Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonn ve oturma odası dekorasyonları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Farecikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
31
0
36
İstanbul
Fikir Alış verişi yapark daha iyi dekorasyona sahip odalar salonlar yapmak için birbirmize yardım edelim
Herkezin durumu çok iyi olmuyor mağlsef küçük fikirlerle mükembeller yaratabilirz
öncelikle ben madurum...

Son düzenleme:
Daha yeni yeni üye olduğum için resim yükleyemiyorum sizden ricam
prfilimden resmime bakıp daha nasıl iyi hale getirebiliitm
ne olur yardımmm

Canım,kusura bakma da ilk gördüğümde bu oda iflah olmaz dedim.Belki de dağınıklık da vardı o yüzden...Mekanda hiç açık renk olmadığından karamsar ve uyumsuz görünüyor bence.Bütün renkler birbirinin tonları.Kontrast olmalı biraz.
Maddiyatı söylemişsin.Haklısın,biraz da parayla ilgili bu işler.Ama sen bu salonu sadece duvar rengi ve birkaç detayla bile hoş gösterebilirsin.Bence duvar rengi fildişi olsa,koltukların üzerlerine krem renkte ,biraz da ışıltılı yastıklar koysan,sehba ve masa örtünü de ince ,ışıltılı krem örtülerden seçsen bak nasıl farkeder.Amaç o koyuluğu gidermen.Bu arada ilk yapman gereken halını değiştirmek olsun.Çok uyumsuz koltuklara göre.O bile çok şeyi değiştirir.

o püsküllü masa örtüsü yerine runnerli bi örtü mesela ilk iş olarak olabilir hem hesaplı da

haklısınız anemin yüzünden kafasının dikinde gidiyor herşey kahvernfi ayhh bide danık genelikle etfafı annemin lkaçları kaplıyor
berbat bi durumda olduğunu çok iyi biliyorum ama zararın neresinden dönürlürse kard

mesela bunlarla bile havası değişir

Eklentiler

• $big_15263098w7h.webp
    $big_15263098w7h.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 139
  • $CEKMECELI-TEKERLEKLI-TV-UNITESI-TV-SEHPASI__21836636_0.webp
    $CEKMECELI-TEKERLEKLI-TV-UNITESI-TV-SEHPASI__21836636_0.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 101
demin sehpayı niye eklemişim ya yanlışlıkla oldu aslında mum eklicektim :D

Eklentiler

• $HEDIYELIK-AHSAP-PIRINC-EL-ISLEMELI-UCLU-MUM-SETI__22516302_0.webp
    $HEDIYELIK-AHSAP-PIRINC-EL-ISLEMELI-UCLU-MUM-SETI__22516302_0.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 104
evi keşke toplayıp ekleseydinnn fotolarııyerimseniben
mesela

perdeleriniz pileli onlara perde mandalı alıp bikaç yerine tutturup yukarı kaldırabilirsiniz
aydınlık olur içerisi

duvar kagıdı alabilirsinn çok ucuz heryerde satılıyoo havası degişir içerisininn

sehpa ve masa örtülerini degiştirebilirsinn

koltuk şalları satılıyorr uygun fiyata ondan alıp kullanabilirsinn..açık renktee

aklıma bunlar geldiii:uhm:

perde fikrini almadım yani mandallarrla nası alayım yıkarı bide bu bnm ev annemin 80li tarzlarından dolayı bakırve kahve ren gi acaba ne renkle açabiilim bu tonutavsiyelrim içinde teşekürşler

perde fikrini almadım yani mandallarrla nası alayım yıkarı bide bu bnm ev annemin 80li tarzlarından dolayı bakırve kahve ren gi acaba ne renkle açabiilim bu tonutavsiyelrim içinde teşekürşler

nasıl anlatayım sana
perdeyi alttan yukarıı 10cm kadar mesela 4parça halinde tutturabilirsinn
mesela şimdi denemek amacıyla çamaşır mandallarıyla tuttur
ayy anlatabildimmikiii
:uhm:

Back
X