Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum için değişik fikirler verebilirmisiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
tesekkur ederim fikrini dikkate alicam.benim koltuklarim oyle acik krem degil sariya meyilli bide vazoma ne renk cicek alabilrilim

odanı ne şekle sokmak istediğine göre değişir kullanmak kullanabileceğin renkler. daha sıcak ve yormayan bir oda istersen cart olmayan turuncu ve tonlarını kullanabilirsin. hem koltuklarla uyumlu olur hem de daha soft bir görüntü olur.

öyle değilde baya hareketli, eğlenceli rengarenk bir odam olsun dersen, bir arkadaşın da dediği gibi mor kullanabilirsin.

fikirleriniz için teşekür ederim.ben en iyisi salonum için kırmızı veya gri simli aksesuarlar bulayım.böylece salonumu biraz daha değiştirmiş olabilirim.

gri simli objeler de çok hoş olur ama sıcak bir hava vermez. bak bir iki resim var aşağıda

inspirational-living-room-design-582x387.jpg

imperiaflex_0_1_0.jpg

canım ben fikrimi daha öncede söyledim am şunuda ekleyeyim. bence senin salonun güzel ve kırmızı basitleştirecek ve göz yoracak. oturma odası olsa tamam ama salon bence asil olmalı ve gümüş renkte objelerle yani arkadaşların dediği gibi simli objelerle süsle bence daha asil durur. şimdi benimde salonum mürdün. yani oturma odası olsa fıstık yeşili çok yakışır hemde sıcak bir ortam yaratırdı ama salon olduğu için krem daha doğrusu dore renkli aksesuarla süsledim çok daha güzel oldu.

Arkadaşlar,profilimde salonum adı altında albüm açtım.ordan salonumun resimlerine bakıp ona göre değişiklik fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

rukpe salon resımlerıne baktım bence çok hoş ve çok asil.siyah ve beyazı çok güzel dengelemişşin bence degiştirme böyle çok güzel sade göz yormuyor

kırmızı yastıklar yaptırıp koltuğunun üstüne perdene de kırmızı sallananan boncuklar var onlardan kullanabilrsin.kırmızı da bir kaç objeyle canlanacaktır.

kırmızı yastıklar yaptırıp koltuğunun üstüne perdene de kırmızı sallananan boncuklar var onlardan kullanabilrsin.kırmızı da bir kaç objeyle canlanacaktır.

evet bu boncuk fikri hoşuma gitti. ya kırmızı yastıklarda güzel olur ama ben hiç görmedim mağazalarda öyle tek satılanları.

salonun resimlerini şimdi gördüm, iyi günlerde sağlıkla huzurla otur canım yuvanda
renkler sanırım seni sıktı canlılık katmak da istiyorsun aynı zamanda

salonun resimlerini şimdi gördüm, iyi günlerde sağlıkla huzurla otur canım yuvanda
renkler sanırım seni sıktı canlılık katmak da istiyorsun aynı zamanda

Evet aynen.Döşerken siyah beyazı çok severek döşedim,ama şimdi bakıyorum ve çok soğuk geliyor salon.Biraz sıcak hale getirmek istiyorum.

anlıyorum seni
salonun daima ağır olmalı kavramı bana pek uymadığı için şallar örtüler cıvıl cıvıl yastıklar kullanırım ben
benim salonumu görsen diycem sana şimdi ama benim salonum yok zaten daha doğrusu salon anlayışım pek olmadığı için ona göre döşedim
salondan bozma oturma odası anlıycağın bizim evde ya salonda ya da mutfkakta vakit geçiriliyor
beyaz koltukları bende çok seviyorum fakat temizliği oldukça zor olmalı senin için
sürekli salonda mı vakit geçirirsiniz yoksa oturma odası kullanıyormusunuz

anlıyorum seni
salonun daima ağır olmalı kavramı bana pek uymadığı için şallar örtüler cıvıl cıvıl yastıklar kullanırım ben
benim salonumu görsen diycem sana şimdi ama benim salonum yok zaten daha doğrusu salon anlayışım pek olmadığı için ona göre döşedim
salondan bozma oturma odası anlıycağın bizim evde ya salonda ya da mutfkakta vakit geçiriliyor
beyaz koltukları bende çok seviyorum fakat temizliği oldukça zor olmalı senin için
sürekli salonda mı vakit geçirirsiniz yoksa oturma odası kullanıyormusunuz

hani bazı arkadaşlar yazmışlar ya salonum ayrı olmaz,oturma odası olarakda kullanırım ferah ferah diye.bende oturma odamı özellikle küçük odayı seçtim.beyaz koltuk ve beyaz mobilyayı çok isteyerek aldım,e onlarda günlük otursam halini bir düşün.hem oturma odası küçük ve az eşyalıyken bana daha sıcak geliyordu.o yüzdende salonumu ayrı tutmayı tercih ettim.orası sürekli toplu kalıyor ve ani bir misafir gelse bile direk oraya alabiliyorum.oturma odama ise daha kullnışlı renk olan gül kurusu 2 çekyat aldım.2 de kitaplık koydum.birde tv standım var.küçük odaya az ve olması gereken eşyalarımı koydum yani.ama şu an salonumu soğuk bulmam dışında bir şikayetim yok.o sorunuda sizlerin fikirleriyle halletmek istiyorum.

sürekli orda vakit geçirmiyorsanız bence sadece obejelerle renklendirebilirsin
kızmızı sıyah beyaz objeler kullanabilir
yüksek vazolar kullanabilir daha öncede dediğim gibi vazonun içlerine kurumuş renkli dallar yapraklar koyabilirsin
bir arkadaşında dediği gibi yastıklarını renklendirebilirsin
uygun beğendiğin kumaşları alıp döşemecilere diktirebilirsin

sürekli orda vakit geçirmiyorsanız bence sadece obejelerle renklendirebilirsin
kızmızı sıyah beyaz objeler kullanabilir
yüksek vazolar kullanabilir daha öncede dediğim gibi vazonun içlerine kurumuş renkli dallar yapraklar koyabilirsin
bir arkadaşında dediği gibi yastıklarını renklendirebilirsin
uygun beğendiğin kumaşları alıp döşemecilere diktirebilirsin

Evet,bu kadar tavsiyeden sonra salonumu canladırmak o kadar kolay geldiki bana.. ilk fırsatta ev aksesuarı satan mağazaları dolaşmaya başlayacağım.

kizlar koltuklarim joey arkadasin 3 sayfadaki gonderdigi 1.resim gibi perdemdeo renk halimdada borda buyuk bir cicek ve yesil yapraklar var.ben koltuguma beyaz yastik koymustum simdi kaldirdim ne yapsam bilmiyorum.sadeligi cok seviyorum ama evim cok sade gibi geliyor.inanin soyliycekleriniz cok onemlisimdiden tesekkurler

X