salonda yatan koca

normalde bu aksam anneme gidecektik. dun aksam sordum, ben gelmeyecegim icimden gelmiyor dedi.
ben de az once ciktim evden. cikmadan once, ortada birsey yok kavga bile etmedik niye boyle derinlestiriyorsun olayi dedim.
cunku sen hak ediyorsun dedi. soruma cevap vermeyince kizdim dedim, hangisine dedi, kimseyle konustun mu diye dedim. yine ayni cevap, bir suru kisiyle konusuyorum oldu.
sana anlatamiyorum dedi, sen simdi bn gerildim diye demek ki birsey var diye dusunuyorsun tabi falan dedi.
ben fazla cevap vermedim. baktim ben giderayak, dili cozuldu.
biktim artik falan diyordu bn cikqrken

kocam beni evliliğimizin daha 3.ayında aldatacak, onun sonucunda dövecek, gecenin 3ünde bir kadına azizem (yada sizin görmek istediğiniz tabiriyle azizim) diyecek ve bu yaptıklarını haklı bularak hiiiç umursamayacak. Ay yazarken bile daraldım. bir sn bile beklemem boşarım......

ohooo mesajlarda ''azizem'' yazmış daha öncede sizin ortak bi arkadaşınıza aynı kelimeyi kullanmış bi de hatun diye bi msj görmüşsünüz üstüne üstlük vicdan yapıyosunuz... açık açık söyleyin gördüm diyin ne alaka yani başka birine azizem ne alaka? diye sorun. adam bi de kendini haklı çıkarıp salonlara taşımış kendini. çocuğunuz yoktur umarım...

insan ne kadar seviyor olursa olsun yazdıklarınıza göre davranış şekliniz ve hatayı kendinizde aramanız bence çok yanlış.. tabi ki eşinizi kıskanacaksınız bu çok normal ve anladığım kadarıyla kıskançlık seviyeniz onun size yaşattıklarıyla doğru orantılı... kendinizi affedip olayları daha net görebilirseniz bu evliliğin yürümemesi gerektiğinin farkına varırsınız... eşinizin hala sizi sevdiğini düşünüyorsanız şöyle açıklamak isterim; evlilikten önce 5 yıllık bilikteliğiniz olmuş tabii sever o kadar zamn birlikteymişsiniz sonuçta artı evlenmişsiniz o yüzden sadece sevginin evliliği sürdürmek içi yeterli olmadığını düşünüyorum sevgi nedir ki insan herkesi sever ama herkese yoğun duygular besleyemez ve bence aranızda duygular yok olduğunda aynı evin içinde arkadaş gibi yaşamanın hiç bir anlamı yok

cnm senin kıskançlık sorunun yok, eşinin aldatma sorunu var. Yoksa onun gibi davranışlara sahip her erkek kıskanılabilir.

ben anlamıyorum bu insana neden katlanmaya devam ediyorsunuz.
sizi aldatmış hem de bir çok kez. hala neden salonda yatıyor diyorsunuz.
kadınlık gururu diye bir şey şey var. neden kendinizi küçük düşürüyorsunuz eşinize karşı.
yazdıklarından eşinizin adam olmayacağı çok net belli.
sorunu kendinizde niye arıyorsunuz eşiniz çok mu normal davranıyor
bence sizde boşanamama dışında bir sorun yok.

herşeyin altında birşey ara demiyorum ama daha yeni evli sayılırsınız.bunlar olmamalı.biraz gözü korkmalı kaybetmekten korkan sen olmamalısın.ayrıca kaybetmekten korkarsan zaten kaybedersin.bırak nerde istiosa yatsın.itekaka zaten evlilik yürümüo.tehdit et demiyorum.zaten tehdit bi süre sonra işe yaramaz.hep yanındaymışsın hiç gitmeyecekmişsin ancak tepen atarsa her an gidecekmişsin gibi olmalı.kimse kimseye muhtaç değil kısacası.

herşeyin altında birşey ara demiyorum ama daha yeni evli sayılırsınız.bunlar olmamalı.biraz gözü korkmalı kaybetmekten korkan sen olmamalısın.ayrıca kaybetmekten korkarsan zaten kaybedersin.bırak nerde istiosa yatsın.itekaka zaten evlilik yürümüo.tehdit et demiyorum.zaten tehdit bi süre sonra işe yaramaz.hep yanındaymışsın hiç gitmeyecekmişsin ancak tepen atarsa her an gidecekmişsin gibi olmalı.kimse kimseye muhtaç değil kısacası.

evet haklisiniz. neyse anneme gelmem iyi oldu, acildim biraz. o da erkek arkadaslarini aramis ben ciktiktan sonra canim sıkkın diye, haberini aldim. bosanmak tamam olabilr ama mantikli karar vrmek istiyorum. hayirlisi

bilgisayarı pencereden aşağı at sonrada kocanı :47:
boşanalım diyen bi kocadan hayır gelmez kadın bunu söyleyebilir ama erkek asla söylememeli zaten dinende 3 defadan sonra boşanmış oluyorsunuz
kadın da kocasını kıskanır kocada karısını kıskanclık yoksa sorun vardır bence ayrıca mesajlarını okuma hakkıda sende olmalıdır okuma diyorsa çevirdiği bir iş muhakkak vardır Allah yardımcın olsun

önceki konundan hatırlıyorum. eşin seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. kaybetmekten de korkmuyor.
bütün sorunlar buradan kaynaklanıyor işte: seni kaybetme korkusu yok. yoksa twittermış kanepeymiş bunları geçiniz.
eşinin sana bakış açısını değiştirmen lazım. bunu da sen tek başına yapabilir misin orasını bilemeyeceğim.

canım
yatak ayırmak eşler arasında daha çok soğukluk yaratır
sen ondan beklersin geri gelsin yatağa diye oda senden bekler
gel demeni
uzar gider
küste olsanız kavgalı da olsanız
aynı yatakta yatın konuşmayın arkanızı dönün
göreceksinizki
size yaklaşacak gönlünüzü alacak
benden tavsiye 5 senelik evliğim
kavga etmedikmi küsmedikmi
ama yatak ayırmadık
ve sonunda yine barışma adımı
bilinki eşinizden geliyo

canım
yatak ayırmak eşler arasında daha çok soğukluk yaratır
sen ondan beklersin geri gelsin yatağa diye oda senden bekler
gel demeni
uzar gider
küste olsanız kavgalı da olsanız
aynı yatakta yatın konuşmayın arkanızı dönün
göreceksinizki
size yaklaşacak gönlünüzü alacak
benden tavsiye 5 senelik evliğim
kavga etmedikmi küsmedikmi
ama yatak ayırmadık
ve sonunda yine barışma adımı
bilinki eşinizden geliyo

evet ama yatagi ayiran ben degilim o yuzden bu basligi actim zaten
gel dememle de gelmedi hicbir zaman

eşinin yatağı ayırması nette seni aldatması şiddet uygulaması hepsi çok kötü.daha yeni evlisin eşinin düzeleceğine dair ümidin yoksa evliliğini gözden geçir derim ben

ben tartışınca yanıma gelip yatmasından nefret ediyorum...ben başka odaya geçince o bana kızar yatağa dön diye olay dahada büyür...herkesin huyu farklı işte...

problem eşinizin kanepede yatması değl..onu oraya götüren sizi de aşırı kıskançlığa

sürükleyen sebepler....siz kıskandıkça eşiniz inadına başka insanlara sanal olarak yöneliyor galiba..

ya da aslında hep buna merakı vardır...yani çapkın olmayı marifet sayan kalın kafalı erkeklerdendir...

sende bir süreliğine kıskanmamayı dene.umursama onu..enerjini ona harcama..kıskançlığından

çok şikayetçiymiş belli..sende onun pc bağımlılığından...karşılıklı yani hoşlanmadığınız şeyler..

ama hangisi hangisini doğuruyor orasını bende tam anlayamadım...

yalnız karısı aşırı kıskanç olup da mutlu bir evlilik sürdüreni ben görmedim...

merhaba arkadaslar,
birkac ay once bir konu acmistim. cok detayli ve sorunlu, birikimli bir evliligimiz var bir bucuk seneyi gecti. oncesinde de bes yillik bir iliski. bircok kez bosanma asamasina geldik, esimin talebiyle.
dedigim gibi detay cok ama kisacasi, sabahlara kadar bilgisayar basinda olmasi, evliligin ucuncu ayinda sanal alemden aldatmasi, bunlarin sonucu olan kavgalarda birkac kez siddet kullanmasi, butun bu hengame icinde iyi niyetli cabalarini da gorerek benim de caba gostermem ama kiskancligimin da tavan yapmis olmasi nedeniyle buradan yine sorunlar cikmasi olarak ozetleyebilirim. tum bunlarin yaninda ilk aylarda vajinismus sorunu da vardi, ve kocamdan destek almam gerekirken aldatilmama ragmen butn bu sorunlar yumaginin icinde vajinismusu da cozdum.
bundan onceki son kavgamizda ve barismamizla birlikte gercekten her zamankinden fazla samimi bir sekilde caba gosterdigini gordum. zaten iyi oldugumuz zamanlarda sevgisini fazlasiyla gosterir. gece bilg konusunda ise sadce niyet gosterdi qma uygulamaya gecemedi bugune kadar. ben de o barismamizdan beridir psikologa gidiyorum hem iliski hem de kiskanclikla ilgili.
fakat ara sira face ve twitter mesajlarini kontrol etmeden yapamiyordum. ve herhngi supheli bir durum da yoktu.
gecen gece baktim twitter da bir kiza azizem falan yazmis. sinirlendim. gece uc te yapmis bunu. mesajlarini okudugumu soylemiyorum en nefret ettigi sey. ama dun gece ne yaptin falan diye sordum. o da mail ile teslim ettigi isin saatini gosterdi bak beste teslim etmisim bununla ugrastim diye. tabi normalde ustelemezdim ama mesaji gormus oldugum icin baska ne yaptin vs vs diye, o da horozlandi bana. biktim artik herkesi rakip goruyorsun falan. neticede eski pozisyonlarimiiza geri donduk.
heer zaman yaaptigi gibi yine salonda uyyuyor. sadecee sunu merak ediyorum bu sekilde, kocasi kusunce salonda uyumayi tercih eden var mi araanizda?

Olmazmııı ah arkadaşım ah :9::9: benimkide öyleydi hiç bozma moralini eğer bana yakıştırabiliyorsan o hareketleri sende yap de okuduğunu söyle ben yaptımı söyleyim en iyisi sana..
pc bilgim baya iyidir iz sürmedede üstüme tanımam bi gün geçtim pc başına nerede ne yazmışsa nasıl hesap varsa şifreesi kullanıcı adı klavyeye ne yazdıysa hepsini döktüm önüne ben namusunum senin dimi dedim oda evet dedi adına leke getirsem nolur dedim düşünemiyorum dedi peki bunlar ne dedim şaşırdı kaldı çıkanları görünce tandı (çok abes yoktu ama tanışmış birileri ile)sende benim namusumsun dedim..Eğer sen bukadar sahip çıkacaksan ben salıyorum kendimi isteyen eklesin yazsın beğensin konuşsun benle dedim.online varya face de açtım daha açmamla bi sürü mesaj geldi morali çok bozuldu işte bende böyle oluyorum dedim.salonda yatmasına da kadının yeri erkeğinin yanıdır dedim kıvrıldım yattım yanına önceden böyle yapmazdım..bi yazıda okudum uyguladım çok hoşlandı gitmez hiç başka yere artık sokulur uyur kuzum yanımda.(bide ilgin alakan bkımın nasıl bşlukta hissetemsin kendini)

Back