• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımı????

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mehlike82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
29
0
86
42
İçel Mersin
selam kızlar. alfemonun siyah beyaz olan yemekodası takımını aldım. ama ona uygun ne renk koltuk almalıyım bilemiyorum neolur yardım edinn...

resmini eklesen daha çok yardımcı olabiliriz ama siyah beyazla ya siyah olur ya da beyaz,krem olur bence...ama kırmızı da katabilirsin genelde birlikte kullanılıyor siyah ,beyaz ve kırmızı...

aslında bende kırmızı koltuk takımı düşünmüştüm yorara dediler. beyaz cok hos olur ama bakımı cok zor yapamam diye düşündüm. gri olsa diyorum bu seferde cokmu sıradan olacak bilemedim. cok kararsız kaldım:(((

Yemek odamıda ekledim bakın bakalım nasıl bişey yapayım buna. Ama sıyah ve beyaz koltugu bakımıı zor olduguna istemiyorum..

Eklentiler

• $YEMEK ODASI.webp
    $YEMEK ODASI.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 80
Melike çok güzelmiş, dediğin gibi bu takıma, açık renk kullanmak kolay olmaz, beyaz, krem tonları ağırlı olan bi takım seçebilirsin.

offf yemek odan çok güzel tatlımmm. bence şöyle bi koltuk takımıyla tamamlayabilirsin. hem renk katar.
048_GALAXY_S%C4%B0YAH_BEYAZ_detay.jpg

tesekkür ediyorum. bende cok begenerek aldım. yatak odasını aldım bu takımın.erkek tarafı alıyor. yani nişanlımla aldık ama koltugu halletmedim. ya acaba siyahda tozu cok belli edip bide cabukmu solarki pause?gri güzel olmazmı dersiniz?

koltuk takımını aldın mı acaba bende koltuk takımı aldım krem rengi ve krem kahve yemek odası takımı istedim yanlış takım getirdiler beyaz ağırlıklı siyah beyaz bir takım geldi sanki uymadı gibi değiştirmeyi istiyorum fikir verirsen sevinirim.....

Back
X