• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonn ve oturma odası dekorasyonları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ya yanlış anlattım sanırım mumu alıyorum tabiki :D sadece renk uyumunu içine koyulan çiçek çakıl gibi detaylara bkıyorum demek istedim

kahvrengini tonlarıını azaltmak lazımmm ne ren açar ??
bide evde heryerde dantel var kaldırıcam onları sandığa çok klasiktetrdi

kahvrengini tonlarıını azaltmak lazımmm ne ren açar ??
bide evde heryerde dantel var kaldırıcam onları sandığa çok klasiktetrdi

evet kaldır mesela orta sehpadaki çiçegin altındakii dantelle başlaakaydirigubbakcemile3
tonu azaltmak için krem canlandırmak için turkuaz dekor bence

sana katılıyorummmm

benim gözterdiğim yastıklardan daha koyu bir renk olmalı sanırım daha krem rengii
pazarda vasta bu çarşamba alıcam

Son düzenleme:
salontakımı???
toplam 6 yastık 2 1 msa örtüdü gösterdiğinizden 5 adaet pede yokası koyu krem tenginde msa için şekerlik:50tl eder
yani bilmiyorum tabi eksik varsa ekle cnm:(((

1.jpg

kolay gelsin canım öncelikle evinin eşyaları güzel ama çok karışık geldi arkadaşlarında dediği gibi birkaç değişilik ile ve fazla eşyaları kaldırarak işe başla üstte runer koydum bunlar pazarlarda var artık 2 milyon 3 milyon bişey ama çok şık duruyolar

yastıklar bomba:)
pazarda dediğin gibi fiyatları olduk.a düştü

annem çok iyi dikiş yapar
o yüzden nelki bu modelde paça alıp yasyık yapablirz mo
:))

bu yastıklarda elde dikilmiş canım tafta kumaşın üzerine sabunla desen çizip bonukla işlemişler netten buldum bende maliyeti 3 lira birşey)))

ne güzelll:)))))))))) bayıldık otrtadakinin ren gi koltuklara uyar sanırım
gördğün kadrarıyla herşet bakır be kahve rengi bende arkadaşlardan aldığım fikirle

koyu krem rengiyle konbine edicem
yastıklar ve masa örtüsü çok ö. olacak:)))

Back
X