Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oturma odası harika olmuş :lepi:
Hayallerimdeki gibi bir renk ve desen
inşallah bende bulabilirim bunlardan
ben de bayıldım buna,çok yakışmış gerçekten.
Yeni evleneceğim için her şeye merakla ve heyecanla bakıyorum:)
salonuma koyacağım tv ünitesinin arkasındaki duvara ben de düşünüyorum.koltuklarım krem-kahve.ne tarz bir şey olur acaba?
niltol harika görünüyor güle güle otur.tek duvara ithal kağıt yapıp dşğer tarafları badana mı yaptın canım? Ben de aynı seyi yapıcam da.bir de imc den mi almak lazım? Ortalama fiyat nedir yardım edersen sevinirim
arkadaşlar pekii bu koçtaşta satılan duvar kağıtları falan olmaz mı?
çok begeniyorum yaa ev kira olcagındannn ev sahibi izin verirse salonda konsolun olduguuu duvara yapmak istiyorum:)bakalımmmm inş izin veirirde yaparım:)
bende bende istiyorum ama ben duvardaki oturma odasının duvar rengini istiyorum benimde koltukler krem, fonlar bordo, halı bordo krem, mobilyamda krem senin renk benim bol ışık alan evime iyi gelebilir....
ayy oturma odasınınkine bittim bittim çok harika olmuş,salonda güzel ama oturma odası tam benim tarzım acaba markası ne bu duvar kağıdnın?
harika gözüküyorlar bende düşünebilirim. Bu aralar duvar stickerlerine sardım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 119157
canım senin evinin aynısı bir sitede...Duvar Kat Modelleri | zmir Duvar Katlar Modelleri - Duvar Kad, Kat, Katlar de haberin var mı?
çok güzel olmuş canım ayrıca mobilya seçmini çok beğendim
bu duvar kağıları ne kadar evimizi alınca bende yaptırmayı dişünüyorumda
çok güzel olmuş.
güle güle kullanın.
oturma odasının duvar kağıdını beğendimm çok güzel olmuşş![]()
Ayy cok hoş olmuş cok farklı bayıldımm