tesekkur ederim fikrini dikkate alicam.benim koltuklarim oyle acik krem degil sariya meyilli bide vazoma ne renk cicek alabilrilim
fikirleriniz için teşekür ederim.ben en iyisi salonum için kırmızı veya gri simli aksesuarlar bulayım.böylece salonumu biraz daha değiştirmiş olabilirim.
salonun resımlerını bizimle paylas bence daha gusel fıkırler uyanır akıllarda
100 mesaja ulaşamadığım için resim ekleyemiyorum maalesef
kırmızı yastıklar yaptırıp koltuğunun üstüne perdene de kırmızı sallananan boncuklar var onlardan kullanabilrsin.kırmızı da bir kaç objeyle canlanacaktır.
salonun resimlerini şimdi gördüm, iyi günlerde sağlıkla huzurla otur canım yuvanda
renkler sanırım seni sıktı canlılık katmak da istiyorsun aynı zamanda
anlıyorum seni
salonun daima ağır olmalı kavramı bana pek uymadığı için şallar örtüler cıvıl cıvıl yastıklar kullanırım ben
benim salonumu görsen diycem sana şimdi ama benim salonum yok zaten daha doğrusu salon anlayışım pek olmadığı için ona göre döşedim
salondan bozma oturma odası anlıycağın bizim evde ya salonda ya da mutfkakta vakit geçiriliyor
beyaz koltukları bende çok seviyorum fakat temizliği oldukça zor olmalı senin için
sürekli salonda mı vakit geçirirsiniz yoksa oturma odası kullanıyormusunuz
sürekli orda vakit geçirmiyorsanız bence sadece obejelerle renklendirebilirsin
kızmızı sıyah beyaz objeler kullanabilir
yüksek vazolar kullanabilir daha öncede dediğim gibi vazonun içlerine kurumuş renkli dallar yapraklar koyabilirsin
bir arkadaşında dediği gibi yastıklarını renklendirebilirsin
uygun beğendiğin kumaşları alıp döşemecilere diktirebilirsin
o zaman şimdiden kolay gelsin opuyorumnanaktan