salonda yatan koca

Benim naçizane görüşüm;

Eşiniz odaklı bir ilişkiye dönüşmüş herşey, evliliğinizde... Aslında bu normal, negatif hareketler hep eşinizden gelmiş..
Neden biraz kendinize yönelmiyorsunuz.. Boşanmaya çok olumlu bakan bir eşiniz var ve bu sizi sürekli ince bir ip üzerinde yürür gibi, güvensiz hissettirecek zaten..
Kendinize her zamankinden fazla bakmaya başlasanız? Kendinizde bir şeyleri değiştirseniz? Çalışıyor musunuz bilmiyorum, çalışmıyorsanız eğer biraz sosyal ortamlara girin.. Bilgisayarı biraz da siz kullanın ve mutlaka (hiçbir şey yapmasanız bile) geçmişi sıfırlayın.. Biraz kuşku uyandırın bakalım... Biraz soru işareti olun eşinizin kafasında..
Onu hiç sorgulamayın... Hiç bir şey sormayın.. Onun size bir şeyler sormasını bekleyin ve zamanı gelince aynı tepkileri verin...
Buradan bakınca, bu haliyle bitmiş gibi zaten bu evlilik.. Sizi kaybetmekten korkarsa, aklının başına geleceğine inanıyorum...
Odağınızı başka meşgalelere kaydırın ve kuşku uyandıracak (fazla abartmadan elbette) tavırlarda bulunun..
Mutlaka görünüşünüzü de değiştirin... Bir şey değişsin sizde...
Ve bırakın salonda yatsın... Sabah kalktığınızda da bir güzel gerinin "Süper oluyor ya çift kişilik yatak"
Olabildiğince doğal yapabilirseniz eğer.. bakış açısı değişecektir...
Bu kez sizi sevip sevmediğine karar verebilecek...
Şu an, o kadar ilginiz onun üzerinde ki, kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.. Biraz da sosyal meşguliyetleri fayda sağlıyor ona ne yazık ki... Kendini yalnız hissetmiyor...
O halde bunu bir deneyin derim ben...
Çalışmıyorsanız, kesinlikle ve kesinlikle bir klübe, bir cemiyete, bir kursa kayıt olun...
Sizi merak edeceği bir alan olmak zorunda..

Siz en iyisini bilirsiniz, bu benim kendi görüşümdür,
Selamlar

Benim naçizane görüşüm;

Eşiniz odaklı bir ilişkiye dönüşmüş herşey, evliliğinizde... Aslında bu normal, negatif hareketler hep eşinizden gelmiş..
Neden biraz kendinize yönelmiyorsunuz.. Boşanmaya çok olumlu bakan bir eşiniz var ve bu sizi sürekli ince bir ip üzerinde yürür gibi, güvensiz hissettirecek zaten..
Kendinize her zamankinden fazla bakmaya başlasanız? Kendinizde bir şeyleri değiştirseniz? Çalışıyor musunuz bilmiyorum, çalışmıyorsanız eğer biraz sosyal ortamlara girin.. Bilgisayarı biraz da siz kullanın ve mutlaka (hiçbir şey yapmasanız bile) geçmişi sıfırlayın.. Biraz kuşku uyandırın bakalım... Biraz soru işareti olun eşinizin kafasında..
Onu hiç sorgulamayın... Hiç bir şey sormayın.. Onun size bir şeyler sormasını bekleyin ve zamanı gelince aynı tepkileri verin...
Buradan bakınca, bu haliyle bitmiş gibi zaten bu evlilik.. Sizi kaybetmekten korkarsa, aklının başına geleceğine inanıyorum...
Odağınızı başka meşgalelere kaydırın ve kuşku uyandıracak (fazla abartmadan elbette) tavırlarda bulunun..
Mutlaka görünüşünüzü de değiştirin... Bir şey değişsin sizde...
Ve bırakın salonda yatsın... Sabah kalktığınızda da bir güzel gerinin "Süper oluyor ya çift kişilik yatak"
Olabildiğince doğal yapabilirseniz eğer.. bakış açısı değişecektir...
Bu kez sizi sevip sevmediğine karar verebilecek...
Şu an, o kadar ilginiz onun üzerinde ki, kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.. Biraz da sosyal meşguliyetleri fayda sağlıyor ona ne yazık ki... Kendini yalnız hissetmiyor...
O halde bunu bir deneyin derim ben...
Çalışmıyorsanız, kesinlikle ve kesinlikle bir klübe, bir cemiyete, bir kursa kayıt olun...
Sizi merak edeceği bir alan olmak zorunda..

Siz en iyisini bilirsiniz, bu benim kendi görüşümdür,
Selamlar

canım sana sonuuuna kadar katılıyorum,,,duygularıma tercume olmussun..bencede yataktan kalkdıgında en azından bı gerılll soyleee mukemmel bı uyku cektım de falan fılan ıste...ısallahh mutlu olursun canım..sevgıler

merhaba arkadaslar,
birkac ay once bir konu acmistim. cok detayli ve sorunlu, birikimli bir evliligimiz var bir bucuk seneyi gecti. oncesinde de bes yillik bir iliski. bircok kez bosanma asamasina geldik, esimin talebiyle.
dedigim gibi detay cok ama kisacasi, sabahlara kadar bilgisayar basinda olmasi, evliligin ucuncu ayinda sanal alemden aldatmasi, bunlarin sonucu olan kavgalarda birkac kez siddet kullanmasi, butun bu hengame icinde iyi niyetli cabalarini da gorerek benim de caba gostermem ama kiskancligimin da tavan yapmis olmasi nedeniyle buradan yine sorunlar cikmasi olarak ozetleyebilirim. tum bunlarin yaninda ilk aylarda vajinismus sorunu da vardi, ve kocamdan destek almam gerekirken aldatilmama ragmen butn bu sorunlar yumaginin icinde vajinismusu da cozdum.
bundan onceki son kavgamizda ve barismamizla birlikte gercekten her zamankinden fazla samimi bir sekilde caba gosterdigini gordum. zaten iyi oldugumuz zamanlarda sevgisini fazlasiyla gosterir. gece bilg konusunda ise sadce niyet gosterdi qma uygulamaya gecemedi bugune kadar. ben de o barismamizdan beridir psikologa gidiyorum hem iliski hem de kiskanclikla ilgili.
fakat ara sira face ve twitter mesajlarini kontrol etmeden yapamiyordum. ve herhngi supheli bir durum da yoktu.
gecen gece baktim twitter da bir kiza azizem falan yazmis. sinirlendim. gece uc te yapmis bunu. mesajlarini okudugumu soylemiyorum en nefret ettigi sey. ama dun gece ne yaptin falan diye sordum. o da mail ile teslim ettigi isin saatini gosterdi bak beste teslim etmisim bununla ugrastim diye. tabi normalde ustelemezdim ama mesaji gormus oldugum icin baska ne yaptin vs vs diye, o da horozlandi bana. biktim artik herkesi rakip goruyorsun falan. neticede eski pozisyonlarimiiza geri donduk.
heer zaman yaaptigi gibi yine salonda uyyuyor. sadecee sunu merak ediyorum bu sekilde, kocasi kusunce salonda uyumayi tercih eden var mi araanizda?

bu kadar sıkıntının içinde eşinizin salonda yatmasına mı takıldınız? bence o yatsın kalksın da sizinle aynı evde nefes alabildiğine şükretsin. aldatma, şiddet, yalan..... bırakın Allah aşkına, nerde yatıyorsa yatsın.

merhaba,
ben de aynen dediginiz gibi yapiyorum iki gundur.
kendi isime bakiyorum muzik dinliyorum kulaklikla bir taraftan.
mecbur kalmadikca ona tek kelime etmiyorum.
o ise annemden geldigimden beridir konusmaya calisiyor.
sanki hersey normalmis gibi tv deki seylere yorum yapiyor falan hep cevapsiz birakiyorum.
barisma niyeti olmasa hic yuzume bakmazdi eskiden bildigim icin.
istiyor ki ben de once onunla normal konusayim sonra da bi noktada opecek falan.
ama yok artik. valla salonda yatarsa yatsib diyorum artik. zaten yine gec saatlere kadar bilg basinda calisiyor guya, gunahi boynuna.
yemekle ilgili talepleri oluyor falan. adama bak hem salonda yatacak hem de onq gore yemek yapicam. tabi barismak icin bunlar. adam barismak icin bile benim adim atmami bekliyor.
ne yaparsa yapsin, is ariyorum.
is bulunca o zamqna kadar boyke gcsin. bi adimatarsa bakariz. hep boyle giderse bn kendimi hazir hissedince derim bosanalim bu ne boyle sacmalik diye.
gerizekali.
o kadar sinir ki.
kendime bakmak vs. evet bunlari hep soyluyorum kendime ama harekete gecmek zor geldi hep. artik cozumumu buldum ama dans ediyorum her gun evde tk basima da olsam bana enerji veriyor.

Olmazmııı ah arkadaşım ah :9::9: benimkide öyleydi hiç bozma moralini eğer bana yakıştırabiliyorsan o hareketleri sende yap de okuduğunu söyle ben yaptımı söyleyim en iyisi sana..
pc bilgim baya iyidir iz sürmedede üstüme tanımam bi gün geçtim pc başına nerede ne yazmışsa nasıl hesap varsa şifreesi kullanıcı adı klavyeye ne yazdıysa hepsini döktüm önüne ben namusunum senin dimi dedim oda evet dedi adına leke getirsem nolur dedim düşünemiyorum dedi peki bunlar ne dedim şaşırdı kaldı çıkanları görünce tandı (çok abes yoktu ama tanışmış birileri ile)sende benim namusumsun dedim..Eğer sen bukadar sahip çıkacaksan ben salıyorum kendimi isteyen eklesin yazsın beğensin konuşsun benle dedim.online varya face de açtım daha açmamla bi sürü mesaj geldi morali çok bozuldu işte bende böyle oluyorum dedim.salonda yatmasına da kadının yeri erkeğinin yanıdır dedim kıvrıldım yattım yanına önceden böyle yapmazdım..bi yazıda okudum uyguladım çok hoşlandı gitmez hiç başka yere artık sokulur uyur kuzum yanımda.(bide ilgin alakan bkımın nasıl bşlukta hissetemsin kendini)

guzel yapmissiniz bence de olmasi gereken odur ama bu kazkafali ben de gidip salonda yanina yatmayi denedigimde istememekle kalmadi bi de ahlaksiz muamelesi yapti bana. ahlakina... kufur ettiriyor bana dangalak. neymis kusken disilikle mi on kandiracammisim da salak salak seyler. kendi ahlaki super ya okuz ya tam okuz

guzel yapmissiniz bence de olmasi gereken odur ama bu kazkafali ben de gidip salonda yanina yatmayi denedigimde istememekle kalmadi bi de ahlaksiz muamelesi yapti bana. ahlakina... kufur ettiriyor bana dangalak. neymis kusken disilikle mi on kandiracammisim da salak salak seyler. kendi ahlaki super ya okuz ya tam okuz

:) :) bademli kurabiye hanım herşeye rağmen çok tatlısınız yaa.. :) şu tam öküz lafınızıda tuttum :)

:) :) bademli kurabiye hanım herşeye rağmen çok tatlısınız yaa.. :) şu tam öküz lafınızıda tuttum :)

:) hepimiz tatliyiz kizlar da bu okuzler tatli ekmegimizi acitiyorlar iste

ben tv izlerken gelip elini omzuma atti ters ters bakinca da napayim kolum uzun diyor sirinlik yapiyor aklinca okuzovski bak bu da yeni bi kelime:)

casusluk yapmaktan vazgeçin,bu ikinizide gerer,bir işe başlayın,bu hem onun üzerinde odaklanmanızı azaltır hemde kendi ayaklarınızın üzerinde durmanızı sağlar.Boşanma konusunu daha az telafuz edin,bu en son cümle olmalı sizin için.İkinizide tanıyan ve samimi olduğunuz biriylede paylaşın bu konuyu.

Sanal aldatma dediğinizde hem de evliliğinizin 3. ayında, benim için olay bitti...
Benim ilişkim de o anda biterdi...

mesajlarda nasilsin ben de iyiyim demisler sadece ama azizem diye hitap etmis kiza.

kavgada ise ben mesaji soylemedim o yuzden o da ustum geldi hicbirsey yokken kiskancliginla beni boguyorsun. sen hersey geriye gitsin istiyorsun benden de birsey bekleme artik dedi. tercumesi, ev arkadasi gibi yasayacak ben bosanalim dersem itiraz etmeyecek.

bu adam ruh hastasımı???kadınlara msj atacak azizem yazacak sende buna bişey demiyecekmiisn???neden sölemedinizki neden yüzüne vurmadınızki??ayrıca böle bi adam bunları söleyen adam yanınızda yatarsa kızıp kafanıza takın derim ben..siz bu sıkıntınızı kafanıza taktığınızı belli ederseniz o daha çok havaya girer nede olsa ne yapsamda bu kadın ben yanında yatmayınca bile dayanamıyor diye...sizde oluruna bıraksanız takmıyormuş gibi davransanız bişeyler olucaksa kendiliğinden olsun bunu kendinize sıkıntı yapmayın bence...

merhaba,
ben de aynen dediginiz gibi yapiyorum iki gundur.
kendi isime bakiyorum muzik dinliyorum kulaklikla bir taraftan.
mecbur kalmadikca ona tek kelime etmiyorum.
o ise annemden geldigimden beridir konusmaya calisiyor.
sanki hersey normalmis gibi tv deki seylere yorum yapiyor falan hep cevapsiz birakiyorum.
barisma niyeti olmasa hic yuzume bakmazdi eskiden bildigim icin.
istiyor ki ben de once onunla normal konusayim sonra da bi noktada opecek falan.
ama yok artik. valla salonda yatarsa yatsib diyorum artik. zaten yine gec saatlere kadar bilg basinda calisiyor guya, gunahi boynuna.
yemekle ilgili talepleri oluyor falan. adama bak hem salonda yatacak hem de onq gore yemek yapicam. tabi barismak icin bunlar. adam barismak icin bile benim adim atmami bekliyor.
ne yaparsa yapsin, is ariyorum.
is bulunca o zamqna kadar boyke gcsin. bi adimatarsa bakariz. hep boyle giderse bn kendimi hazir hissedince derim bosanalim bu ne boyle sacmalik diye.
gerizekali.
o kadar sinir ki.
kendime bakmak vs. evet bunlari hep soyluyorum kendime ama harekete gecmek zor geldi hep. artik cozumumu buldum ama dans ediyorum her gun evde tk basima da olsam bana enerji veriyor.

bunalrı okumadan yorum yazmıştım...tebrik ediyorum...işte tamda bunlardan bahsetmiştim diğer yorumumda...işte budur sen güçlü bi kadınsın kurabiye :54: erkekler bundan anlıyo bazen :47:

Back