Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımımmmm

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

GLSM026

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
12
0
6
35
Eskişehir
$SALON TAKIMIMIN KASASI.webp

yeşil olan salon takımının kasası olacak ama rengi turkuaz olacak

$SALON TAKIMIMIN RENGİ VE DESENLERİ_2.webp

sizce nasıl renkleri

ve işte bu takıma nasıl bir tül perde alabilirim , birde evimizin pencereleri duvarın ortasında değil köşe bir ev olduğu için penceler duvarların kenarında zebra düşünmüştüm ama olmaz gibi sonradan :26::26::26:

Koltuklarını nereden aldın bende kendime koltuk almak istiyorumda...Bence renkler çok çok güzel ama böyle renkli koltuk secinde bence perden halın bunlar açık renk olmalı diye düşünüyorum bu nedenle krem tanlarını kullanmanı tavsiye ederim ben zebra modeli perdeli hiç sevmiyorum biraz ofis vari havası var ama başka türlü perde buraya olmaz dersen bilemem tabi zevk senin .... İyi günlerde kullanman dileği ile koltuklarını nerden aldın bende kendime koltuk almak istiyorumda...

Eki Görüntüle 862708

yeşil olan salon takımının kasası olacak ama rengi turkuaz olacak

Eki Görüntüle 862709

sizce nasıl renkleri

ve işte bu takıma nasıl bir tül perde alabilirim , birde evimizin pencereleri duvarın ortasında değil köşe bir ev olduğu için penceler duvarların kenarında zebra düşünmüştüm ama olmaz gibi sonradan :26::26::26:

cok guzeller gercekten, bence perdelerın desenlı olmasın duz olsun ve soft renkler olsun, cunku koltukların yeterınce canlı :) cok bogar odayı :) halında duz beyaz olsun

Back
X