canım çok tatlı olmuş
iyi güzel günlerde kullanın...
unkapanından aldığını yazmışsın...
unkapanın neresinden tarif edermisin..
bende bu arada duvar kağıdımı yoksa sedefli boyamı yaptırsan salonu diye karar veremedim
merhabalar..salonunuz da oturma odanız da güzel olmuş..beğendim..ben bir konuda yardımınızı isteyeceğim arkadaşlar..bende evimde değişiklikler yapmak istiyorum..duvar kağıdı kullanmak istiyorum salonumda koltuklarım desenli içinde mavi ve hardal sarısı renkler var; duvar rengim çoook açık sarı ve şampanya karışımı gibi bir renk; halımda çiçekli, kremli, mavili sizce duvar kağıdını ne renk seçmeliyim? desenleri ya halıma ya da koltuğuma uydurmam gerekiyor sanırım..bana yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkür ediyorum hepinize..
canım cok hos durmus bende evlendımde kendı evıme yapmayı dusunuyorum gule gule otur:)opuyorumnanaktan
harıkaa olmuşşş yahu nerden buluyorsunuz bunkları bursada bulamadım ben dogru durust bı yer .. bulduklarım cok pahalı yerlerdı
nilton canım oturma odandakı yaglı boya tablomu oda duvar kagıdı gıbı duruyo
canım çok güzeller oturma odası daha da güzel .sana iki oda ne kadara geldi
niltol canım bence çok guzel bı hava katmıs duvar kagıtları evıne .benım favorım oturma odandakı. bende yaptırmak ıstıyorum fırsat bulunca imç çarsısına gıtmeyı dusunuyorum
maliyeti nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?