• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon ve yemek takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güle güle otur canım,hayırlı olsun.bende koltuk bakıyorum, bugün bir mağazadan katalog aldım, baş sayfada bu koltuk takımı var..katalog kadıköyde anatolia divani diye bir mobilyacıya ait..fiyatı 2600 dediler...sen kaça aldın koltuğu?

çok güzel ikiside iyi günlerde kullanınn.. ama ben koltuğa takıldımm çokmu kısa duruyor yani yere yakın.. yoksa resimdemi böyle çıkmışşbilmiyorumkismile

teşekkür ederim yok canım kısa değiller öle çıkmış
güle güle otur canım,hayırlı olsun.bende koltuk bakıyorum, bugün bir mağazadan katalog aldım, baş sayfada bu koltuk takımı var..katalog kadıköyde anatolia divani diye bir mobilyacıya ait..fiyatı 2600 dediler...sen kaça aldın koltuğu?

ben 3100 e aldım. ama burda pahalıdır genelde kazıklanmış olabilirim yani. markasını bilmiorum ama ankaradan mış.

yatak olayına gelince evet yatagı yok hoş olsada ben buna kıyamam valla..

kızın moralini bozdunuz kazık yemiş gibi hissettirmişsiniz:S
heryerde fiyat farklıdır orda bu fyttan aşağı yoksa yapcak bişi yok
ama takımın çok güzel canım ben hepsini çok beğendim

evet ben gördüm canım bu linkteki takımı. ama napalım burdaki bu fiyattı tabiki istanbul ankara veya bursa gibi yerlerde uyguna bulmak lazım. karadenize gelinceye kadar fiyat artıyor

isolde peki markası ne bunun biliyormusun

teşekkürler lepicim

valla canım ben kayseride yaşıorum burdan aldım..
banada ordan ankara mobilyası dediler...

canım bi sorum var
vitrinin içinde çekmeceli bölüm yok dimi iki raflı bi yapısı var

güle güle kullan koltuk takımı bende bu takımı gördüğüm günden beri hastayım:))))
çok şıkkkk

çok beğendim cnm özellikle koltukların çok güzel ya keşke bende bunlardan bulabilsem oturma odam için düşünüorum bende ama pek kullanışlı olmadığını söyleyenler var bilmiorum kararsızım

teşekkürler
canım ben salon için aldım fazla kirlnenmez herhalde. deri de rahat siliniomuş

düz bi ayna olur gibime gelio canım dikdörtgen
bi gez bak bakalım önüne bişiler çıkar

Back
X