• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımım a göre ne renk perde yaptıracağım karar veremiyorum :S

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
116
Antalya
Koltuğum bu değil ama benimde koltuk takımım vizon krem halımı da seçtim ama perdeyi ne yapabilirim karar veremiyorum çok mu sadee olucak $bolivya  koltuk takımı.webp$halı.webp

pudra pembesi
fuşya
lila
hardal renkleri olabilir bence
bu renklere renk uydurmak zor gibi görüncede her renk yakışıyor
araya renk katmayınca çok soluk kalıyor bu renk odalar
bizimde koltuklar vizon
halımızıda vizon rengi aldık üzeride pembe desenler var
perdelerimizide pembe yaptırdık beyazda zebra
koltukların kırlentlerinede pembeli lilalı kılıf diktirdik
nasıl olacak bakalım hepsi birleşince

halıyı krem rengi yapmak istiyordum ama dediğin gibi fazla soluk olucak o yüzden bu halıyı seçtim aralardaki mavilik hoşuma gitti halıyla perdenin uyması şart mı bende hafif pembe tonları bir perde olabilir diye düşünüyorum ama halıdaki mavilik falan çok mu sırıtır:S oof off

Halıdaki mavi detay ile perdedeki pembe detay nasıl olur acaba :26:zebra düşünüyorsan çok renkliler var bence öyle bir şey olabilir. Yastıkların ve halı desenin çiçekli olsa country tarzı perde de güzel olabilir aslında :31:

halıyı krem rengi yapmak istiyordum ama dediğin gibi fazla soluk olucak o yüzden bu halıyı seçtim aralardaki mavilik hoşuma gitti halıyla perdenin uyması şart mı bende hafif pembe tonları bir perde olabilir diye düşünüyorum ama halıdaki mavilik falan çok mu sırıtır:S oof off

maviden ziyade grimsi duruyor aradaki renk
bence pembe renklerinde perde yaptır

evet dediğiniz tarz perdeler güzel durabilir araştırıyorum bakalım karar vermek önemli teşekkür ederim :D

bende konu açacaktım bu takıma nasıl halı perde gider diye :)) aynı koltuk takımını ben aldım bellonadan :S ama halıya karar veremedim bir türlü :(

Pudra pembesi hoş durur bence odanızda halıdaki maviliğin sırıtıcağını düşünmüyorum şahsen.

bizim tül perdeler böyle
bir fikir olabilir sizede
kahve tonlarına çok iyi gittiğini düşünüyorum bu renklerin
zebralar piliseli kırık beyaz
piliseleri belli olmuyor ama düz zebradan kat kat daha güzeller ve çok havalı duruyor
perdelerde sadece kenarlarda kalacak şekilde fazla enli değil satenler
yalnız biz onları toplucaz kuşakla camları çok kapattığı için

Eklentiler

• $2013-04-08 18.40.14.webp
    $2013-04-08 18.40.14.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 152
Back
X