• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımı ??? yere yakın olanmı , yerden yüksek olanmı sizce hangisi ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bence temizliği düşüneceğine öncelikle modele bakmalısın hoşuna giden hangisiyse onu alman daha mantıklı olur sonuçta temizliğe ulaşamayacak bişey değil eğilip silmek yerine az bişey kenara çekip öyle silersin yere yakın olan modeli... şahsen benim beğendiğim modeller genellikle yere yakın modeller ama sen yine hoşuna gideni alırsın :)

bence temizliği düşüneceğine öncelikle modele bakmalısın hoşuna giden hangisiyse onu alman daha mantıklı olur sonuçta temizliğe ulaşamayacak bişey değil eğilip silmek yerine az bişey kenara çekip öyle silersin yere yakın olan modeli... şahsen benim beğendiğim modeller genellikle yere yakın modeller ama sen yine hoşuna gideni alırsın :)

tsk ederim canım bende senin gibi düşünmeye basladım artık. içime sineni alacagım ama şimdiki düşüncem ise yere yakın olanlar

yere yakın olanlar çok daha şık duruyor bence:)

Eklentiler

• $arkemo0019b.webp
    $arkemo0019b.webp
    22 KB · Görüntüleme: 62
  • $avanti0002b.webp
    $avanti0002b.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 63
ben yere yakın bi model kullandığım için şunu rahatlıkla söylüyorum yere yakınlar belli bi zamandan sonra esneme yapıyor ve oturduğun yer aşağıya çökmüş gözüküyor sonradan pişman olma

Back
X