Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 200 mg progestan kullanıyorum vajinal yolla ilacı kullandıktan bi kaç saat sonra bazen iç çamaşırım beyazimsi bişey görüyorum ilaç geri mi geliyor yoksa artık olarak mi bilemedim bu durumu yaşayan var mı
Kızlar 200 mg progestan kullanıyorum vajinal yolla ilacı kullandıktan bi kaç saat sonra bazen iç çamaşırım beyazimsi bişey görüyorum ilaç geri mi geliyor yoksa artık olarak mi bilemedim bu durumu yaşayan var mı
Bende de oluyor doktorum sabahları oral yolla, akşamları ise analdan kullanmami önerdi baş dönmesi ve uyku yaptığı için,yaklaşık 1 saat sarhoş gibi geziyorum ilaçtan sonra,yan etkisi çok fazla