- Konu Sahibi bademlikurabiye
-
simdiye kadar bir an once barisip yatak odasina gelmesi icin ikna etmeye calistim hep. ama bu cok kotu bir huy degil mi ya ne yapmaliyim sizce?
kiskanclik sorunum var evet ama bunu tetikleyen de onun yaptiklari.
sonra dedim ya bir aydir cok iyiydik, ilgi sefkat hepsi vardi. ama bunun yaninda boyle bir mesaj gorunce, ve hemen buz kesip salona gecince o sevgiler dw yalan gibi geliyor bana.
ya da soyle soyleyeyim boyle yatagi ayirinca, sonradan ne kadar sevse soylese de inanamiyorum iste. en ufak seyden kil kapiuorum, bu sefer de cok caba gosterdigi halde sorun cikarmis gibi oluyorum.
mesajlarda nasilsin ben de iyiyim demisler sadece ama azizem diye hitap etmis kiza.
kavgada ise ben mesaji soylemedim o yuzden o da ustum geldi hicbirsey yokken kiskancliginla beni boguyorsun. sen hersey geriye gitsin istiyorsun benden de birsey bekleme artik dedi. tercumesi, ev arkadasi gibi yasayacak ben bosanalim dersem itiraz etmeyecek.
yatakları ayırmak gibi düşünülmesin ama dün gece eşim cok sinirlendiği için korktum ve ondan salonda yatmasını ben rica ettim. odanın kapısını kitleyeceğim, çünkü senden korkuyorum dedim.
eşiniz siddet de uyguluyormuş yatsın salonda nasıl olsa ertesi gün ya da bir kaç gün sonra kendisi gelecektir, bence bunu sorun edip bir de bu yüzden tartışmayın..
mesajlarda nasilsin ben de iyiyim demisler sadece ama azizem diye hitap etmis kiza.
kavgada ise ben mesaji soylemedim o yuzden o da ustum geldi hicbirsey yokken kiskancliginla beni boguyorsun. sen hersey geriye gitsin istiyorsun benden de birsey bekleme artik dedi. tercumesi, ev arkadasi gibi yasayacak ben bosanalim dersem itiraz etmeyecek.
bence sen de kabul et, ev arkadaşı gibi yaşayın. adam başka kadına azizem diyormuş. madem boşanmayacaksınız ne diye kurcalıyorsunuz eşinizin mesajlarını, sonra kavga cıkartıyorsunuz. boşu boşuna kendinize üzüntü, kurcalamayın da üzülmeyin de bence, kendinize yazık.
salonda yatsın, hatasını anlar da dönerse ne ala, anlamazsa da kendi bilir..
ya soyle kendisi ayni zamanda sair ve kurtce konusmuslar mesajda. yani azizim anlamnda bisi olabilir ama olmayabilir de. yani hem saygi hem svgi iceren bir soz gibi. bilmiyorum.turkcedeki anlami arkadasa soylenecek bir soz degil tabi.
bir aydir oyle guzeldi ki ondaki cabayi gorunce de dunyalar benim oluyordu. bu yuzden yine kiskanclik yaptim diye vicdan azabi da duyuyorum. yani kesin bi yanlisini yakalasam bosanirim artik zaten. kesin yakalamadikca susmak gerekiyor iste simdi gercekten sitem mi ediyor yoksa suc mu bastiriyor asla bilemiyorsun
yani mesajdan bahsetsem iki kat sinirlenecek guvnmiyorsun iste niye okuyorsun diye
azizim demiş olamaz mı???:44:
Bana kalırsa eşine herşeyi açıkca söyle msjını gördüm böyle yazmıştın ona sinirlendim de buna da tepki verecektir dediğine göre ama en azından anlamsız kıskançlık yaptığını düşünmekten daha iyidir bu tavrının bir sebebi olduğunu anlasın yoksa hiç bir hatam yokken kıskançlık yapıyor diye düşünür kendini haklı sanır bellkide sen söylediğinde sana açıklamasını yapar düşündüğün gibi kötü birşey olmadığını da anlayabilirsin bu şekilde için içini kemireceğine açık açık konuş
azizem yazmis ama o anlama gelebilir iste
ortak bir bayan arkadasimiz var ona da bir mesajinda oyle yazdigini gormustum daha once, suphelenmedim o zaman.
ama bu yazdigi kisiyi tanimiyorum, bir onceki mesajinda da hatun yazmis. yani gecenin ucunde calisiyor diye ben onsuz yatiyorum o arkadasca da olsa baskalariyla mesajlasiyor buna katlanamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?