• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon ve yemek takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güle güle kullan canımm, renk tonlarını ne güzel uydurmuşsunnn :)

teşekkür ederim canım. ya aslında başka koltuk beğendik. rengi değişcekti. korktum uymaz die. bunu aldık biz de bu sanki takım gibi

cok güzeller canım ..uydurmussun gercekten rengini..
güle güle kullan inş.:)

ay koltuklara bayıldımm,nerden cnm bunlar,sanki evgör ün sitesinde görmüştümm?
gülee güleee mutlu günlerde kullan inş!

teşekkür edrim canım. tam markasını ben de bilmiorum ya. ankara mobilya dedi kız ankaradan mış ama bilmiorum. ama yemek odası teleset

Emm bunlarada bayıllldım :nazar::nazar: Çok güzeller Allah'ım (CC:) güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsin:)

aklinialirimsmile koltuk takımı süper

adeta gel ve rahatla aklinialirimsmile diyor gülerek kullan kaydirigubbakcemile3

cnm güle güle kullan koltuk takımın çok rahat gözüküyor yemek takımınlada uymuş :nazar:

süüperrrr hem ikiside ayrı ayrı çok güzel hemde uyumları mükemmel:)

teşekkür ederim kızlar aaa ne tasadüf tıpa tıp aynı mı sakın benim aldığımdan ucuz olmasın
nasıl arkadaşım kullanışlı mı

teşekkür ederim kızlar aaa ne tasadüf tıpa tıp aynı mı sakın benim aldığımdan ucuz olmasın
nasıl arkadaşım kullanışlı mı

cnm bende çok begenmmiştim bu modelide gelen kalan misafirlerim olur diye yatak olan modellerden aldıkk..eger yatak özelligi aramasaydım alırdım bunu süper duryor:)

çok güzel ikiside iyi günlerde kullanınn.. ama ben koltuğa takıldımm çokmu kısa duruyor yani yere yakın.. yoksa resimdemi böyle çıkmışşbilmiyorumkismile

Back
X