Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımınızı ne kadara aldınız?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

fragrance2

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
45
6
Sevgili KK üyeleri, geçen hafta nişanlımla masko'yu dolaştık. Beğendiğimiz koltuk takımlarına 4000-4500 tl fiyat verdiler, moralim bozuldu. Sorması ayıp sizler salon takımlarına ne kadar ödediniz?

modoko masko tarzı yerler ciddi fiyatlar cıkarıyor..sana tavsiyem istanbulda oturuyorsan fetih mahallesine bak derim mobilyacılar sitesi var...2500 e ben bulmustum nakit aldıgında indirim bile yapıyorlar :)

6000 e yatak odası begenmistim 9000 den inmisti istanbulda modoko sonra fetih mahallesini falan gezmistik..en sonunda ankara sitelerden aldım...yarı fiyatına...bir modele takılıp kalma..ben modokoda yemek odası salon takımı yatak odası takılıp kalmıstım ii ki almamısım diyorum suanda aldıklarım oradakilerden daha guzel ve istedigim gibi oldu...gez dolas elbette daha uyguna yine aynı kalitede bulabilirsin..adamlar isim yapmıs olabilirler ama sunuda hesaba katmak lazım bu tarz yerlerde kiralar yuksek oldugundan adamlarda ona gore fiyat biciyorlar..

salon için koltuk takımı tv ünitesi konsol ve masa yı 5000 liraya aldık öyle vitrin fln istemedim ben çıkardık gruptan

yemek odası ve oturma grubunu 5200 e aldık bizde.. 3+2+1+1 koltuklar
konsol +vitrin+masa+8 sandalye :) su sıra yeni bi akım olmus sanırım 1 tekli veriyolar sandalyede 4 tane..ama bu aldıgımız yerde hepsi o fiyata dahil...

salon için koltuk takımı tv ünitesi konsol ve masa yı 5000 liraya aldık öyle vitrin fln istemedim ben çıkardık gruptan

Güzel fiyat.Bir tv ünitesi sordum, 4500 dediler.
Ben de vitrin istemiyordum, ama salonum küçük olduğu için mecburen konsolu da çıkaracağım alacağım takımdan. Onun yerine konsolun işlevini görecek biraz büyükçe dolaplı bir tv ünitesi düşünüyorum.

Ben de maskodan yatak odası aldım.5.750 TL ' den zar zor 4.500 e indirdik o da anında nakit para vererek düşünün!

Bir arkadaşım daha Maskodan almıştı 2 sene önce sadece salon takımına 5000 Tl ödemişti çok da özel bişey değildi gördüğüm kadarıyla
Ben koltuk takımlarımı 2000TL ye aldım İmage Mobilyadan
Yemek masası+tv ünitesi+tekli gümüşlük 1600 Tl ye aldım Bellanodan

evet masko cok pahalı gercekten ama inanılmaz güzel modeller var , eşsiz parçalar var.O nedenlede % 90 mağaza cok pahalı.Ama benim yatak odam cok sindi içime

ben yatak odası yemek odası baza ve yatak bellonadan 4750 ye aldım. gebzeye yakın olan varsa poli var oraya uğrasın derim. sultanbeylidede yerleri var. 2000 tlye bir üçlü bir ikili iki tanede tekli koltuk beğendik. yatak olabiliyor. buda fiyatı etkiliyor.

X