Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonu olmayıp sadece oturma odası olacaklar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sewengirl

Kuru Boya
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
759
0
arkadaşlar sadece oturma odam olacak ve
çok güzel koltuk takımları var oturma grupları var ama beğendiklerimin hiç biri açılıp yatak olmuyor? :1no2:
bu durumda olanlar nasıl çözüm buldunuz? mutlaka açılmalımı misafir için?

köşe takımlarıda güzel yalnız bi kaç kişi oturunca tren gibi olunuyor deniyo o yüzden vazgeçtim :)

eğer misafirin gelecekse ve yatıracak başka yerin yoksa açılanı tercih etmelisin
beğendiğin modelin açılanını sipariş edebilirsin yapılıyor çünkü aynı modelin açılanları
yada yatak için katlanır yataklardan alacaksın yerin varsa sende beğendiğin modeli alacaksın

yatak ıcın şişme yatakta alabılırsın ısın bıttıgınde kaldırırsın bence cok kullnıslı annem ve eltım kullnıyo gayet memnunlar

benimde salon koltuklarım açılmıyor çok pişman oldum sonradan böyle aldığıma:çok üzgünüm: minderleri kaldırınca tek kişilik oluyor sadece şimdi oğlana yavrulu yatak aldım yatıya misafir olunca birleştiriyorum ikisini çift kişilik oluyor öyle kullanıyorum.
canım bence çekyat tarzında değilde salon koltuklarının ortasından yatak çıkanlarından alabilirsin bence daha kullanışlı olabilirr.
bikaç sene sonra değiştiricem bende kesin açılan bişeyler alıcamm. a.s

canım kimi kesinlikle açılan koltuk diyor kimi benimkiler açılmıyor hiç de zorlanmadım diyor. bence bu senin çevrene bağlı benim tüm akrabalarım annem babam yanımda nişanlımında öle bana bi arkadaşlarım gelir diye düşünerek bi odama açılan bişeyler aldım. diğeri ise oturma grubu.

kesinlikle hem açılan hem yatak olanlara bak bi misafir geldiğinde inanılmaz zor oluyor.yerlere yatak atmaktansa yatakları kullanmak daha mantıklı.
bende bu ara bakıyorum ve aynen senin gibi beğendiklerim teki yatak yada teki sandıklı.ama bikaç yerde her ikiside hem yatak hemde bazalı buldum.maskoya bide bellone ve mondiye bak orda hem güzel hemde kullanışlı şeyler var.

Cnm aynen benimde seninki gibi bu yüzden açılmalı alacam bende ama bence çekyat gibi açılan değilde diğer türlü alttan açılanlar var onlar daha rahat hemde görünüşü koltuk takımı gibi ama altlarınıda kullanmak isterim dersen çekyat gibi açılandan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…