Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
resmini eklesen daha çok yardımcı olabiliriz ama siyah beyazla ya siyah olur ya da beyaz,krem olur bence...ama kırmızı da katabilirsin genelde birlikte kullanılıyor siyah ,beyaz ve kırmızı...
aslında bende kırmızı koltuk takımı düşünmüştüm yorara dediler. beyaz cok hos olur ama bakımı cok zor yapamam diye düşündüm. gri olsa diyorum bu seferde cokmu sıradan olacak bilemedim. cok kararsız kaldım((
tesekkür ediyorum. bende cok begenerek aldım. yatak odasını aldım bu takımın.erkek tarafı alıyor. yani nişanlımla aldık ama koltugu halletmedim. ya acaba siyahda tozu cok belli edip bide cabukmu solarki pause?gri güzel olmazmı dersiniz?
koltuk takımını aldın mı acaba bende koltuk takımı aldım krem rengi ve krem kahve yemek odası takımı istedim yanlış takım getirdiler beyaz ağırlıklı siyah beyaz bir takım geldi sanki uymadı gibi değiştirmeyi istiyorum fikir verirsen sevinirim.....