Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum için değişik fikirler verebilirmisiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
kizlar koltuklarim joey arkadasin 3 sayfadaki gonderdigi 1.resim gibi perdemdeo renk halimdada borda buyuk bir cicek ve yesil yapraklar var.ben koltuguma beyaz yastik koymustum simdi kaldirdim ne yapsam bilmiyorum.sadeligi cok seviyorum ama evim cok sade gibi geliyor.inanin soyliycekleriniz cok onemlisimdiden tesekkurler

eğer bordo rengi bir çiçeğin varsa halında, o renk minderlerle renklendirebilirsin. duvara o renklerde resim falan asabilirsin. her yere birşey koymadıktan sonra renkler salonunu boğmaz. sadeliğini korur.

cok tesekkur ederim joey fikirlerin icin ben hem oturma odasi hemde salon olarak kullandigim icin odami baya bir kararsiz kaliyorum hem sik hemsade olsun istiyorum

cok tesekkur ederim joey fikirlerin icin ben hem oturma odasi hemde salon olarak kullandigim icin odami baya bir kararsiz kaliyorum hem sik hemsade olsun istiyorum

ben de oturma odası- salon bir kullanmayı planlıyorum ilerde. sadeliği de severim. krem+kahve + yeşil kombinasyonu düşünüyorum.

aslında senin salona yeşil de olabilir, o da halında vardı.

evet canim halimda yesil va kahve tonlarida var o yuzden kararsiz kaliyorum tam olarak ne istedigimi bilmiyorum sanirim bu aralar cok takiyorum bu dekor isini

önemli ama bence. sonuçta dekore ettiğin salonda yaşayacaksın. seni boğmaması sıkmaması gerek.

haklisin canim bende beni sikmayan oturdugumda huzur buldugum bir salonum olsun istiyorum.birde su dedigin dallardan ben burda hic gormedin biraz daha aciklarmisin

haklisin canim bende beni sikmayan oturdugumda huzur buldugum bir salonum olsun istiyorum.birde su dedigin dallardan ben burda hic gormedin biraz daha aciklarmisin

hangi dallar? öyle birşey mi demişim, hatırlayamadım. ben demedim sanki onu CADIARZU

bu arada bak ben yine kararsiz kaldim bordomu yesilmi yoksa kahvemi yapsam evimi ne zormu bu dekor isi yaaaaa

kusura bakma canim karistirmisim siz degilmissiniz dallardan bahseden,hem daha resim koyamiyorum.

siyah beyaza kırmızı objeler çok yakışıyor..

ayrıca bir arkadaşımızın dediği gibi lame rengi gümüş objelerde çok şık olur..

benimde salonum siyah beyaz koltuklarım beyaz ama cok kirleniyooo ben tv ünitemin duvara monteli raflarını kırmızı yaptırdım. kırlentlerim kırmızı bide perdelerim koltuklarım metal ayaklı olunca gümüş siyah karışımı

X