Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum için fikir lütfen resımlı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
halı bır kere degısmelı bence halıyıda buyuk alama ufak tam ortada gzel durur
ayrıca masanında dık duruyor onu yatay yapabılrıısn bence bıde masa buyuk galıba sandalye sayısından anladıgım kadarı ıle ufak masa olsa daha guzel olurdu bence

halınız değişip duvara bir tablo alıp birde tüllere fon alınırsa gayet hoş bir oda güle güle sevgiyle oturun.

Meleknaz seni takip ediyorum ve önerecegim herseyi önermis oluyorsun. :)
Kesinlikle puf yerine kare sehpanin daha iyi olacagini düsünüyorum ben de. Ama kaldirmak istemiyorsan takimi bozmak istemiyorsan da pufu dekor icin kullanmalisin.

Mesela bak örnekler:

Yemek masasina cicek aranjmani, halinin degismesi, yemek masasinin oraya raflar eklenmesi ve dekoratif kullanilmasi da cok önemli evet. Koltugun arkasina hos bir tablo da cok sik durur gercekten. :)

Meleknaz`in bütüüünn önerilerine katilmakla birlikte renk konusunda haliyi kaldirman halinde farkli önerilerim var:

Koltuklarin siyah beyaz görünse de krem-kahve oldugunu söyledin.
Krem ve kahve tonlarina gidecek en iyi renkler, turuncu ve deniz mavisidir/acik turkuaz bence. Sari ve dengeleyici renk mor, nar cicegi renkleri de düsünülebilir.

Ben olsam haliyi kesinlikle degistirip sade krem rengi secerdim. Koltuklara ya turuncu ya deniz mavisi tonlarinda yastiklar eklerdim.
Pufun üzerine de gümüs bir tepsi icinde yastiklar turuncuysa mavi, maviyse turuncumsu mumlar kücük dekorlar eklerdim. Hatta bir fotoda oldugu gibi bardak da koyabilirsin. Cicekleri de sari-mor yapabilirsin masanin üzerine. Bir de bu renkleri kapsayan biraz canli bir tablo duvara. Ama dikkat etmek gerek renk katayim derken, renk cümbüsüne dönebilir.

Renk konusunda da cok canli sevmiyorsaniz, bu renklerin daha pastel tonlarini secmeye gayret ederseniz, hic göze batmaz.

Bir de tekli koltugun arasindaki sehpanin üzerine de dekoratif seyler ekleyebilirsin. Samdanlar, mumlar gibi. 3 4 kitabi da yanina hafif daginik bir sekilde birakabilirsin. :) Kitap eklemek istemezsen de mumlar iyi fikir. Ya da söyle bir sey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…