Salonum için perde seçimimde yardımcı olur musunuz?

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
kızlar benim salonuma kruvaze perde diktirtmek istiyorum sizce güzel olurmı.sağ ve sol tarafa tek kanat ortadada büyük sürgülü percere var resimdeki gibi orayada ikili kanatlı yaptırmak istiyorum.sizce nasıl olur.
Eki Görüntüle 190443
yada mekanizmalı yaptırıp yanlarınakalın kanatmı yaptırayım ozamanda biraz bogar gibi geldi odayı çok kararsız kaldım arkadaslar.begendiğiniz perde modelleri olursa resimlerle paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
kapıdan girince sol taraftakı pencere böyle $IMAG0714.webp
sağ taraftaki pencere de fransız balkon modelince $IMAG0712.webp
kapıdanın karşısındada pencere var ve modelide fransız balkonun birazdaha büyügü insallah anlaşılır bir şekilde yapabilmişimdir

canım benimde böyle amerikan camlı salonum iki cam var salonda biri normal ama böyle kanatlı yaptırmıycam bi perde beğenicem uyumlu şık bişey normal diktiricem altınada bildiğin güneşlik diktiricem eski tarz perdenin altına takılan tülün altından çekilenlerden sonrada kenarda durucak gündüz anneminde öyle hoş oluyo perdeciye git sor onlar yardımcı olur fikir verir sana bende öyle yapıcam

kesinlikle kroveze öneririm benim salonum ve oturma odamda kroveze en şık o duruyor her gören hayran kalıyor ben 3 senelik evliyim ilk yaptıranlardanım halada çok seviyorum altına dilimli boncuklu perde yaptır..

kesinlikle kroveze öneririm benim salonum ve oturma odamda kroveze en şık o duruyor her gören hayran kalıyor ben 3 senelik evliyim ilk yaptıranlardanım halada çok seviyorum altına dilimli boncuklu perde yaptır..

teşekkür ederim canım.3 pencereyede kravuze perde yaptırsam boğmaz demi odayı

benim salon perdemde o yukarda eklediğin gibi canım çokta şık duruyor tavsiye ederim bence katlamalı perde senin salonunda kullanışlı olmaz çünkü tüm cam

benim salon perdemde o yukarda eklediğin gibi canım çokta şık duruyor tavsiye ederim bence katlamalı perde senin salonunda kullanışlı olmaz çünkü tüm cam
bende kruvaze perdeyi çok seviyorum ama benim odamda 3 pencere var 3 tane kruveze odada kötü durmaz demi.bu konuda çok kararsızım ben

Back
X