Teşekkür ederim yorumlarınız için, evlenirken kahverengi salon asla diyordum ama büyük konuşmuşum... :))
Koltuk modelini beğenmiştim ama kumaşlarında az seçenek vardı, kahverenginin de en iyi tonu buydu. Yataklı olsun, şurası söyle burası böyle olsun derken beklediğimin ddışında birşey oldu...

( Perdelerimi seviyorum, belki ilerde içindeki storu değiştirebilirim. Aslında bu koltuklara farklı krem açık kahverengi karışımlı bir halı almıştım. Fakat taşınınca düz krem köşe takımı aldım ve o halıyı orda kullanıp, bu halıya buraya aldım. Aldıktan sonra bende çelişkide kaldım çok koyu kaldı kapattı ama çocuk olunca da açık renk çok kirilenir diye bunu seçmiştim.
Şimdi aklımda olan koltukların büyük yastıklarını güzel turkuazlı bir kumaşla kaplatmak, çiçeğin karşı köşesi boş duruyor oraya güzel bir sehpa alıp aksesuarla süsleyeceğim. Çiçeğim kalsın bir canlılık veriyor.Ayrıca duvardaki tablo yağlı boya , eşime çok sevdiği birisinden hediye. Ben de salona çok yakıştıramadım ama kaldırmakta nasip olamadı.
Duvara büyük güzel bir ayna düşünüyorum.
Değişiklikleri yapınca resim ekleyip paylaşarım inşallah...
Koltuklarda kullanabileceğim güzel bir kumaş bulursanız , görürseniz, paylaşırsanız sevinirim.
Eve gidince ilk işim halıların yerini değiştirmek olacak :))