Salona kaç metrelik halı

astar

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
535
186
323
Diğer
kızlar salonlarınız kaç tane ve kaç metre karelik halı kullanıyorsunuz.. benim salon 34 mt. ne yapmalıyım bilemedim...

benim salonda büyük 2 tane 6 metrekarelik serdim. 3,5 metrekarelik vardı daha önce 2 adet. hala boş duruyordu.

Eki Görüntüle 378202 bende daha dolu seviyorum ama yinede kararsızım resimdeki gibi ortada tek halı mı olsa yoksa iki adet 4 m2 lik mi olsa bilemiyorum ama galiba bir tane alacam boş kalırsa gidip birtane daha alacam:d:1:

Eki Görüntüle 378202 bende daha dolu seviyorum ama yinede kararsızım resimdeki gibi ortada tek halı mı olsa yoksa iki adet 4 m2 lik mi olsa bilemiyorum ama galiba bir tane alacam boş kalırsa gidip birtane daha alacam:d:1:

bune ya kaç tane mesaj gitmiş kirlilik için pardon kızlar:) silinebiliyorsa moderatörler silebilir mi lütfen

Son düzenleme:
salonuna nasıl bir halı aldın...bende aynı koltuklar var aylardır halı alamadım pede yaptıramadım...kararsızlıktan...

salonuna nasıl bir halı aldın...bende aynı koltuklar var aylardır halı alamadım pede yaptıramadım...kararsızlıktan...

atlantik halıdan 6 m2 $294.webp bu modeli aldım duvarlarımın rengine daha yakın perdem ama arasından bu kahve tonları geçiyor o yüzden çok uyumlu oldu, duvarımda gri gibi yeşil gibi bi renk fotolarını çektim pek net değil ama en kısa zamanda eklemeye çalışacam, ama yerine yerleştirene kadar hiç birinden emin değidim Allah sabır versin sana büyük stres yaratıyor:) ama mmerak etme bir araya gelince ne olursa olsun yakıştırıyosun

Son düzenleme:
Back
X