Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımım yemek odama uygunmu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

istanbulizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
490
175
103
salon takımım bu renktemi kalsın yoksa onunda renklerini değiştiriyim bu haliyle uyumlu yada

Eklentiler

• $CIMG0748.webp
    $CIMG0748.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 98
  • $CIMG0749.webp
    $CIMG0749.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $CIMG0737.webp
    $CIMG0737.webp
    6 KB · Görüntüleme: 89
güzel mobilyalar begenmissin canim özelikle koltuklarini begendim.ya yemektakimini tek renkte yada koltuklarini daha uyumlu sec derim

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ya iki takımdanda vazgeçemiyom büyük ihtimalle koltuk takımının yastıklarını yemek takımıma uydurayım dıyorum sizce nasıl olur. birde yatak odamı eklicem sizce nasıl...... yatak odası kısmına yorumlarınızı bekliyom

Modeller güzel ama yemek odası oturma grubunun yanında spor. Siyah beyaz olsaydı daha uyumlu görünebilirdi.

Yatak odan gayet güzel mesela yatak odanda olduğu gibi yemek odanda da siyah beyaz düşünmez misin?

Tabi önce koltuklarının deri olan kısımları kahve mi siyah mı onu bilmek lazım.Mağazadaki ışıktan ve zeminden tam olarak rengi anlayamadım.

yatak odamla yemek odam aynı renkte ama resimden farklı çıkmıştır. mobilyacı eğer koltuklarını açarsam salon takımın farkedilmez tamamen beyaz olur dedi minderler ben yemek takımına uydurayım dedi ama ben sizden aldım fikirlerle salon takımı değiştircem rengini bana dedi salon takımın ayaklarını yemek odamın rengi olan bambu yapar derisini kırık beya yaparım oturma kısmınıda bal köpüğü yapabilirim dedi nasıl olur ozaman hayal eden oldumu ben boyle gordum oyle değiştiripte beğenmezsem diye korkuyom çok karışık kafam

ben de mobilya araştırmaya başladım. yemek oda takımın gerçekten hoşuma gitti. hangi mobilyacıdan aldın ve fiyatını da yazarsan sevinirim. acemilik çok zooorrr :))

cnm ben mobilyaları istanbuldan aldım orda yaşıyacağız fetih mahallesi diye bir yerden bambu yemek odası diye geçiyor üç takımı aynı yerden aldık tek fiyatını bilmiyom üçü 7,5 tatlım

Back
X