salonda yatan koca

bademlikurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
278
0
46
İstanbul
merhaba arkadaslar,
birkac ay once bir konu acmistim. cok detayli ve sorunlu, birikimli bir evliligimiz var bir bucuk seneyi gecti. oncesinde de bes yillik bir iliski. bircok kez bosanma asamasina geldik, esimin talebiyle.
dedigim gibi detay cok ama kisacasi, sabahlara kadar bilgisayar basinda olmasi, evliligin ucuncu ayinda sanal alemden aldatmasi, bunlarin sonucu olan kavgalarda birkac kez siddet kullanmasi, butun bu hengame icinde iyi niyetli cabalarini da gorerek benim de caba gostermem ama kiskancligimin da tavan yapmis olmasi nedeniyle buradan yine sorunlar cikmasi olarak ozetleyebilirim. tum bunlarin yaninda ilk aylarda vajinismus sorunu da vardi, ve kocamdan destek almam gerekirken aldatilmama ragmen butn bu sorunlar yumaginin icinde vajinismusu da cozdum.
bundan onceki son kavgamizda ve barismamizla birlikte gercekten her zamankinden fazla samimi bir sekilde caba gosterdigini gordum. zaten iyi oldugumuz zamanlarda sevgisini fazlasiyla gosterir. gece bilg konusunda ise sadce niyet gosterdi qma uygulamaya gecemedi bugune kadar. ben de o barismamizdan beridir psikologa gidiyorum hem iliski hem de kiskanclikla ilgili.
fakat ara sira face ve twitter mesajlarini kontrol etmeden yapamiyordum. ve herhngi supheli bir durum da yoktu.
gecen gece baktim twitter da bir kiza azizem falan yazmis. sinirlendim. gece uc te yapmis bunu. mesajlarini okudugumu soylemiyorum en nefret ettigi sey. ama dun gece ne yaptin falan diye sordum. o da mail ile teslim ettigi isin saatini gosterdi bak beste teslim etmisim bununla ugrastim diye. tabi normalde ustelemezdim ama mesaji gormus oldugum icin baska ne yaptin vs vs diye, o da horozlandi bana. biktim artik herkesi rakip goruyorsun falan. neticede eski pozisyonlarimiiza geri donduk.
heer zaman yaaptigi gibi yine salonda uyyuyor. sadecee sunu merak ediyorum bu sekilde, kocasi kusunce salonda uyumayi tercih eden var mi araanizda?

simdiye kadar bir an once barisip yatak odasina gelmesi icin ikna etmeye calistim hep. ama bu cok kotu bir huy degil mi ya ne yapmaliyim sizce?
kiskanclik sorunum var evet ama bunu tetikleyen de onun yaptiklari.
sonra dedim ya bir aydir cok iyiydik, ilgi sefkat hepsi vardi. ama bunun yaninda boyle bir mesaj gorunce, ve hemen buz kesip salona gecince o sevgiler dw yalan gibi geliyor bana.
ya da soyle soyleyeyim boyle yatagi ayirinca, sonradan ne kadar sevse soylese de inanamiyorum iste. en ufak seyden kil kapiuorum, bu sefer de cok caba gosterdigi halde sorun cikarmis gibi oluyorum.

ne oldu ki
ben anlamadım tam olarak
ne mesajı?

pardon, birinci yazınızı görmemişim

benim eşim şimdiye kadar öyle birşey yapmadığı için birşey diyemem, genelde ben küsüp oturma odasında yatarım, ama ben haklıyım çoğu zaman
eşin ama sonuna kadar haksız
hem suçlu hem güçlü
bence fazla çaba gösterme onu yatak odasına geri getirmek için, kendini birşey zannediyor sanırım sen öyle yapınca
bırak sürünsün kanepelerde, burnu sürtsün, sen birşey yokmuş gibi davran

ama yinede sana şiddet uygulaması affedilir gibi değil...... nasıl katlanıyorsun öyle birşeye..

Son düzenleme:

yatakları ayırmak gibi düşünülmesin ama dün gece eşim cok sinirlendiği için korktum ve ondan salonda yatmasını ben rica ettim. odanın kapısını kitleyeceğim, çünkü senden korkuyorum dedim.

eşiniz siddet de uyguluyormuş yatsın salonda nasıl olsa ertesi gün ya da bir kaç gün sonra kendisi gelecektir, bence bunu sorun edip bir de bu yüzden tartışmayın..

Pardon da eşinizin yaptıklarından sonra salonda yatmasına mı üzülüyorsunuz?Ben olsam o istemeden önce ben derim git salonda yat diye,hatta kapının önüne de koyarım yani.Siz de neden salonda yatıyor diye üzlüyorsunuz,gelip odanızda yatsa hiçbir şey olmamış gibi uyuyacak mısınız koyun koyuna:44:

mesajlarda nasilsin ben de iyiyim demisler sadece ama azizem diye hitap etmis kiza.

kavgada ise ben mesaji soylemedim o yuzden o da ustum geldi hicbirsey yokken kiskancliginla beni boguyorsun. sen hersey geriye gitsin istiyorsun benden de birsey bekleme artik dedi. tercumesi, ev arkadasi gibi yasayacak ben bosanalim dersem itiraz etmeyecek.

ben derdim boşanalım diye

siddet ilk aylarda oldu, bundan sonra olacagini sanmam.

soyle birsey var adam gider ya da kadin gonderir fark etmez, bunlar olur tabi evlilikte. ama onunki oyle degil bir hafta, on gun, bir ay yani ne derler bilgisayar donuyor gibi birsey. ne sicak bir adim atiyor, ne bosanalim diyor. ne de konusmayi kabul ediyor. yani simdi bn kiskanclik krizi cikardim ya tamam bitti onun kafasinda artik.

yani salonda yatmasina uzulmek degil mesele, topu bana birakti. simdiye kadar ben de bir hafta, on gun bkleyip sonra konusmaya calistim, sorunlari konusalim dedi zorla yani. bir seferinde canima yetti dedim tamam bosanalim ne bu boyle ev ark gibi. olur dedi. sonra ben dayanamadim sn beni buna mecbur ediyorsun dedim vs. ya ne bileyim konusma yok, affetm hic yok, hele ozur dileme kesinlikle yok. yani benim en sinir oldugum durum belirsizlik hqli, umursamaz tavirlar, sogukluk, konusmama.

bence sen de kabul et, ev arkadaşı gibi yaşayın. adam başka kadına azizem diyormuş. madem boşanmayacaksınız ne diye kurcalıyorsunuz eşinizin mesajlarını, sonra kavga cıkartıyorsunuz. boşu boşuna kendinize üzüntü, kurcalamayın da üzülmeyin de bence, kendinize yazık.

salonda yatsın, hatasını anlar da dönerse ne ala, anlamazsa da kendi bilir..

bir aydir oyle guzeldi ki ondaki cabayi gorunce de dunyalar benim oluyordu. bu yuzden yine kiskanclik yaptim diye vicdan azabi da duyuyorum. yani kesin bi yanlisini yakalasam bosanirim artik zaten. kesin yakalamadikca susmak gerekiyor iste simdi gercekten sitem mi ediyor yoksa suc mu bastiriyor asla bilemiyorsun
yani mesajdan bahsetsem iki kat sinirlenecek guvnmiyorsun iste niye okuyorsun diye

neyine güvenecen daha
adam yabancı kadına azizem diyo ya.. sonra kalkmış sana horozlanıyor

Canim, bos ver hatasini bile arama, icin huzurlu olsun.
Eger hata yaparsa zaten karsina cikar hatasi.
Bos ver, yaptigi yanlislarin hesabini Rabbim soracak zaten.
Sana dokturdugu her bir damlanin hesabini odeyecek icin rahat olsun senin..

ya soyle kendisi ayni zamanda sair ve kurtce konusmuslar mesajda. yani azizim anlamnda bisi olabilir ama olmayabilir de. yani hem saygi hem svgi iceren bir soz gibi. bilmiyorum.turkcedeki anlami arkadasa soylenecek bir soz degil tabi.

iyimisin arkadaşım neden vicdan azabı duyuyorsun kocan suç bastırıyorki anlattığına göre hep suç bastıran biri... ohh hem yapsın baksın sanal aldatsın evliliğin başındada olsa şiddet yapsın hemde ayrı yatsın sende vicdan azabı çek olacak işmi? adama boşanalım demişsin olur demiş bukadarda serin biri...
bence iyi düşün taşın...

azizim demiş olamaz mı???:44:

azizem yazmis ama o anlama gelebilir iste

ortak bir bayan arkadasimiz var ona da bir mesajinda oyle yazdigini gormustum daha once, suphelenmedim o zaman.

ama bu yazdigi kisiyi tanimiyorum, bir onceki mesajinda da hatun yazmis. yani gecenin ucunde calisiyor diye ben onsuz yatiyorum o arkadasca da olsa baskalariyla mesajlasiyor buna katlanamiyorum.

Bana kalırsa eşine herşeyi açıkca söyle msjını gördüm böyle yazmıştın ona sinirlendim de buna da tepki verecektir dediğine göre ama en azından anlamsız kıskançlık yaptığını düşünmekten daha iyidir bu tavrının bir sebebi olduğunu anlasın yoksa hiç bir hatam yokken kıskançlık yapıyor diye düşünür kendini haklı sanır bellkide sen söylediğinde sana açıklamasını yapar düşündüğün gibi kötü birşey olmadığını da anlayabilirsin bu şekilde için içini kemireceğine açık açık konuş

evt aciklamasini yapar ama kesin bosanalim der ben boyle yaptim diye
cunku beni hakli bulmuyor, o caba gosterirken ben sorun cikqrmis oluyorum
ama iste gecnin ucunde isine baksin istiyoum
kavga ederkn dedim ki ne ariyorsun yani ndn messajlasma ihtiyaci hissediyorsun
ya bir suru kisyle mesajlasiyoum kimi kast ediyorsun
cevap vermedim tabi

gerçi klavyede i ile e çok uzak birbirine....

bir süre tepkisiz davransanız...
hiç üstüne gitmeseniz....
kendinizi kontrol edin bakalım..
tsbi tamamen boşlamayın ama eşinize çaktırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…