşilin farklı tonlarından seçebilirsiniz. Başka sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım. Teşekkürler.

$AX3-143.webp $GO3-135.webp $GO3-160.webp $GO3-186.webp $ST3-114.webp

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Merhaba öncelikle seçimleriniz çok romantik ve zarif bu sebeple tebrik ederim. Yeşil tonları, açık mavi , gri mavi karışımı da olabilir bej olabilir halı seçimleriniz. Sizin için bir kaç öneride bulunabilirim. Perde seçimini de sadece renk olarak kullanmanızı tavsiye ediyorum desen olmayan düz ve koltuklarınız ya da halınızda bulunan bir tondan seçebilirsiniz. Çok açık mavi griye yakın olan tonundan, veya berjerlerde kullandığınız yeşilin farklı tonlarından seçebilirsiniz. Başka sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 1015804 Eki Görüntüle 1015807 Eki Görüntüle 1015809 Eki Görüntüle 1015812 Eki Görüntüle 1015814

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim :)) perde seçimini tek renk yapmayı ben de düşündüm ama renkte kararsız kaldım. açık mavi hiç aklıma gelmemişti hoşuma gitti :) düşünebilirim. Tül olarak kruvaze modeller mi uygun olur sizce? çok teşekkür ederim :)

Beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim :)) perde seçimini tek renk yapmayı ben de düşündüm ama renkte kararsız kaldım. açık mavi hiç aklıma gelmemişti hoşuma gitti :) düşünebilirim. Tül olarak kruvaze modeller mi uygun olur sizce? çok teşekkür ederim :)

Kuruvaze modeli sadece tül ile içersinde store vb uygulamalar uygulamadan kullanacaksınız evet tavsiye edebilirim fakat içerisinde gölgeleme mahremiyet için birşey kullanma fikriniz var ise o zaman size zebra store perde kullanmanızı ve koltuklarınızın desenli kısımlarında bulunan renklerden yola çıkarak romantik bir atmosferi elde etmenizi sağlayacak fon perde seçmenizi tavsiye ederim. Zebra store ve fon daha modern ve olabilir. Fon seçimi yapmadan önce engilish home da bulunan perde kartelalarına bakmanızı tavsiye ediyorum öncelikle aradığınız renkleri ve uyumu bulacağınızı şimdiden hissediyorum. Teşekkürler.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Back
X